PET AD homeoffice

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/!krypto-clanky-novinky.jpg

Japonský regulátor chce zakázat burzovní operace s anonymními kryptoměnami

Zatímco bitcoinové transakce jsou plně transparentní a pseudonymní adresy jsou dohledatelné v blockchainu, u anonymních měn jsou adresy jednotlivých stran i zasílané částky skryté. Dle FSA tato skutečnost představuje riziko praní špinavých peněz a anonymní kryptoměny jsou používány zločinci. Více v článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dash-nahled.jpg

Dash (VŠE, CO CHCETE VĚDĚT) – Kryptoměna slibující rychlé transakce a anonymitu.

Kryptoměna Dash za dobu své existence již několikrát změnila svůj název, avšak dnes ji bezpečně znají všichni fanoušci digitálních platidel. Stabilitou a rychlostí zvládá konkurovat například i Litecoinu, přičemž navíc ještě umožňuje zachovat plnou anonymitu odesílatele transakcí. Co je to Dash, jak funguje a jaká kontroverze se s ním pojí? Čtěte v našem článku!

Přečíst více »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací