MS hokej Philips Alza dny Boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/karty-v-mobilu-nahled.jpg

Věrnostní karty v mobilu: mějte je po ruce a bez zbytečného plastu

A naši kartičku máte? Věrnostní karty obchodů či služeb a také platební karty nám zabírají místo v peněžence, přitom je lze elegantně nosit nahrané v telefonu. Přináší to řadu výhod. Které to jsou?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/online-platby-2021-nahled.jpg

Od ledna 2021 platíme na internetu bezpečněji

Pokud jste zvyklí nakupovat přes internet a platby potvrzovat pouze kódem z SMS zprávy, vězte, že pro potvrzení platby existuje i pohodlnější a bezpečnější způsob. Slouží k tomu například aplikace samotných bank. Více v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/VisaContactless_Supermarket_215_04.jpg

Plaťte rychle a bezpečně s platební kartou Visa v chytrých telefonech a hodinkách

NFC platby v současné době zažívají obrovský boom a banky se doslova předhání v nabídce jednotlivých platebních služeb pomocí chytrých hodinek či mobilních telefonů. Pro všechny příznivce moderních technologií přinášíme článek, jak snadno, pohodlně, rychle a bezpečně můžete platit kdekoliv, aniž byste k tomu potřebovali klasickou Visa kartu. Read more »
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info