Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_144.jpg

Jak vybrat síťovou kartu?

Výběr správné síťové karty může být pro mnohé uživatele velký problém. Lze se totiž velmi snadno setkat s výrazy, které obyčejný uživatel zkrátka nemůže znát. Jak tedy vybrat tu pravou síťovou kartu, ať už pro notebook, stolní počítač, nebo třeba NAS? Pomůžeme vám se rychle orientovat v rozmanitosti síťových karet a najít tu, která bude vyhovovat právě vašim potřebám. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kontejner-baterie-nahled.jpg

Kontejner na baterie aneb jak na třídění elektroodpadu

Kam vhodit papír, sklo či plast, je jasné. Pokud ale máme po ruce něco většího jako televizor, nebo třeba baterie, může už být složitější zbavit se jich. Přitom se ale stačí jen rozhlédnout kolem sebe. Vhodné místo možná není vůbec daleko. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-drzak-pro-monitor-nahled.jpg

Jak vybrat držák pro monitor?

Zařizujete si pracovnu nebo herní doupě? Držáky pro monitory by v žádném lepším počítačovém prostoru rozhodně neměly chybět. Pokud se ztrácíte v řadě kategorií, typů konstrukcí a dalších parametrech, zkuste našeho průvodce výběrem. Vše vám podrobně vysvětlíme a poradíme s nákupem. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lego.jpg

Jak vybrat stavebnici LEGO®

Stavebnice LEGO® nabízí mnoho různých řad pro malé, větší i pokrokové stavitele. Výběr je opravdu široký, a proto jsme pro vás připravili přehledného průvodce, díky kterému se v nabídce snadno zorientujete a zvolíte ideální stavebnici podle věku, zájmu i schopností dotyčného. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aes-sifrovani-2.jpg

AES šifrování

AES šifrování je jedním ze způsobů zabezpečení dat. Jedná se o tzv. symetrický algoritmus, což znamená, že se stejný šifrovací klíč používá pro zašifrování i dešifrování. Délka tohoto klíče může být 128 až 256 bitů a doba potřebná k prolomení šifry je tak dlouhá, že se v současnosti považuje za prakticky neprolomitelnou. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-4-konektor-nahled.jpg

USB 4

USB 4 je nejnovější specifikací USB nabízející rychlost přenosu až 80 Gbit/s. Přináší však i další novinky jako například protokolové tunelování, díky kterému lze přes USB kabel se správným konektorem přenášet i signál pro DisplayPort nebo PCIe. Pro nabíječky znamená USB 4 také vyšší výkon, a tedy rychlejší nabíjení. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Jak vybrat mobil (2024)

Sháníte telefon na manažerskou práci, pro prarodiče nebo na focení selfíček? Poradíme vám, jak vybrat telefon tak, aby vám sloužil dlouho a spolehlivě. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pecovat-o-bazen-navod.jpg

SAVO: Jak na péči o bazén?

Bazén přináší v letních vedrech spoustu radosti i osvěžení. Na druhou stranu, nezbytný je i určitý objem péče, kterou musíme zejména vodě v bazénu věnovat. Postupně je potřeba se zaměřit na čtyři vzájemně propojené oblasti. Nicméně s tou správnou výbavou, baterií bazénové chemie Savo, bude údržba bazénu hračka. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-elektrickou-kolobezku.jpg

Jak vybrat elektrickou koloběžku

Elektrické koloběžky jsou rychlý a kompaktní dopravní prostředek a také zábava pro větší děti a jejich rodiče. Některé jsou ideální do města, jiným nečiní potíže ani terén. Na co si při jejich nákupu dát pozor a na jakou koloběžku vsadit? Pomůžeme vám s výběrem té správné elektrokoloběžky. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ferrida-sekacka.jpg

Jak vybrat sekačku či vertikutátor Ferrida

Sekačky a vertikutátory značky Ferrida jsou zárukou spolehlivého pomocníka na zahradě, který nestojí majlant. Co vše je v nabídce? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vestavna-digestor-nahledovy-obrazek_1.jpg

Jak vybrat vestavnou digestoř

Vestavné digestoře se při návrhu nových kuchyní zabudovávají do kuchyňských skříní, tudíž s nimi dobře splývají. Proto pokud vám záleží na čistém a elegantním vzhledu vaší kuchyně, toto řešení bude pro vás velmi vhodné. Poněkud složitější instalaci vyvažuje vysoký výkon vhodný do středně velkých až velkých kuchyní. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ostruvkova-digestor-nahledovy-obrazek.jpg

Jak vybrat ostrůvkovou digestoř

Ostrůvkové digestoře se připevňují ke stropu ve volném prostoru nad varnými ostrůvky. Mají vysoký výkon a výrazně doplňují design celé kuchyně. Ať už to má být ostrůvková digestoř černá, bílá či nerezová, poradíme vám, jaký výkon digestoře potřebuje vaše kuchyň, jak ohlídat nízkou hlučnost a co vyžaduje instalace ostrůvkové digestoře. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kominova-digestor-nahledovy-obrazek.jpg

Jak vybrat komínovou digestoř

Komínové digestoře jsou určeny pro odtah do komínu. Jsou výkonné a hodí se i do velkých kuchyní. Upevňují se na zeď mezi závěsné skříňky. Komínové odsavače par jsou dominantní prvek v kuchyni. Vsadit můžete na klasický i moderní design ze skla. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-elektrokolo-232px.jpg

Jak vybrat elektrokolo

Poradíme vám, jak vybrat elektrokolo a zorientovat se mezi několika zásadními aspekty, které jsou při výběru důležité. Elektrokolo můžete využít jak pro dopravu po městě, tak do náročnějších terénů. I tak ale nesmíte překročit maximální rychlost kolem 25 km/h. Jaké jsou výhody a nevýhody elektrokol? Na co se zaměřit při jejich výběru? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Paddeboard-nahled.jpg

Jak vybrat paddleboard

Paddleboardy, také nazývané Stand Up Paddle (SUP), vypadají jako větší surfboardy, na kterých se stojí a pádluje. Díky svým rozměrům jsou stabilnější a je lehčí na nich stát než na surfu. Jízdu na paddleboardu zvládne každý od dětí až po seniory. Při výběru je důležité zohlednit zejména vaši hmotnost. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-whisky-nahled.jpg

Jak vybrat whisky

Jak vybrat whisky a jak se vyznat v jejích druzích? Na jaké druhy se vůbec tento oblíbený nápoj dělí? Odpovíme v našem průvodci výběrem. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skladovani-vina-nahled.jpg

Skladování vína

Správné skladování zajistí jeho kvalitu i skvělou chuť. Jak víno uskladnit tak, abyste jej nepřipravili o jeho vlastnosti? 

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/podavani-vina-nahled.jpg

K čemu jaké víno

Jídlo a víno, to je prostě skvělá kombinace. Obzvláště, pokud vybrané chutě skvěle zkombinujete. Jak na to?

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dejiny-vina-nahled.jpg

Jaká je historie vína

Dějiny lidstva jsou s vínem velmi úzce spjaté. Jaká je historie vína?

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kocovina-nahled.jpg

Jak předejít kocovině po pití vína?

Kocovina z vína, ale i z jiných druhů alkoholu, rozhodně pěkně potrápí. Jak jí předcházet?

Přečíst více »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací