Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Ben Cristovao na showroomu!

Recenze Huawei ColorBand A2 černý

Zobrazit katalog
Huawei ColorBand A2 černý

Fitness náramek - Přímé měření tepové frekvence (zápěstí), krokoměr, měření tepové frekvence, kompatibiní s Android, iOS, IP67

Skladem > 5 ks
a na 19 prodejnách
Cena s DPH 799,-
Původní cena 999,-
4,3
Hodnotilo 68 uživatelů
5 37x
4 18x
3 7x
2 4x
1 2x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
80 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jakub 15.12.2018
Náramek hodnotím po pěti měsících a jsem jedinně spokojen. Vypadá celkově dobře, na můj vkus dobře reaguje a je dobře zpracován. Ukazuje také bluetooth připojení a stav baterie, což lidé jako já ocení. Dokáže zobrazit také datum a den v týdnu, což je celkem dobrá funkce. Nedokážeme zde ale měnit ciferníky, což v takovém cenovém rozpětí člověk pochopí. Jestli jste se rozhodli si pořídit nejlepší chytrý náramek na trhu do 1000,- Kč, tak tohle je velmi dobrá volba. (I když v srpnu 2018 stál 789,-) Já tohle beru také jako základ a budu si pořizovat nový.
dobře zpracován ukazuje datum a den v týdnu změříte celkem rychle tep má funkci hledání mobilního telefonu (funguje!!!) špatná čitenost na slunci, ale zvyknete si
Roman, Brno 25.06.2018
Elegantní vzhled Špatná čitelnost displeje na slunci
Miroslav, České Budějovice 16.04.2018
Náramek je celkem pěkný a má dlouhou výdrž, Mě vydržel pět dní a to jsem si s ním hrál skoro pořád. poměr kvalita cena určitě výborný. Bohužel jsem objevil i negativa a sice na vodotěsnost při mytí rukou bych nespoléhal, podle vyjádření servisního centra je nutné jej sundávat i při mytí rukou. téměř nulová viditelnost na slunci. Člověk tak nějak provozuje sport spíše venku. toto považuji za problém. Další nepříjemná věc je, že pokud máte v kapse telefon a náramek na ruce hodnoty se sčítají v aplikaci zdraví a výsledný graf je sice působivý leč nepřesný. Toto se nedá vypnout a výrobce o problémů ví a řeší ho tak uvidíme. Pokud chcete přesnější data nemůžete párovat náramek s aplikací zdraví, je nutné spoléhat se na data z náramku kde ale nejsou statistiky z předchozího období. občas se také vyskytnul problém s měřením tepu, měření tvá dlouho a mezi tím displej zhasne, pak musíte měření provést znovu. Když se Vám to stane dvakrát až třikrát za sebou tep určitě vyletí vzteky. Na konec musím pochválit funkci vyhledávání telefonu, protože odpadne ono klasické kde mám zase mobil. zmáčknete ikonku a telefon se ozve což je super.
nízká cena dlouhá výdrž nízká hmotnost vyhledávání mobilu displej nečitelný na slunci sčítání dat v aplikaci zdraví (testováno na HW Mate 10 pro) pokulhávající měření tepu viz popis.
Roman, Stochov 31.03.2018
Lehké,přehledné
Petr, Praha 9 - Vinoř 05.01.2019
Náramek vypadá zajímavě, ale je nepraktické, že se nedá změnit (nebo jsem tu možnost nenašel) formát datumu. Zobrazuje se nejdříve měsíc a pak teprve den. Zařízení se mi také nepodařilo přejmenovat, takže v aplikaci ho vidím jen názvem, kdybych si chtěl do aplikace napárovat více náramků, nebudu vědět který je který. Trochu nepraktické je i to, že náramek sice zobrazuje notifikaci o příchozím hovoru, ale je možné jej jen odmítnout, nelze jej přijmout. To bude ale asi tím, že sám náramek nedokáže hovor zprostředkovat a stejně tak musím mít handsfree, kde tlačítko na přijetí je, nebo mobil vytáhnout z kapsy. SMS se na displeji číst dají. Monitoring spánku funguje pěkně, i když ráno mi prodloužil spánek asi o 10 minut oproti skutečnosti. Ocenil bych možnost upravit základní obrazovku, nebo i více obrazovek, ale za tu cenu bych už asi chtěl moc.
Vyhledání mobilu Notifikace Čtení SMS Nepodařilo se mi nastavit formát datumu Nepodařilo se mi zařízení přejmenovat
Hanka 17.04.2018
Náramek mám třetí den. 1. den super - vše běželo jak má, zobrazoval hovory, sms, počet kroků, měřil vzdálenost a tep při zvolené aktivitě, hlásil každý km apod. 2.den už sms nehlásil, 3.den taktéž nehlásí sms, ale už ani nepočítá kroky při zvolené aktivitě, ačkoli do mobilu se vše propisuje - restart, zrušení párování ani vypnutí a zapnutí bluetooth nepomáhá. Čeká mě tedy reklamace. Šanci mu ale ještě dám, první dem byl super =)
lehké spárování s mobilem hlásí sms a hovory na ruce příjemný, lehký vlastně mě baví celkově, když funguje jak má hned druhý den problém (snad jen vadný kus) horší čitelnost na slunci když měří tep nebo probíhá aktivita není vidět čas (asi bych chtěla moc =) )
vit 09.01.2019
Příjemně drží na ruce. Nespůsobuje vyrášky. Má za svou cenu měření tepu. Rychle se poškrábe dysplej. Bluetooth se pořád odpojuje. Třeba spím 8hod.a vono mi to napíše 3:19 to se stane tak 2krát za měsíc. Není v Češtině. Slabé rozlišení.
Petr, Praha 9 - Vinoř 07.01.2019
Vyhledání mobilu Notifikace Čtení SMS Nepodařilo se mi nastavit formát datumu Nepodařilo se mi zařízení přejmenovat Pro připojení k mobilu přes Bluetooth, aplikace požaduje přístup k poloze zařízení.
Miloš, Praha 9 - Vinoř 12.09.2018
Stylový nemůžu nosit normální hodinky, zjistil jsem se, že mě vlastně ta interaktivita neustálého sledování zbytečně rozptyluje.... takže leží v šuplíku :) Někdy při zvednutí ruky se nerozsvítí displej musím použít druhou ruku
Zakaznik 28.08.2018
Povedený design Nemonitoruje HR kontinuelně, pouze jednorázově na výzvu. Na slunci není display čitelný
Martin 22.08.2018
Vypadají pěkně Na sluníčku nečitelné. Měřená tepová frekvence je v zátěži o cca 15-30 tepů nižší než TF měřená s hrudním pásem. Naměřená vzdálenost při běhání vůbec neodpovídá skutečnosti (na 3 km hodinky naměřily 2 km)
Jan faměra 02.06.2019
Elegantní,mám iPhone 7 plus a iosem funguje lépe než s androidem,zapínání Nejde vyměnit Pásek
Pavel, Praha 4 - Michle 09.12.2018
Vzhledem vypadá fakt dobře, poměrně hodně funkci za 999, -
Vzhled Cena
Jaroslav, Zastávka 23.06.2018
Náramek je designově povedení a příjemný při nošení. Koupil jsem ho hlavně kvůli notifikacím, které na tomhle náramku ve spojení s telefonem Huawei P20 fungují naprosto spolehlivě. Líbí se mi, že notifikace zůstává na displeji do doby než ji ručně odstraním. Navíc náramek zobrazuje cca 50 znaků textu s diakritikou, takže se dají číst zpravy a ihned jednoduše rozpoznat, zda je nutné vytahovat telefon a ihned na událost reagovat. Náramek je odolný vůči vodě, takže při běžném užívání nemusím mít obavy o jeho životnost. Pro plavání ale vhodný není. Náramek měří počet kroků i tep a to docela přesně. Na jedno nabití vydrží cca týden, dle používání. Nabíjení je ale poměrně rychlé a snadné díky nabíječce, která se pomocí magnetu přichytí do správné polohy. Za tu cena skvělá volba.
vzhled text s diakritikou nic čitelnost na slunci
Jaroslav, Pardubice 2 19.06.2018
přehledný všechny informace najednou výborně vyřešené nabíjení - magnetická kolébka je na 100% spolehlivá měření tepu je standardně velmi orientační 18 dní ani omylem, a to ho moc nezatěžuji - cca týden, ale i tak to jde
Iveta, Praha 5 - Stodůlky 03.06.2018
lehký pěkný design výdrž baterky při sportu upozorní zavibrováním na vysoký tep čitelnost displeje na slunci
Richard, České Budějovice 5 17.11.2018
Cena Výdrž Úchyt
Oto, Ostrava - Moravská Ostrava 20.06.2018
cena, levny naramek funguje dobre s Huawei vydrz baterky displej na slnku/venku necitelny
Zakaznik 08.05.2018
Funkce náramku pro mě dostačující Lehká manipulace Přehlednost Snadné propojení s telefonem Náramek plní svojí funkci. I když se může zdát, že nedostatky převládají, já osobně jsem s náramkem spokojená. Nepotřebuji znát čísla na krok přesně. Krokoměr funguje na základě pohybu rukou, takže když jen sedíte a pohybujete rukou, automaticky se vám načítají kroky. Plus za jeden pohyb ruky se načte asi cca 10 kroků :D. Pokulhává měření tepové frekvence. Dnes jsem při sportu měření tepové frekvence zkoušela poprvé. Byla jsem na Jumpingu a v době mého největšího výkonu jsem měla na náramku tepovku cca 80 - warming up (intenzivnímu sportu se věnuji už koliktým rokem cca 3x - 4x týdně). Blbne i měření spánku. V době, kdy nemám náramek na ruce a mám ho uložený v tašce, se mi již párkrát stalo, že tuto chvíli počítal jako spánek. Špatná viditelnost na slunci.
Zdeněk, Čáslav 20.04.2018
cena vydrz baterie mobilni aplikace obcas synchronizace zazlobi
Sandra 12.08.2018
Hodinky super :) akorát mě štve když jdu na procházku s kočárkem a mám ruce na držadle tak to absolutně nezaznamená ani jeden krok :(
 
Marcel, Ostrava - Poruba 14.05.2019
Hodinky jsou po HW stránce velmi dobré. Kroky počítají přesně, výhodou je měření tepu a spánku. Bohužel u těchto výrobků platí pravidlo, že mohou být jen tak dobré, jak dobrá je jejich aplikace. Huawei vás nutí instalovat 2 aplikace, Huawei Health a Huawei Internet Services, které vyžadují mnoho oprávnění. Vývoj aplikace a reakce na bugy je pomalá, aplikace na LG G4 je velmi pomalá, má špatnou ergonomii, a hlavně, po její instalaci se občas v mobilu z ničeho nic začala spouštět v nepravidelných intervalech (někdy každý den, jindy 1x týdně) krátká jakoby reklamní znělka. Vždy při vypnutém displeji, když neběžela žádná aplikace na pozadí. Huawei možná umí dělat HW, ale SW rozhodně ne, a tímto ztratili mou důvěru.
Počítá kroky velmi přesně Velká výdrž baterie Relativně přesné měření spánku Cena Aplikace je velmi pomalá a neohrabaná Špatná SW podpora Potíže po instalaci aplikace
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi