Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou aktuálně otevřeny od pondělí do soboty pouze pro výdej zboží.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 347 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Ochutnávka Black Friday Šrotovné na kávovary

Recenze iRobot Roomba 606

Zobrazit katalog
iRobot Roomba 606 - Robotický vysavač

Recenze iRobot Roomba 606

Zajímají Vás názory a recenze na iRobot Roomba 606? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iRobot Roomba 606. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iRobot Roomba 606 i vy.
5 999,- 5 499,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Firma, Kolín 5 08.09.2018
Jsem nadšená, vyluxuje opravdu všude. Dobře přejde mezi podlahou a kobercem nebo rohožkou. Luxuje prý lépe než já, takže už doma nejsem potřeba :).
Pavel, Praha 6 - Břevnov 10.09.2018
Překvapivě přejede i vyšší Prahy Vyluxuje a posbírá zvířecí chlupy Hlásí, když má plno nebo když uvízne "Hey Human" :) Luxuje i koberce Nemusím to dělat já, alespoň né tak často Čekal jsem trochu více od chytré navigace. Docela dost bourá a občas mi přijde zmatený, a to i při dalších kolečkách. Nicméně projede vše. Koberce s vyšším chlupem jej matou. Když už na něj vjede, tak jej vyluxuje, ale nechce na ně najíždět.
Vendula 27.09.2018
Dlouho jsme přemýšleli zda "robovysavač" koupit. No... Máme už pár týdnů a tak ho můžu objektivně posoudit. Není špatný, jen má pár nedostatků, které už jsou možná vyřešené u dalších typů. Vysává tak nějak chaoticky, prostě si jezdí... Do něčeho někde třískne, otočí se a jede dál, ale pod stolem se prostě motá 10minut a stejně je tam místo, kam vůbec nedojede. Další náš problém jsou chlupy od psů. Na krátkosrsté hafany je prostě nedostatečný. Zrovna vysávání chlupů je u nás na denním pořádku a chtěla jsem pomocníka, který to prostě udělá za mě. Nepovedlo se :-(. Velkou část sice vezme, ale když chci vytřít, tak stejně musím nastoupit a místnost vysát sama, abych neměla úplně chlupatý mop. V celku není špatný, je super samonabíjecí stanice, když se někam zamotá, nebo vysaje třeba zapadlou ponožku, tak se hlásí :-D. Je to tak na rychlý úklid, který neurazí, ale ani nenadchne. Tři hvězdy hlavně kvůli tomu, že jsem od čekala prostě víc.
Rychlé nabíjení Senzory proti pádu ze schodů Vynechává místa Nevysaje všechny chlupy od domácích mazlíčků
Firma, Cheznovice 25.12.2018
Výborný pomocník.Během chvíle vysaje spoustu nečistot, až se člověk diví.Některé recenze uvádějí ,že silně bourá do nábytku.Není to pravda. Cca. 10cm před překážkou viditelně přibrzdí a pak se lehce dotkne. O trochu silněji někdy klepne do malých překážek,jako třeba je noha od židle.Ale to je v pohodě. Už jsme ho měli mít dávno.Jednoznačně doporučuji.
slušný výkon sám zajede do stanice nebourá silně do nábytku jednoduché ovládání vymotá se i z úzkých prostor přejede i vyšší prahy nemluví česky(spousta jiných jazyků je dle návodu k disposici,ale čeština chybí) jezdí dost chaoticky,ale nakonec místnost projede celou.
Ivan, Praha 4 - Krč 05.01.2019
Robusnost vyrobku Nutnost dokoupit dalkove ovladani extra
Hana, Most 1 15.10.2018
opravdu dobře luxuje - máme plovoucí podlahy a malý koberec - malý koberec je perfektně vyluxovaný (skoro lépe než od nás) dlouhá výdrž baterie - projede celý náš byt (67 m2) klidně i 3 snadná obsluha není hlučný skvělé postranní štětinky, které dokážou vymést i v úzké štěrbině nemá plánování úklidu - pro úklid se musí ručně zapnout moc nevysává okolo dokovací stanice občas se do něčeho zamotá - kabel od nabíječky telefonu, úzký pásek dokáže se občas někde zaseknout - někam zajede a už nevyleze
Jan, Praha 4 - Modřany 30.03.2020
za ty peníze... vysaje tak jednu místnost, než dojde baterka
Martin, Rožnov pod Radhoštěm 08.01.2019
Vyborne vysava Nema mobilni aplikaci - tento model nema wifi Nema ani dalkove ovladani Pred uzkyma prekazkama (napr noha od stolu/zidle) nezpomali a narazi plnou rychlosti
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi