Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Sdílej a ušetři Jarní sportování

Recenze WHIRLPOOL AWE 50510

Zobrazit katalog
WHIRLPOOL AWE 50510 - Pračka s vrchním plněním

Recenze WHIRLPOOL AWE 50510

Zajímají Vás názory a recenze na WHIRLPOOL AWE 50510? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 108 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WHIRLPOOL AWE 50510. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WHIRLPOOL AWE 50510 i vy.
7 490,- 6 499,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 108 uživatelů
5 71x
4 27x
3 6x
2 1x
1 3x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 18.09.2014
Tuto značku jsem měla i předtím, má ji i moje mamka a jsme s ní moc spokojení. Zatím by pro mě byla každá pračka dobrá,protože jsem měla starou a hlučnou.prášek dávám přímo k prádlu,tím jsem vyřešila zbytkový prášek v zásobníku. Jinak ta voda co se z ni vyleje není takový problém.podle mě to dělají všechny pračky s vrchním plněním,protože mi to dělala i ta stará. Dobře ždímá.
Tichá,dobře ždímá Prášek se nerozpouští.po vyprání vyteče ze zásobníku trochu vody
Jakub, Odolena Voda 14.09.2014
ticha trochu dlouho trvajici praci programy
nela 22.11.2014
Bohužel Whirpoolky už nejsou,co dřív,po 4 letech minimálního používání všechny boční plechy zkorodované a barva opadala,i okolo filtru dole,to se nám u předchozí pračky nestalo.ted i přestala prát,v půlce programu zhasla a oprava nákladná,nevyplatí se.takže další pračka asi jiné značky,vychvalovaná Whirpoulka vydržela jen 4 roky.Před tím Indesitka,11 let bez problémů,žádně koroze,kdyby se nám neutopila,možná by jela doposud.
Dobře prala i ždímala.4 roky jela bez závad. Korodovaly po krátké době všechny plechy,odpadává lak.Životnost pračky bohužel jen 4 roky,oprava by se nevyplatila.
Lucie, Usti nad Labem 25.02.2020
  Hlučnejší
Tomáš, Praha 6 - Vokovice 10.03.2019
pere je tichá jednoduché ovládání velmi skladná srozumitelný návod nic
Elena, Praha 07.02.2019
Rychle doručení, hodně programů, vypadá skvěle, úzká
Stanislav, Praha 5 06.12.2018
kupoval jsem pračku whirlpool AWE 2214 před dvanácti lety. Dvakrát mi do ní vytekl bojler, vždy se zapamatovala a byla naprosto funkční. Je pravda, že u otvírání byla známka koroze, ale na funkčnost to nemělo vliv. No a teď mi odešla úplně :( Proto jsem zvolil opět tuto značku :). četl jsem zde hodnocení před nákupem a zvažoval jsem o její koupi a to z důvodu, že někteří se zmiňují o vytékání vody ze zásobníku. I tak jsem pračku koupil :) Nevím kde, nebo v čem je chyba, ale má pračka nezanechává žádnou vodu v zásobníku a žádná nevniká při otevření dveří zpět do bubnu.
jsem spokojen. Prostě pračka... nic
Marek, Praha 02.12.2018
Máme krátce, zatím pere. Celkem tichá. Jednoduché ovládání. Nic
Zákazník 16.11.2014
- pračku jsem vybírala dle recenze, spotřeby vody, hlučnosti, zajímavá je i cena
- dobrá cena - pere dobře
František, Praha 4, Chodov 12.04.2020
spolehlivost a výdrž
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi