Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Recenze ELECTROLUX EWT1266ELW

Zobrazit katalog
ELECTROLUX EWT1266ELW

Pračka s vrchním plněním A+++, 6kg, 1200ot./min., Hlučnost 57/76dB, Aquastop, 15 programů, Odložený start, Univerzální, VxŠxH 89x40x60cm, Funkce TimeManager, Dávkovač FlexiDose Plus, Modrý Certifikát Woolmark

Skladem > 5 ks
a na prodejně Praha - Horní Počernice
Cena s DPH 8 990,-
Původní cena 10 576,-
4,5
Hodnotilo 51 uživatelů
5 36x
4 10x
3 1x
2 1x
1 3x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Aleš, Praha 06.12.2017
Pere Nic
Zákazník 05.03.2016
Spokojenost. Pračka není hlučná ani při odstřeďování na 1200 otáček. Nelítá po koupelně díky tlumícím nožkám, které jsem si přiobjednala a po dokončení praní zapípá. Super je taky time manager, který zkrátí dlouhé programy.
 
Stanislav, Praha 04.02.2016
přehledné ovládání funguje zatím jak má pořizovali jsem tuto značku podle předchozí pračky - vydržela 12 let, tak snad si stále drží stejný standard kvality při 1200 otáčkách je hlučnější
Zákazník 26.01.2016
Má vše, co jsem očekávala.
Nastavení teploty, délky pracího cyklu. Hodně programů, i když některé jsou dle mého názoru nadbytečné. Dá se přidat prádlo během praní. Cena Při ždímání na větší otáčky hlučnost a velké vibrace.
Vilma, Praha 5 29.11.2016
ukazatel času - kolik chybí do skončení programu TimeManager - podstatné zkrácení programu zvláštní zvuk při vypouštění vody docela hlučná
Jiří, Ostrava - Poruba 08.03.2018
Koupil jsem i s gumovýma podložkama a je neskutečně tichá, bez vibrací. Můžu prát i večer. Oranžový display Signalizace při ukončení praní - 5x se hlasitě opakuje - to člověka donutí jít prádlo vytáhnout pohodlné a čisté řešení doplňování pracího prostředku Otvírací páčka/madlo je zbytečně vystouplé - mimo víko. Je to divný designový prvek, nemůžu se teď o pračku opírat zadkem když jsem v koupelně.
Václav, milovice 04.12.2017
Funguje jako brus :-) Už přes rok žádný problém.
Michaela, Chomutov 15.10.2017
Tišší, než jsem z recenzí čekala, dobře ždímá, líbí se mi displej. Vím, kdy skončí praní. Moc krátký přívodní kabel, prodlužovačka nutná. Děsí mne, že se dá pračka zavřít, ačkoli je buben otevřený.
Martin, Vysoký Chlumec 29.08.2017
Pere vítečně. Spousta programů. Trochu hlučnější, zejména při napouštění vody.
Eliška 04.12.2015
Výborná pračka za dobrou cenu. Přehledné programy s možností manuální úpravy teploty, času praní, otáček. Při chodu tichá, při ždímání stabilní. Soft otvírání jednou rukou. Váhová automatika.
flohs 18.03.2018
Když konečně po dvou měsících dorazila, zkusili jsme vyprat. A.... Peklo na nožičkách. Po zapnutí jsme si libovali, jak je tichá. Pak začala ždímat a to byl o rodeo. Skákala po koupelně jak divoký mustang a nebýt doma, tak zničí koupelnu. Ani mých 110 kg ji nedokázalo zkrotit. Obávám se, že to šílené házení nespraví ani tlumicí nohy a budeme reklamovat.
  háže takovým způsobem, že zničí vybavení koupelny a nejspíš i sebe.....
Jol 16.10.2018
Pračku mám asi 3/4 roku, také jsem k ní pořídila tlumicí nožky, je docela tichá i při vysokých otáčkách, ždíme výborně, co mi maximálně vyhovuje je možnost zkrácení času praní u různých programů + odložený start. Zatím je skvělá :)
 
Jiří, Brno 08.02.2018
Zatím vše v pořádku, hlučnost akceptovatelná, vibrace minimální, vyjímatená násypka na prášky. Pračka je OK, jenom doprava firmou Geis byla otřesná (pračku zapomněli na překladišti, nedodrželi objednaný den doručení, čas doručení oznamují jenom hodinu dopředu...)
Helena, Praha 9 - Kyje 06.11.2017
Perfektní pračka, možnost zkrátit čas cyklu dle Vás, neskáče po koupelně, dvířka bubnu vždy po ukončení programu - nahoře. Přehledný displej. Za mě veliká spokojenost. Máme jí přes týden a zatím jsem na žádné zápory nepřišla.
Katka 17.09.2017
Pračka naprosto vyhovuje mým potřebám, jsem velice spokojená, všechny nedostatky mě nijak neomezují, vždy se dá najít kompromis.
možnost přidat prádlo kdykoliv v průběhu praní buben se nastaví vždy do horní polohy lehká dvířka, která kvůli dávkovači nepadají čas i teploty a otáčky si mohu u všech programů sama upravit dle potřeby cena dávkovač otvor na odtok hlučnost dlouhé programy
Miloš, Praha 6 - Řepy 05.06.2017
Předchozí pračka od Elektroluxu nám sloužila 15 let. Bez váhání jsme pořidili opět tuto značku. Cela v případě Elektroluxu odpovídá kvalitě. Všem tedy doporučujeme. Žádné
Martin, Praha 5 29.05.2017
velmi tichá snadné a pochopitelné ovládání i pro starší generaci
Martin, Praha 9 15.01.2017
Pračka pere velmi dobře nic
Petra, Slaný 20.11.2016
Pračku mám 1 týden a zatím jsem velice spokojená.
Miroslav, Chomutov 15.10.2016
6kg prádla, cena vs energ. třida,1200otáček. trošku hlučnější chod - ne odstředování ale vzhledem k ceně normální.
Jana, České Budějovice 10.10.2016
jednoduche ovladani, jemne otvirani, pere perfektne
Tomáš, Most 27.01.2016
Pračku jsme zakoupili před 3mi týdny, pere skvěle, hlučnost standartní, programy dostačující. Jen mi chybí velmi rychlý program. Většina jich je nejméně na 1h. Odstřeďuje dobře, jednoduché ovládání. Pochvaluji si prostor pro nalévání pracího prášku nad bubnem vzadu, naše předešla pračka to měla na dvířkách a to byl děs.
cena výkon nízká spotřeba chybí krátký program
Dagmar, Praha 4 - Kamýk 30.10.2017
Pračka pere hezky a hlavně je malá spotřeba vody v zhledem k intuitivnímu programu ,ktery si davkuje vodu podle potřeby.
úspora vody zadné
Ivana, Pardubice 04.04.2017
intuitivní ovládání výrobek nezklamal
Iveta, Praha 10 - Záběhlice 01.09.2016
Jednoducha na ovladani, dobra koupe za dobrou cenu Zatim zadny
meda beda 18.03.2017
Dnes pračka zakoupena - první praní a nebýt doma tak si pračka vesele poskakuje po koupelně - bez tlumících nožiček V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NESTOJÍ na místě !!! (mám v koupelně dlaždice) Pračka je i při 800 otáčkách při ždímání HODNĚ AKTIVNÍ - , celkem dost se TŘESE a POHYBUJE SE ve směru kde má na sobě ovládací panel !!! jedu pro tlumící nožičky do alzy...supr
 
marta 21.12.2015
pračka je zatim supr, doporučuji, když neperete denně 2krat....pěkna
ma vše, umi vše, co potřebuji.....
Tereza, Kolín 4 31.03.2017
Doporučuji. Pračku electrolux jsem měla už předtím,takže spokojenost.Využívám funkce odložený start a zkrácení programu,když je méně prádla. Zatím žádné.
Přibyl 02.05.2018
Pračku mám 8 měsíců a již jsem měl dvakrát opraváře teď jsi jí už odvezl.Z pračky vytéká vod a neustále píše chybu EFO.Elektrolux už nikdy je hlučná , vybruje a dělá strašné zvuky. V nitřek pračky je komplet plastový no hrůza i poháněné kolo na bubnu lidé buďte obezřetní vrátím se opět k Whirlpoolu.
Dobře se dá čistit prostor pro prášek. Hlučná,vybruje,různé zvuky
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB0
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi