Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Sdílej a ušetři HBO GO

Recenze ELECTROLUX EWT1266ELW

Zobrazit katalog
ELECTROLUX EWT1266ELW - Pračka s vrchním plněním

Recenze ELECTROLUX EWT1266ELW

Zajímají Vás názory a recenze na ELECTROLUX EWT1266ELW? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELECTROLUX EWT1266ELW. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELECTROLUX EWT1266ELW i vy.
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 61 uživatelů
5 44x
4 11x
3 2x
2 1x
1 3x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Ostrava - Poruba 08.03.2018
Koupil jsem i s gumovýma podložkama a je neskutečně tichá, bez vibrací. Můžu prát i večer. Oranžový display Signalizace při ukončení praní - 5x se hlasitě opakuje - to člověka donutí jít prádlo vytáhnout pohodlné a čisté řešení doplňování pracího prostředku Otvírací páčka/madlo je zbytečně vystouplé - mimo víko. Je to divný designový prvek, nemůžu se teď o pračku opírat zadkem když jsem v koupelně.
Aleš, Praha 06.12.2017
Pere Nic
Stanislav, Praha 04.02.2016
přehledné ovládání funguje zatím jak má pořizovali jsem tuto značku podle předchozí pračky - vydržela 12 let, tak snad si stále drží stejný standard kvality při 1200 otáčkách je hlučnější
Zákazník 26.01.2016
Má vše, co jsem očekávala.
Nastavení teploty, délky pracího cyklu. Hodně programů, i když některé jsou dle mého názoru nadbytečné. Dá se přidat prádlo během praní. Cena Při ždímání na větší otáčky hlučnost a velké vibrace.
Vilma, Praha 5 29.11.2016
ukazatel času - kolik chybí do skončení programu TimeManager - podstatné zkrácení programu zvláštní zvuk při vypouštění vody docela hlučná
Eliška 04.12.2015
Výborná pračka za dobrou cenu. Přehledné programy s možností manuální úpravy teploty, času praní, otáček. Při chodu tichá, při ždímání stabilní. Soft otvírání jednou rukou. Váhová automatika.
Václav, milovice 04.12.2017
Funguje jako brus :-) Už přes rok žádný problém.
Michaela, Chomutov 15.10.2017
Tišší, než jsem z recenzí čekala, dobře ždímá, líbí se mi displej. Vím, kdy skončí praní. Moc krátký přívodní kabel, prodlužovačka nutná. Děsí mne, že se dá pračka zavřít, ačkoli je buben otevřený.
Zákazník 05.03.2016
Spokojenost. Pračka není hlučná ani při odstřeďování na 1200 otáček. Nelítá po koupelně díky tlumícím nožkám, které jsem si přiobjednala a po dokončení praní zapípá. Super je taky time manager, který zkrátí dlouhé programy.
 
Martin, Vysoký Chlumec 29.08.2017
Pere vítečně. Spousta programů. Trochu hlučnější, zejména při napouštění vody.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi