Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Recenze WHIRLPOOL AWE 50510

Zobrazit katalog
WHIRLPOOL AWE 50510

Pračka s vrchním plněním 1000 ot./min, A++/A/C, kapacita praní 5kg, hlučnost 59/76dB, 18 programů, Jemné prádlo, Rychlé 15 minut, FuzzyLogic, odložený start, 90x40x60cm

Skladem > 5 ks
Cena s DPH 5 960,-
Původní cena 7 490,-
4,6
Hodnotilo 67 uživatelů
5 44x
4 18x
3 3x
2 1x
1 1x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jakub, Odolena Voda 14.09.2014
ticha trochu dlouho trvajici praci programy
nela 22.11.2014
Bohužel Whirpoolky už nejsou,co dřív,po 4 letech minimálního používání všechny boční plechy zkorodované a barva opadala,i okolo filtru dole,to se nám u předchozí pračky nestalo.ted i přestala prát,v půlce programu zhasla a oprava nákladná,nevyplatí se.takže další pračka asi jiné značky,vychvalovaná Whirpoulka vydržela jen 4 roky.Před tím Indesitka,11 let bez problémů,žádně koroze,kdyby se nám neutopila,možná by jela doposud.
Dobře prala i ždímala.4 roky jela bez závad. Korodovaly po krátké době všechny plechy,odpadává lak.Životnost pračky bohužel jen 4 roky,oprava by se nevyplatila.
Zákazník 18.09.2014
Tuto značku jsem měla i předtím, má ji i moje mamka a jsme s ní moc spokojení. Zatím by pro mě byla každá pračka dobrá,protože jsem měla starou a hlučnou.prášek dávám přímo k prádlu,tím jsem vyřešila zbytkový prášek v zásobníku. Jinak ta voda co se z ni vyleje není takový problém.podle mě to dělají všechny pračky s vrchním plněním,protože mi to dělala i ta stará. Dobře ždímá.
Tichá,dobře ždímá Prášek se nerozpouští.po vyprání vyteče ze zásobníku trochu vody
Zákazník 16.11.2014
- pračku jsem vybírala dle recenze, spotřeby vody, hlučnosti, zajímavá je i cena
- dobrá cena - pere dobře
Zákazník 15.11.2014
pere to
pere to -
Firma, Praha 5 06.12.2018
kupoval jsem pračku whirlpool AWE 2214 před dvanácti lety. Dvakrát mi do ní vytekl bojler, vždy se zapamatovala a byla naprosto funkční. Je pravda, že u otvírání byla známka koroze, ale na funkčnost to nemělo vliv. No a teď mi odešla úplně :( Proto jsem zvolil opět tuto značku :). četl jsem zde hodnocení před nákupem a zvažoval jsem o její koupi a to z důvodu, že někteří se zmiňují o vytékání vody ze zásobníku. I tak jsem pračku koupil :) Nevím kde, nebo v čem je chyba, ale má pračka nezanechává žádnou vodu v zásobníku a žádná nevniká při otevření dveří zpět do bubnu.
jsem spokojen. Prostě pračka... nic
Marek, Praha 6 - Suchdol 02.12.2018
Máme krátce, zatím pere. Celkem tichá. Jednoduché ovládání. Nic
Radim, Praha 1 - Nové Město 02.07.2018
V dané cenové relaci si člověk asi nemůže víc přát. Na nic jsme nepřišli.
Tereza, Hlavní město Praha Velká Chuchle 01.06.2018
Super pračka Nic
Kateřina, Praha 9 - Letňany 04.04.2018
Mám jí přesně tuhle již přes 10 let a jsem s ní spokojená velice...jen dnes začala vydávat divné zvuky při vypouštění, tak se obávám, že asi dosluhuje, pokud se tak stane, určitě koupím tu samou znova je totiž o polovinu levnější než před 10 lety. zaslouží si tedy 5*****
Milan, Praha 7 - Holešovice 30.01.2016
koupil jsem jí kamarádce, nestěžuje si... :-) taková pračková klasika funguje bez problémů plní, co slibuje :-)
Zákazník 23.12.2015
Kupoval jsem to jako dárek rodičům k 70-tinám. Zatím bez problémů.
Spokojenost
Miroslav 20.07.2015
Cena, úspora vody a energie, tichá aj pri žmýkaní, nízke vybrácie Po skončení prania zostáva voda v zásobníku na prací prostriedok
TOMÁŠ TOMSA 15.06.2018
cena možnost volby otáček při odstřeďování bezpečnostní kontrolky krátký přívodní el.kabel krátká hadice přívodu vody poněkud dlouhé prací programy (ne u všech programů lze nastavit,dle tabulky,rychlé praní)
Martin, Zeleneč 03.06.2018
Jednoduché pro starši lidi má jen 2 štelovaci nožičky
Josef, Karlovy Vary 7 30.04.2018
cena, program džíny, tlačítko "R" - zrychlení programu systém zavírání - dvířka s plechovou "kapotáží"- díky zatékání vody při otevřené pračce do 5 - 6 roků koroze - už jsem měl dvě
Zákazník 22.02.2016
Dobrá, svůj účel rozhodně splňuje.
Vhodná do malých prostor Trochu hlučnější
Zákazník 15.02.2016
malé rozměry chybí ukazatel času, který zbývá do konce praní
Ondřej, Praha 15 - Horní Měcholupy 28.05.2015
Vypere dobře i při rychlém programu. Klidná při odstřeďování. Zůstává voda v dávkovači, po ukončení programu a otevření poklopu jí vyteče docela dost.
AK Matiaško 07.05.2015
lehké ovládání, dobrá volba programů, rychlý program, relativně tichá, pekný dizajn, není zbytečně velká po doprání vyteká ze zásobovače voda
Pavla, Praha 10 - Horní Měcholupy 12.03.2015
vše je dobré, cena, kvalita, je tichá zatím žádné
Martin 18.11.2018
Oproti predchozi stare pracce Indesit z ni uplne nadseni nejsme. Pracka je hlucnejsi zejmena pri napousteni vody, zvuk mi neprijde uplne standartni (mozna ji budeme reklamovat) ale prali jsme pouze 2x, budeme ji dale sledovat. Hlucne je i vypousteci cerpadlo.
Design Cena hlucna
Hana, Jilemnice 22.03.2015
Cena. Vrchní plnění. Stojí na místě a necestuje. Ekonomické praní. Dosti hlučná při ždímání. Otvírání pouze tahem za horní víko - myslím, že to ten háček příliš dlouho nevydrží:-(. Po doprání se buben automaticky neotočí otvíráním nahoru - musí se přetáčet mechanicky. Po doprání stéká z víka do bubnu dost vody. Nefunguje kontrolka připojení vody - voda nebyla připojena, ale kontrolka nesvítila.
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB4
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi