Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Oslavte s námi 25 let lamax week

Recenze Niceboy VEGA 6

Zobrazit katalog
Niceboy VEGA 6

Outdoorová kamera akční, 4K 3840x2160/30fps, nativní 2K 2560x1440/30fps, 12Mpx fotografie, 2.0“ dotykový LCD displej, úhel záběru 170°, vodotěsná s pouzdrem do 30 metrů, Slow Motion, cyklické natáčení, časosběrné video, časosběrné foto, sekvenční focení, WiFi, microSD s kapacitou až 64GB, micro HDMI, CZ menu, baterie 1050 mAh, bohaté příslušenství + dálkové ovládání

Skladem > 5 ks
a na 2 prodejnách
Cena s DPH 3 499,-
Původní cena 4 990,-
4,3
Hodnotilo 22 uživatelů
5 17x
4 1x
3 0x
2 1x
1 3x
500+ zákazníků již zakoupilo
81 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Tomáš 17.10.2018
Hledal jsem kvalitní kameru na kolo a nakonec jsem se rozhodl pro tento model. Nejlepší cena za 4k kameru. Stabilizace obrazu je kvalitní a záběry i z ostřejší jízdy vypadají super. Výborné dálkové ovládání v hodinkách takže mám na očích kdy kamera nahrává a mohu ovládat bez nutnosti sundavat z helmy. Kamera vypadá, že něco vydrží, zatím jsem jí nebral do vody ale těším se až jí zkusím při plavání. Kamera nahrává dobře i v šeru a horších podmínkách. Jsem maximálně spokojený.
4K cena kvalitní video stabilizace obrazu příslušenství dálkové ovládání v ceně kvalitní materiál
Jakub, Praha 28.12.2018
cena bohaté příslušenství Dobrá videa (pouze za dobrých světelných podmínek a při nízké rychlosti pohybu) Vráceno do 12 hodin od koupě Kvalita videa je otřesná Fotografie nepoužitelné kvůli velkému zakřivení (rybí oko) Nepoužitelná - do auta, na motorku, do špatného počasí,
Jindřich 11.02.2019
super kamera
 
Ladislav 28.01.2019
Milé překvapení, je to první věc od výrobce Niceboy ale překvapilo mě hned na začátku kvalitní balení a příslušenství, které je v ceně. Kamera samotná se dobře ovládá a působí velmi dobrým dojmem. Video je bez problémů a vypadá čistě i na TV. Výdrž baterie by mohla být o kapku větší, ale tohle se dá vyřešit pomocí powerbanky nebo náhradní baterie. Stabilizace zvládá a svižnější pohyby, ale není dokonalá, pro opravdu hladké záběry například na lyžích je nutné mít externí stabilizátor - to platí pro všechny kamery. Velmi příjemná je rozhodně cena.
 
mareš 19.12.2018
Kamera je v ruce velmi příjemná a designově povedená. Stabilizace obrazu funguje i při nahrávání ve 4K a rozhodně zabírá na utřesenou ruku a většinu otřesů při používání. V balení je vodotěsné pouzdro, dálkový ovladač a několik držáků a dalších doplňků. To se hodí například na kolo. Celkově se jedná o dobrou kameru, které nemám až na drobnosti co vytknout-porovnání cena/výkon je super.
cena stabilizace kvalita zpracování
Remi 17.12.2018
Krásná kamera za rozumný peníz. Kvalita je super. Nastavení nahrávacích režimů je přehledné a snadno se v menu orientuje. S výdrží baterie ani nabíjením není problém, ale doporučuju si za pár korun koupit druhou baterii. Hodí se v případě, že jste někde mimo. Celé balení je hezky udělané a jde vidět, že tuto kameru prodává niceboy jako flagship. Je nutné si dokoupit paměťovou kartu, která není v balení jinak je tam ale dost nástavců a dálkové ovládání.
cena nativní 4K
mato 14.12.2018
Cena, rozmery a jednoduchosť. Zatiaľ som vyskúšala či funguje a bez problémov, na dovolenke otestujem vodotesnosť
 
Libor 14.12.2018
Kameru máme na hory. Po přečtení recenzi a srovnání jsem koupil tento model. Kamera dobře nahrává a stabilizace obrzaru odfiltruje třes ruky nebo drobné vibrace bez problémů. Chválím obsah balení a dálkový ovladač. Menu kamery je jednoduché a jak nahrávání tak foťák zvládá hezky. Za tuto cenu jsem velmi spokojen a mohu doporučit všem, kdo hledá funkční kameru za rozumné peníze a nepotřebuje machrovat s GOPRO.
 
Luboš 03.12.2018
Dobrá kamera za příjemnou cenu. Video je hezké a pracuje se s ním dobře i v postprodukci.
 
zika 29.11.2018
Mám z nej super pocit. Stabilizácia je skvela.
 
Karel 27.11.2018
Stabilizace obrazu funguje i při ostřejší jízdě na motorce, dělám videa z motokrosu a nově jsem se dal na natáčení ve 4K. Stabilizace je lepší než u mé původní kamery. Samotné záběry jsou dobré a nemám problém dál je zpracovat. Dálkový ovladač na zápěstí je praktická pomůcka.
stabilizace příslušenství a dálkový ovladač
Lukáš 05.11.2018
Nativní 4k pod 5tisíc je výborný. Kamera obstojně nahrává a stabilizace obrazu funguje. Testováno při hraní fotbalu.
 
Zakaznik, Brno 27 26.01.2019
za svetla nataca pekne pekny design, prijemny povrch (na funkciu to ale nema vplyv :-) ) vela som toho ale zatial nenatocil/nevyskusal, takze nemozem uplne relevantne hodnotit (napr. nizsie rozlisenia ako 4K) prtavy cip, takze za horsich svetelnych podmienok je to poznat; neocakaval som ale ziadne zazraky za sera vyzera, ze za zhorsenych svetelnych podmienok nie je schopna zaostrit, ci udrzat ostrost
Ludovít Jánoš, Slavkov u Brna 30.08.2019
Kvalitně zpracovaná kamera s mnoho příslušenstvím v balení. Vodotěsný obal funguje bez problému (vyzkoušeno týden u moře). Video i foto krásné čisté. S českým menu je ovládání velice pohodlné a snadné.
Design Mnoho příslušenství v balení Video a foto za 1 CZ menu Snadné ovládání a nastavování
Zakaznik 02.03.2019
Super cena, spousta příslušenství, krásné záběry, dobra komunikace přes Wi-Fi s mobilní aplikaci Horsi záběry za šera.
Marcela 25.09.2018
Manžel už nějakou dobu básnil o akční kameře. Škoda, že jsme ji neměli na naši dovolené v srpnu. Kamera je malá a vypadá, že něco vydrží. První nahrávky jsou povedené a naši cestu do Adršpachu zvládla na jedničku.
vzhled 4K nahrávání dálkové ovládání stabilizace zatím žádné
Milan, Usti nad Labem 19.11.2018
Nic moc
Miliarda příslušenství Kvalita videa
Vladimír, Ralsko 03.12.2018
Žádné. Jen možná ta hromada plastu k tomu.... I přes všechna ujištění, že je rozměrově jako GoPro, není. Je o dost větší. A jestli stále přemýšlíte jestli jít do tohodle, nebo např do GoPro Hero, tak není o čem přemýšlet....
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB7
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi