Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Nejvýhodnější doručení domů Partnerská odběrná místa Česká pošta
dnes nebo zítra dnes nebo zítra dnes nebo zítra 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny

Prodloužili jsme pro vás otevírací dobu našich prodejen, abyste mohli dárky letos nakoupit v klidu a bez stresu.

Všechny dárky Probuď v sobě hráče

Recenze Sony Xperia Z1 Black

Slevové tornádo právě zlevnilo tisíce produktů ve všech kategoriích. Pospěšte si!
Zobrazit katalog
Sony Xperia Z1 Black

Mobilní telefon 5" 1920x1080 HD Triluminos, Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 2,2GHz, 2GB RAM, 16GB, NFC, Battery STAMINA Mode, fotoaparát 21Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, FM, micro USB, Android 4.3

4,6
Hodnotilo 55 uživatelů
5 42x
4 7x
3 3x
2 0x
1 3x

Uživatelské recenze

Firma, Kladno 07.11.2013
Jedinečné. Přešel jsem ze Xperia Z a rozdíl zde skutečně je. Dokonce baterie vydrží o 100% déle. Neni k dostání org. příslušenství. Např. dokovací stanice. To je škoda.
Homer Simpson 07.12.2013
Byl jsem zarytý zastánce HTC ale poté co jsem ho vyzkoušel už bych ho za jiný nevyměnil alespoň než bude zase něco lepšího.
Vodotěsný Opravdu rychlí kvalitní foto a video ve fullHD nejpoužívanější krytka pro napájení a sdlílení dat s Pc mohla být lépe vyřešená. Po 3 týdnech už mám strach že dlouho nevydrží.
Zdenda 05.11.2013
Výkon Vzhled Odolnost Rychlost Prostě vše Nic
filletgtx 05.05.2014
Skvelý smartphone, lepší zatiaľ nieje a do príchodu Z2 ani nebude.... :)
výkon dizajn spracovanie materiály pekná intuitívna nadstavba SONY nekrytý 3.5mm kvalitnejšie krytky ako na Ztku displej 20.7Mpx 3000MaH a samozrejme odolnosť asi len trochu hrubšie rámiky naboku displeja
Zákazník 18.04.2014
VÝBORNÉ
 
Michal Turza 05.12.2013
Je to prostě špička.Není co řešit.Skoro téměř dokonalé. Softwarově by byla potřeba trochu doladit ostření fotoaparátu.
Jedla 13.02.2014
Naprostá bomba. Všechno běží dokonale, intuitivní, grafika max. Nevidím
Pavel 19.11.2013
Koupil jsem na slepo a neudělal jsem vůbec chybu. Sony se tímto kusem o mnoho posunulo na přední příčky. Tenhle telefon je od teďka můj klenot :) Kvalitní a krásné zpracování (žádný kus laciného plastu), rychlost už nemůže být lepší, display je naprosto přirozený a nepřebarvený jak u Samsungu. Přiložená sluchátka jsou naprosto špičková s vynikající zajímavou funkcí. Vůbec nevím, jak jsem bez něj mohl žít :D
Design Rychlost Kvalita Sluchátka Vychytávka od Sony Slušná výdrž baterie Display Sony Androidské rozhraní Nižší kvalita mini reproduktoru při hovoru
Dave 23.10.2013
Naprosto SUPER!!!!
Vzhled, rychlost ..... SUPER!!! Nic
kola 16.10.2013
perfect
all nothing
Dušan, Praha 21.12.2014
provedeni vybava voděodolnost fotak rezim STAMINA atd. No proste SUPER!!!!!!!! DOPORUCUJI NIC!!!!!
Jan, Šumperk 18.12.2014
naprosto parádní smartphone. Přešel jsem z NOKIE k Samsungu (díky jejich telefonům se ze mě stal neurotik :) ) a Xperii mám týden a jsem naprosto spokojený.
design výdrž baterie fotoaparát vodotěsnost pracohtěsnost nějak nevěřím tomu, že napájecí tlačítko bude mít dlouhou životnost, vzhledem k tomu, že se s jeho pomocí telefon odemyká, zamyká, rozvěcuje a vypíná ostrá hrana na přechodu mezi rámečkem a vstupem na sluchátka
Lukas 06.12.2014
Výborný telefon
Výdrž baterie při nižším jasu voděodolnost, prachuvzdornost kvalita fotografií design (použití skleněného, železného materialu) výkon
Jan, Vojkovice u Kralup nad Vltavou 01.12.2014
rychlý, spolehlivý, dlouhá výdrž baterie
Zákazník 24.11.2014
s telefonem jsem zatím velice spokojená. obávala jsem se velikosti, ale po čase jsem si zvykla.
rychlost, skvělé fotky zatím nemám co vytknout
Zákazník 27.10.2014
Skvělý telefon.. Mohu jen doporučit
Výborné vlastnosti.. Skvělé ovladatelný... Padne do ruky i ženám :)vydrží i menší nárazy na zem u nešikovných majitelů :) Malá výdrž baterie
Firma, Praha 6 - Bubeneč 03.09.2014
Tato Xperia předčila moje očekávání :-)
Martin, Praha 01.11.2014
Do Z1 jsem šel kvůli poměru cena/výkon. Mobil mám měsíc a zatím naprostá spokojenost! Jen doporučuju k tomu ihned koupit ochrannou fólii a kryt, abyste ho neměli hned poškrábanej.
krásný displej super foťák vynikající baterka (výdrž 2 dny) reproduktor nezamrzá dobré zpracování lesklý telefon = otisky a šrábance všude krytka nabíječky nepůsobí odolně, ale zatím bez problémů
Tomáš 14.10.2014
Tenhle telefon je dokonalost sama. Průměrně náročný člověk na něm nenajde chybu. A když ano, tak to bude jen maličkost. Je vidět, že se v Sony neflákali.
Jednoznačně design - prostě bomba Výdrž baterie Režim STAMINA Vysoký výkon a od toho odvíjející se rychlost Full Hd display A mnoho dalšího Při vyšším zatížení se trochu přehřívá Pro někoho vyšší hmotnost (pro mě ovšem ideální, vzbuzuje to pocit bytelnosti a kvality zpracování)
Zákazník 26.09.2014
výborný
SUPER
Karolína, Praha 7 12.11.2014
Výborný Smartphone! Rychlý, neseká se, android se naprosto intuitivně ovládá, což tvoří skvělou kombinaci. Krásné fotky! Vodotěstnost jsem nezkoušela a zkoušet nehodlám, ale je to skvělé plus, pokud dojde k nezamýšlenému "utopení".
Rychlý Intuitivní ovládání Androidu Neseká se Krásné provedení Výborný fotoaparát Vodotěsnost Možnost dokoupení dokovací stanice Výstup Možnost přídavné paměťovky Slušná vestavěná paměť NFC Přední kamera Spoustu nainstalovaných aplikací Režim Baterie STAMINA - větší výdrž Výkonný 3.5 mm Jack na sluchátka Chytré umístění reproduktorů nebrání plné hlasitosti vyzvánění Mám trochu obavy o krytku u nabíjení, zatím pořád drží, no uvidíme Jelikož je lesklý i "zadek" tak je hned vše opatláno, ale stejně nosím v pouzdře, takže mě to nijak zvlášť nevadí Vyšší cena, ale stojí to za to
Luboš, Plzeň 20.09.2014
Super rychlej mobil Chybí krytka jack konektoru, dostává se do ní bordel co je v kapsách :))
petr 18.01.2014
Je skvělí hodně ho doporučím je nejlepší sony :)
 
Zákazník 20.08.2014
za poloviční cenu bych klidně koupil znovu
kvalitní fotky , dobrá výdrž , relativně dobrá přehlednost nastavení extrémní citlivost na dotek při focení fotí vše kolem ,problém zvyknout si jak držet v ruce při focení aby jsme neměli tam prst nebo nemačkali něco jiné. V letadle jsem chtěl vyhodit oknem- okno se nedá stáhnout :-(
Aleš, Pardubice 2 22.03.2014
  displej
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi