Ujíždíme na zimních sportech Cashback až 500 Kč

Recenze SOA SMA-F2 černé

Zobrazit katalog
SOA SMA-F2 černé - Chytré hodinky

Recenze SOA SMA-F2 černé

Zajímají Vás názory a recenze na SOA SMA-F2 černé? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SOA SMA-F2 černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SOA SMA-F2 černé i vy.
499,-
Skladem poslední kus

Uživatelské recenze

Petr, Brno 15 08.05.2021
Pokud jste fanoušky do elektroniky a rádi si pravidelně (ideálně 10x za hodinu) potřebujete kontrolovat srdeční tep, jsou toto hodinky právě pro Vás!
Cena Rozmanitost funkcí včetně basketbalu Nutnost pravidelného zapínání aplikace, bez které se nezbrazuje správně ani naprosto elementární funkce - čas Pokud se náhoodu stane, že potřebujete odejít na 5 metrů od Vašeho mobilu, hodinky Vám to velmi rády připomenou a to opakovaně, ikonkou přes celý displej. - Zpočátku jsem si říkal, že se mi už nestane, abych zapomněl mobil doma, ale je to snad ta nejotravnější věc, se kterou jsem se u elektroniky kdy setkal. Displej není vycentrován na střed hodinek, ale posunut mírně nahoru --> Vzhledem k tomu, že na displej koukáte dost pravidelně, protože chcete neustále vypnout upozornění na to, že jste se vzdálil od mobilu, tak tato "neestetičnost" Vám bude bít dosti do očí. Volba pouze ze 4 možných zobrazení úvodního tématu - času. Pokud nejste fanoušky růžové, tak rovnou zapomeňte na jeden z nich. Pak je zde druhý se čtyřmi paprsky, který jsem absolutně nepochopil. Ze všech variant Vám tedy zbyde pouze volba mezi dvěma - klasickýmičtvercovými hodinkami a klasickými kulatými hodinkami se zobrazením základních parametrů (kroky, tep...) Kolem a kolem asi nejvíce mě zklamala již zmíněná potřeba ověřovat si čas na mobilu a fakt, že hodinky po 4 týdnech nenávratně zčernaly a šly na reklamaci. Jo a abych nezapomněl, hodinky mi jednou přes noc ukázaly 9 hodin spánku s krásným rozvrstvením, kdy byl hluboký, aktivní a lehký spánek. Bylo by to moc pěkné, ale jen kdybych tu noc hodinky měl na ruce --> náhodný generátor časů spánku.
Samuel Ohaj 21.02.2021
Za tu cenu skvělé hodinky, růžové vypadají krásně, kupoval jsem pro ženu
Cena Vzhled Základní zdravotní funkce Pěkný barevný displej
Maja 19.02.2021
Úžasné hodinky, plno funkcí, dotykové, snadno ovladatelné a za luxusní cenu! Přehledný barevný display. Slušivé i na drobné ruce, mohu jen doporučit.
Adriana 21.04.2021
Tyto “levnější” hodinky jsem si koupila z toho důvodu ze si chci koupit dražší a kvalitní smart watch a než, zainvestuji tak jsem si chtěla vyzkoušet zda mi nebudou vadit na ruce (doteď jsem nikdy žádné hodinky nenosila) a je to opravdu špatná zkušenost
Chtěla bych napsat, ze aspoň ukazuji čas, ale ani to není někdy pravda.. V noci ujdu 300 kroku (nevím možná jsem namesicna - na wc v noci nechodím) Ikdyz nemám v noci hodinky na ruce - ony ví ze jsem spala 7 hodin (zajímavé) Parkrat jsem zkusila budík, naštěstí jsem si nastavila i telefon protože by mě neprobudily, jen lehce zavybrují a konec ani žádné opalování V aplikaci se nepropíší všechny aktivity (běh, cyklistika) Stav baterie neukazuji správně Čas ukazují správně jak kdy, někdy mi ukazují o 2 hod zpět dokud neotevru aplikaci a nějak se to “nezaktulizuje” Poslední dobou mi nějak blbne obraz a blikají Pokud se vzdálim 10 m od telefonu tak pořad vybruji a hlásí najít telefon - nepřišla jsem na to jak vypnout) A to vše cca po měsíci používání
Antonín, Ježov 18.04.2021
Cena odpovídá možnostem. Určitě ale nezklamou.
Výdrž baterie! Po třech dnech používání 90%. Mnoho zdravotních funkcí, relativně fungujících. Univerzální řemínky. Jednoduché ovládání. Dobrý dosah bluetooth. Nemožnost instalovat jiné ciferníky. Jsou pouze 4. Hodinky nemají ten, který Alza inzeruje! Velmi jemné vibrace hodinek, člověk si jich částo ani nevšimne. Vibrují pouze jednou. Velmi malé možnosti nastavení jak hodinek, tak app.
Antonín, Ježov 17.04.2021
Cena tvrdě odpovídá kvalitě. Hodinky rozhodně nevypadají tak leskle a lákavě jako na obrázku. Oproti tvrzení Alzy nejsou plně lokalizované do CZ, neboť formát data je rok, měsíc, den.
Enormním výdrž baterie. Po 4 dnech používání 90%. Relativně hodně tělesných monitoringů, které fungují. Velmi jednoduché ovládání. Aplikace nechce zbytečné osobní údaje jako u jiných čínských zlodějin. Dosah bluetooth. Nejdou přidávat vůbec žádné další ciferníky. Ciferníky na e-shopu neodpovídají těm v hodinkách. Pokud hodinky přepnou do režimu "nerušit", vypne i budík. Pokud hodinky nevidí telefon, nabídnou sami možnost jej prozvonit avšak ihned zvýší hlasitost budíku v telefonu na 100% a nijak o tom neinformují, ráno tak velmi hlasité překvapení. Pokud hodinky z jakékoliv notifikace vibrují, vibrují pouze velmi krátce a nelze to nijak upravit. Velmi slabé vibrace hodinek. Relativně málo možností nastavení a custimizace jak hodinek, tak jejich app.
Paja 02.04.2021
Po týdnu vráceno...
Design Oznámení z mobilu fungují Pro správné měření musí být dost přiškrcene (při jedne jízdě na kole naměřilo konstantní tep 79). Nefunguje s GPS v mobilu - při běhu změří jen tep, kalorie, nikoliv trasu, vzdálenost. (I když je GPS v mobilu zapla a spárováno) Lze užívat vždy jednu funkcionalitu - při měření sportu nelze zároveň ovládat hudba.
Markéta 30.05.2021
Vypadají hezky a to je tak vše.
Hezký design Není přesné měření. Ráno v 7 hodin (po sepnutí topení v domě) vybrují jak zběsilé, že mám horečku 🤣. Tlak ani tep neodpovídá ani zdaleka. Menstruační cyklus nejsou schopny počítat, pokud žena má kratší či delší cyklus než 28 dní. Připojení stále vypadává, stále musím párovat. Pokud se v noci vzbudím na delší dobu (20 minut), spánek se pak počítá od znova a doba před probuzením se vymaže. V noci ujdu i 300kroků🤔. Kratší měření chůze se neuloží. Aplikace má chyby: místo průměrná teplota je napsáno průměrná váha 🙈 atd.... + je to dost odflaknutá apka, nečekejte žádné podrobné informace. Jsem zklamaná.
Richard, Jiřice 08.03.2021
Na začátku jsem byla spojená, po pár dnech přestávali fungovat některé funkce. Po necelých 14 dnech nebylo ani možné je spárovat s aplikací. Jsem zklamaná.
 
Vladimír, Šanov 17.09.2021
Výdrž baterie, příjemné na nošení.
123
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací