AD den dětí AD den dětí

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/recenze-tesla-elitecook-k70-nahled.jpeg

TESLA EliteCook K70 (RECENZE) – multifunkční elektrický tlakový hrnec

Pohodlná a rychlá příprava jídla je doménou moderních elektrických hrnců. Také vás láká jejich multifunkční využití a zvažujete nákup? Pak si nenechte ujít následující recenzi, ve které se s vámi podělíme o dojmy z testování multifunkčního elektrického tlakového hrnce TESLA EliteCook K70. Zajímá vás, jak se hrnec ovládá a jaké funkce nabízí? Nebo jaká jídla jsme vyzkoušeli? Čtěte dále a vše se dozvíte. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Revlon-Double-Straight-RVST2204E-nahled.jpeg

Žehlička na vlasy Revlon Double Straight RVST2204E (RECENZE)

Žehlička na vlasy od newyorské společnosti Revlon slibuje až 2× rychlejší žehlení vlasů. Od běžných žehliček se totiž liší svým dvouřadým provedením, kterým zajišťuje rovnoměrný přenos tepla. My jsme se tuto žehličku na vlasy rozhodli vyzkoušet v domácím prostředí a o průběhu testování vám přinášíme podrobné informace v dnešní recenzi. Jak se s touto inovativní vlasovou žehličkou pracuje? A jak efektivní je při tvorbě účesu? Čtěte dále a vše se dozvíte. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-recenze-Rowenta-RR8577WH-X-PLORER-S75s.jpeg

Robotický vysavač Rowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4v1 Laser HEPA (RECENZE)

V domácí recenzi jsme tentokrát otestovali robotický vysavač Rowenta X-PLORER S75s, který se mimo jiné pyšní přesnou navigací s laserovou technologií, chytrým vytíráním s možností nastavení tlaku vody a vysoce účinnou HEPA filtrací. Jak si vedl v domácnosti s různými typy povrchů a nakolik se osvědčil při úklidu po domácím mazlíčkovi? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-ventilator-Siguro-FN-T570W-West-Wind.jpeg

Ventilátor Siguro FN-T570W West Wind (RECENZE)

S příchodem léta nás vysoké teploty jistě neminou, a tak jsme se rozhodli domácímu testování podrobit ventilátor Siguro FN-T570W West Wind. Láká na super tichý chod a možnost horizontální i vertikální oscilace s dosahem až 15 metrů. Nakolik se v horkých dnech a nocích osvědčil v prosluněné domácnosti, si přečtěte v následující recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Horkovzdušná fritéza Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ (RECENZE)

Bezmála měsíčnímu testování jsme podrobili horkovzdušnou fritézu Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+. Kromě fritování s minimem nebo zcela bez tuku nabízí také možnost grilování, a to z pohodlí kuchyně. Láká až na dvakrát rychlejší přípravu s úsporou energie a 8 přednastavených programů slibujících skvělé výsledky. Jak si fritéza v testování vedla? A zvládne připravit pokrmy skutečně i bez tuku? To vše se dozvíte v recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-AF-P250B-Vita-Fry-recenze.jpeg

Horkovzdušná fritéza Siguro AF-P250B Vita Fry (RECENZE)

Pokud právě plánujete pořídit si horkovzdušnou fritézu, pak si nenechte ujít recenzi Siguro AF-P250B Vita Fry. Horkovzdušné fritézy nabízejí kompromis mezi zdravým stravováním a oblíbenými chutěmi. Dokáží připravit smažená jídla bez zbytečného zápachu, ba co víc, i zcela bez oleje. Zajímá vás, jaké funkce nabízí Siguro AF-P250B Vita Fry a zda v domácnosti najde své uplatnění? To vše se dozvíte v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-KRUPS-EA897B10-Evidence-Eco-nahled.jpeg

Automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidence Eco (RECENZE)

Nenechte si ujít dnešní recenzi. Bezmála měsíc jsme testovali automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidence Eco, který ztělesňuje propojení přípravy lahodné kávy spolu se šetrným přístupem k přírodě. Je vyrobený z recyklovaných materiálů a sám je až z 90 % recyklovatelný. Umí připravit širokou nabídku nápojů, u kterých si navíc můžete nastavit intenzitu či objem dle vlastních preferencí. Vyhoví kávovar náročným konzumentům kávy? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Tefal-Click-&-Cook-FE506130-recenze-nahled.jpeg

Multifunkční kuchyňský robot Tefal Click & Cook FE506130 (RECENZE)

Zajímá vás, jakým způsobem lze propojit kulinaření a moderní technologie? Pak si nenechte ujít dnešní recenzi. Domácímu testování jsme tentorkát podrobili inovativní kuchyňský varný robot Tefal Click & Cook FE506130, který slibuje přípravu až 600 pokrmů na pár kliknutí. Nabízí celkem 32 funkcí a několik automatických programů, s nimiž se zhostí přípravy sladkých i slaných jídel a ušetří tak váš čas i energii. Jak si tento přístroj, první svého druhu v portfoliu značky Tefal, vedl během měsíčního testování? A vyplatí se do něj investovat? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Rowenta-X-Force-Flex-15.60-Animal-nahled.jpeg

Tyčový vysavač Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW (RECENZE)

Nenechte si ujít aktuální trendy v oblasti úklidu domácnosti a podívejte se, jak dopadlo testování tyčového vysavače Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW. Je jedním z nejnovějších přírůstků do portfolia značky Rowenta a kromě automatického nastavení sacího výkonu nabízí také praktickou dokovací stanici a řadu příslušenství včetně kartáče na zvířecí chlupy. Jak si poradil v domácnosti s různými povrchy či s úklidem po domácím mazlíčkovi? Dozvíte se v dnešní recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Rychlovarná konvice Niceboy ION SmartKettle (RECENZE)

Domácímu testování jsme podrobili chytrou rychlovarnou konvici Niceboy ION SmartKettle, kterou lze ovládat na dálku přes aplikaci v mobilním telefonu. Jaké zajímavé funkce nabídne? A vyplatí se do ní investovat? Přečtěte si v naší recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-8000-Series-Aqua-3v1-nahled.jpeg

Bezdrátový vysavač Philips 8000 Series Aqua Plus 3v1 XC8349/01 (RECENZE)

Plánujete si v brzké době pořídit nový tyčový vysavač? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout recenze bezdrátového vysavače Philips 8000 Series Aqua Plus 3v1 XC8349/01. Zvládne vysávat i vytírat najednou a láká na dvojitou sací sílu a širokou sadu příslušenství pro komplexní úklid. Zajímá vás, jak dopadlo testování vysavače v domácnosti? Jak si poradil s různými povrchy či domácím mazlíčkem? Přečtěte si v naší recenzi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-leitz-trusens-z-2000-nahledovy.jpg

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 (RECENZE)

Domácím testováním prošla čistička vzduchu Leitz TruSens Z‑2000 určená pro středně velké místnosti do 35 m². Disponuje externím senzorem pro monitorování kvality vzduchu v celé místnosti a 360° filtrem pro zachycení všech možných znečišťujících látek. Zajímá vás, jak čistička vzduchu Leitz TruSens Z‑2000 v testování obstála? Přečtěte si recenzi a vše se dozvíte. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-explorer-serie-60-recenze.jpg

Robotický vysavač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH (RECENZE)

Robotický vysavač Rowenta Explorer Serie 60 2 v 1 láká na extrémně nízkou konstrukci skýtající vysoký sací výkon, gyroskopickou navigaci a kombinaci několika pohybových senzorů. Jeho dovednosti jsme testovali v domácnosti, kterou obývá také domácí mazlíček. Jak si robotický vysavač poradil se všudypřítomnými zvířecími chlupy či jinými nástrahami? Přečtěte si v naší recenzi. Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info