Léto s Alzou Opři se do fandění

Recenze OEM USB 2.0 propojovací 3m A-microUSB černý

Zobrazit katalog
OEM USB 2.0 propojovací 3m A-microUSB černý - Datový kabel

Recenze OEM USB 2.0 propojovací 3m A-microUSB černý

Zajímají Vás názory a recenze na OEM USB 2.0 propojovací 3m A-microUSB černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 2499 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s OEM USB 2.0 propojovací 3m A-microUSB černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na OEM USB 2.0 propojovací 3m A-microUSB černý i vy.
119,-
Skladem > 20 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 2499 zákazníků
Napsat recenzi
5 1718 ×
4 477 ×
3 210 ×
2 49 ×
1 45 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Petr, Kublov 11.05.2015
Délka Nabíjí malým proudem z nabíječky ,kde origo kabel SAMSUNG dává 1,7A, tohle dává tak 600-700mA. Měřeno.
Pavel, Zlín - Lužkovice 26.01.2014
Krásně dlouhý, vypadá, že i "něco vydrží". Nabíjení je s tímto kabelem znatelně pomalejší, při používání tabletu dokonce nabíječka nestíhá nabíjet. (Používáno s Nexus 7)
Firma, Praha 09.04.2015
Delka kabelu Prvni vydrzel 1,5 mesice. Pak se vyskubla koncovka micro USB. Tak uvidime jak vydrzi druha, co jsem koupil minuly tyden.
Firma, Hradec Králové 15 26.01.2014
Že by délka :-) Tento kabel má takové ztráty, že se telefon nebo tablet při hraní dokonce vybíjí.
Ivo, Praha 4 - Chodov 23.10.2014
Perfektní kvalita materiálu Funguje jak má Neláme se RE: Jaroslav Holub 28.7.2011 - S HTC HD2 funguje vše jak má ;-)
Adam, Čeperka 12.07.2012
Kabel, 60cm, černý, dva konce, funguje na obou
Quadmax s.r.o. 16.04.2015
kabel je kvalitny, nelame sa micro usb koncovka po par dnoch/tyzdnoch bezneho namahania (pouzivanie telefonu pocas nabijania) povili a zacne vypadavat z telefonu
Helča 09.04.2013
Kabel je super. Za supr peníze a plně poslouží. Funguje jak na samsung galaxy s 3 tak na LG nexus 4. A délka kabelu dostačující i do auta.
Cena Kvalita Délka pasuje do všech smartphounů s micro usb žádné nejsou at si říká kdo chce co chce
Zákazník 09.09.2011
poměr cena výkon super..
splňuje účel, pro Samsung je naprosto v pořádku..
Zakaznik 16.04.2012
splňuje očekávání ve všech směrech žádné
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi