Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Prodloužili jsme pro vás otevírací dobu našich prodejen, abyste mohli dárky letos nakoupit v klidu a bez stresu.

Všechny dárky Windows 7

Recenze Defender Optimus USB

Slevové tornádo právě zlevnilo tisíce produktů ve všech kategoriích. Pospěšte si!
Zobrazit katalog
Defender Optimus USB

Čtečka karet externí, USB 2.0, SD, Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick Micro a XD

Skladem > 10 ks
Cena s DPH 129,-
3,9
Hodnotilo 54 uživatelů
5 25x
4 10x
3 9x
2 4x
1 6x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
64 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Gabriela, Praha 4 27.06.2015
cena, hodí se pro přehrávání několika druhů karet nefunguje mi na notebooku, nelze přes ní stáhnout fotky z karet
Filip, Praha 10 16.08.2014
Výborná čtečka za nízkou cenu. Myslím že recenze ohledně rychlosti čtení je chybná, jelikož rychlost čtení závisí na rychlosti karty. Mojí CF kartu která má rychlost 90 MB/s čtečka přetahuje data rychlostí průměrně 16 MB/s. Jsem rád že jsem mohl opět nakoupit výborné zboží.
Mojí CF kartu čte rychlostí 15,6 MB/s - 18 MB/s Malá čtečka Mnoho karet čte Indikační LED dioda
Firma, Okříšky 25.03.2014
Vše v jednom, xD karty
Jan, Čáslav 02.12.2013
hezký vzhled dostatečně dlouhý kabel (1 m) funguje povrch není gumový, jak by se mohlo z fotografií zdát, ale jen lehce pogumovaný kontrolní dioda neindikuje přístup ke kartě, ale svítí furt občas načte micro SD až na druhý pokus
Tomas 11.12.2013
Tahle čtečka je snad ta nejvetší tragedie co snad je na trhu.... Rychlost ubohá 500-800kb/s s SD cartou class 10
Cena Není nustnost instalovat ovladače zpracování rychlost cca 500-800kb/s SD Card class 10 (USB 2.0)
Zakaznik 25.09.2018
Malá, skladná, dá se nosit trvale ve fotobrašně Bezproblémů komunikuje s počítačem, externím monitorem i smartphonem Nemá slabiny
Zákazník 05.01.2014
čte xD karty bez problémů
cena
Zákazník 02.10.2014
Dá se využívat normálně.
Klasická čtečka . Nic
Zákazník 02.12.2013
Normální čtečka, která splňuje to, co od ní očekáváte. Pod dojmem popisu prodejce čekáte vcelku luxusní kousek za super cenu, ale doma zjistíte, že tomu tak není. Nicméně funguje, délka kabelu 1 m stačí.
hezky vypadá funguje povrch není gumový, ač se to z fotografie může tak zdát, jen lehounce pogumovaný kontrolka neindikuje přístup ke kartě, ale svítí furt občas vezme micro SD kartu až na druhý pokus
Tomáš, Hrobce 28.02.2016
  Piny pro CF nejsou moc pevné, takže se ohýbají, a nebo se zatlačují, a pak je čtečka nepoužitelná.
Gabriela, Praha 4 20.06.2015
Se čtečkou nemůžu být spokojená, když mi nefugnuje :(
cena, vzhled čtečka bohužel nefunguje, na chvíli se objeví složka s fotkami, ale po chvilce zase zmizí, takže nemůžu přetáhnout fotky do notebooku, budu ji muset reklamovat
Martin, Praha 9 20.01.2015
  druhý kus a zase vadný
Martin, Praha 9 20.11.2014
První nefungovala, tak mi jí vyměnili, ale ani druhá nefungovala. Třetí jsem neměl chuť zkoušet, raději jsem zvolil jinou značku.
 
Zakaznik, Praha 10 23.08.2015
splňuje vše, co je inserováno žádné
Zakaznik 16.06.2015
Funkčné, tak ako som očakával. Za ten peniaz vhodné.
Zákazník 16.12.2013
jsem spokojen
 
Mário 25.06.2015
Takmer všetko v jednom...
Tomáš, Hrobce 13.05.2015
čte i staré CF od Cisco
Zákazník 05.12.2013
Produkt dělá bezchybně, co má. Nevýhodou je, že do něj nelze přímo umístit microSD kartu, je třeba adaptér.
Malé rozměry Bezproblémový chod pod Windows 7 Nevložíte do ní přímo MicroSD, je třeba mít adaptér.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi