AD květen univerzal AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tp-link-srotovne-2023.jpg

ŠROTOVNÉ s TP-LINK: vyměň svůj starý router za nový!

Pořádná a kvalitní Wi-Fi síť, která pokryje signálem každý kout vašeho domova je základem pro práci, zábavu i vzdělávání. Možná máte doma router, který sice funguje, ale sami si už občas říkáte, že pomalu přestává stačit, a přesto s pořízením nového routeru váháte. To vše se může změnit. Máme totiž pro vás speciální akci, která vám může pomoci při vašem rozhodování. Jednoduše si kupte nový router a my vám na něj přispějeme. Výše příspěvku pak závisí na tom, jaký produkt si od nás zakoupíte! Akce je určena pro každého z vás! Stačí si v době trvání promo akce zakoupit jeden z vybraných modelů TP-Link routerů či meshových systémů. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/11_6.jpg

Průvodce výběrem síťových prvků TP-Link

Společnost TP-Link je významným dodavatelem na poli síťových prvků. Zejména v oblasti rychlých WiFi routerů, ADSL modemů nebo speciálních Mesh systémů. Jak takové zařízení do své domácnosti nebo malé firmy vybrat? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tp-link-deco-m5-nahled.jpg

TP-Link Deco M5, WiFi systém pro celý dům

Systém TP-Link Deco M5 patří do rodiny moderních produktů WiFi Mesh. Díky optimálnímu umístění tří jednotek získáte stabilní a rychlou WiFi i ve velkém domě. TP-Link však přidává ještě řešení pro kompletní bezpečnost v podobě předplaceného systému HomeCare na 3 roky. Co vše TP-Link Deco M5 umí? Read more »
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info