Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Velký soutěžní úlet Letní kampaň - krása

Recenze GIGABYTE C1037UN-EU

Zobrazit katalog
GIGABYTE C1037UN-EU

Základní deska Intel NM70, integrovaný Intel Dual-Core Celeron 1037U, VGA, DDR3 1600, SATA III, USB 2.0, 2x GLAN, HDMI, COM, eSATA, 8ch audio, mini ITX

4,5
Hodnotilo 43 uživatelů
5 28x
4 13x
3 0x
2 0x
1 2x
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Dexter 18.04.2014
Velmi podařená zakladní deska. Celeron 1037U má skvělý výkon a není problém na jeho gr. jádru hrát i nějáké nenáročné hry a nebo přehrávat full HD video z YouTube. Při iddle modu s jedním diskem a 420W zdroji má odběr 22watt, v zátěži kolem 32-35watt. Teploty se bez větráčku v zavřené case pohybuji v iddle kolem 42-45 stupnu - v zátěži i s int. gr. max 60 stupnu. S tichým větráčkem se teploty sníží i o více než 15 stupnu. S doporučuji s Win 8.1 - velice svižný chod. Používám 4GB RAM v dualchannel(2+2) a výkon v 3DMark06 se pohybuje kolem 3400bodů(1280x1024).
skvělý poměr cena/výkon kvalitní zpracování Bezproblémové pasiv. chlazení Dobrá softwarová podpora neobjevil jsem
Václav, Žalhostice 16.01.2014
Rychlost CPU a grafika zvládající FULL HD video přehrávání přes HDMI. Celkem 4 SATA porty je akorát. 10X rychlejší sestava jak moje 2 roky stará deska s 1 jádrovým atomem. Umí se podtaktovat když není potřeba výkon. Slabší zvuk ze stereo Jacku. Malinko vyšší spotřeba než Atom, ale na druhou stranu se Celeron zas podtaktovává a tím žere míň.
Róbert 29.07.2015
spoľahlivá 2x ethernet pasívne chladenie chýba USB 3
Firma, Písařov 19.03.2015
Hrobové ticho a kancelářské práce úplně s přehledem zvládá Žádné
Milan 19.03.2015
Funguje bezchybne. Je už na nej okrem pamätí všetko. Je rýchlejšia, než ktorákoľvek iná za mnohonásobne vyššiu cenu. Malý rozmer ale pasuje aj do bežných, velkých skriniek. Aspoň zatiaľ žiadne nedostatky.
ceco851ba 28.03.2014
Nečakal som zázraky ale tá doska je fakt rýchla. Najprv som myslel že na prehrávanie full HD filmov budem musieť používať nejakú nenáročnú distribúciu linuxu (napr XBMCbuntu) , ale zistil som že nieje žiaden problém ani pri windows 8 a celý systém je celkom svižný. Zdroj som použil Fortron FSP180-50LE, ktorý má malé rozmery a reguláciu otáčok ventilátora, takže je veľmi tichý.
cena rýchlosť systému pasívne chladenie podpora od výrobcu trochu mi chýba USB 3.0 ale to sa dá riešiť kartou do PCI slotu
Zákazník 15.04.2014
je usporný ,svižný,pracuje se sním výborne zatím jel 3dny v kuse a neprojevil se zádný problem,ani při nahrávání videa.
Vše funguje ,jak má Jelikož pracuji Linuxu Min16 nemám námitek,protože nejsou grafické ovladače v linuxu Mint 16 nejsou k mání.Proto se nedá použít plně graf.jádro.
Petr, Praha 22.01.2014
Kvalitní, teploty idle max. okolo 35°C v otevřeném case, při zátěži okolo 48°C v zavřeném case s jedním ventilátorem na cca 1000 RPM při pokojové teplotě. Grafické jádro zvládá jen OpenGl max. verze 1.1. Jen USB 2.0 a jen jeden SATA III konektor.
Marek, Orlová-Město 15.04.2015
Opravdu splňuje to, co nabízí za tu cenu. udělal jsem z něj PC pro brouzdání a DLNA server. Nevím
Zákazník 23.12.2014
Dobrá deska za rozumnou cenu, CPU s pasivním chlazením, UEFI.
dobrá cenaspolehlivátři SATA porty nemá USB3
Aleš, Praha 2 - Vinohrady 08.04.2014
Výborný poměr cena/výkon/spotřeba - vhodný např. pro NAS běžící 24/7 Funguje i s Ubuntu Server, ačkoliv oficiálně jsou podporovány jen Windows Pasivní chlazení (teplota zatím nepřesáhla 43°C v otevřeném case s jedním 8 cm ventilátorem) Absence PCIe slotu Absence podpory Linuxu má i své mouchy - např. nelze ovládat rychlost otáček u PWM ventilátoru
Peter 04.03.2014
Výborná doska odporúčam
  nemám
Miroslav, Vodochody 06.02.2014
Budu tento týden vymenovat
NA ITX MB rychlí po 3 týdnech odesel do vecních lovist
Robert, Brno 05.02.2014
dvoujádrový celeron (mnohem lepší jak atom) DDR 3 Pasivní chlazení z nějakého nepochopitelného důvodu má místo PCIe slotu starý PCI
Tomáš, Praha 4 24.04.2014
Používáme v DIY HTPC s Windows 7. Zvládá v pohodě i 1080p video při velmi malé spotřebě a nulovém hluku.
dostačující výkon na HTPC nízká spotřeba pasivní chlazení PCI slot je dnes už celkem k ničemu
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi