Také jste si opět dali několik předsevzetí a nedaří se vám je plnit? Ke konci roku sami sobě nejčastěji slibujeme, že letos už opravdu zhubneme, začneme jíst zdravě či se budeme méně stresovat. Po pár týdnech snahy ale obvykle zjistíme, že to není tak snadné a potřebovali bychom trochu pomoci. Přečtěte si, které spotřebiče značky ETA, vám vaše úsilí mohou usnadnit.
Přečíst víceVaření v pomalém hrnci je jedním ze způsobů moderní přípravy pokrmů. V našem článku se dozvíte, co pomalý hrnec umí, jak funguje a co v něm uvařit.
Přečíst víceV domácí recenzi jsme otestovali Remosku Tria. Jak se tento multifunkční pomocník osvědčil při každodenním vaření a pečení? Přečtěte si v naší recenzi.
Přečíst vícePeče, vaří, zapéká, dusí, smaží, griluje i rozpéká a zvládne nepřeberné množství receptů. Nezabere mnoho prostoru a můžete si ji vzít kamkoliv s sebou. Seznamte se s remoskou, se kterou dokážete připravit opravdu lahodné pokrmy snadno a rychle. Oblíbily si ji už naše babičky a již více jak 60 let ji využívají jak české, tak světové domácnosti k přípravě vybraných lahůdek i vlastních tradičních pokrmů.
Přečíst víceRýžovary jsou v módě. Ale víte vůbec, na co se při výběru hrnce na vaření rýže zaměřit a na co si dát pozor? Nejen tyto odpovědi naleznete v našem článku.
Přečíst víceTlakový hrnec je vyhledávaným, ale zároveň také obávaným pomocníkem v kuchyni. Pokrmy v něm uvaříte rychle, čímž šetříte energii a potraviny si navíc zachovají chuť i živiny. Na druhé straně ale stále panuje obava z opaření při neopatrném zacházení. V našem článku se dozvíte, jak vařit v tlakovém hrnci a jaké má Papinův hrnec výhody a nevýhody. Zaměřili jsme se také na papiňák z hlediska bezpečnosti a na recepty vhodné pro tlakové hrnce.
Přečíst víceZapomeňte na staré tlakové hrnce. Ty současné vás překvapí svou bezpečností a snadným otevíráním i zavíráním. Nejlepší modely jsou vybaveny také elektrickou minutkou, která po ukončení nastavené doby vaření spustí zvukový signál, a další řadou užitečných detailů a funkcí, se kterými je vaření pod tlakem hračka. Objevte spolu s námi pomocníka, který je právem součástí mnoha domácností a vyzkoušejte, jak chutná třeba vepřový guláš v tlakovém hrnci. Poradíme, jak dlouho vařit hovězí v papiňáku a nahlédneme tlakovému hrnci trochu více pod pokličku. Podle čeho se řídit při výběru?
Přečíst víceElektrické hrnce umožňují jednoduchou a zdravou přípravu pokrmů. Vybírat lze z široké nabídky elektrických hrnců: od univerzálních parních hrnců a elektrických pánví přes elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohřevem po speciální hrnce jako jsou rýžovary a elektrické zavařovací hrnce.
Přečíst více