PET PET

Remington MB6550

Zobrazit katalog
Remington MB6550
3,8 4 hodnocení
Zastřihovač 2 výměnné hlavy s odsáváním, 1 nastavitelný hřeben 2-16mm, samoostřicí čepele
Kód:  REMZVO03 Prod. číslo:  43166560110 Stránky výrobce

Remington MB6550


Dokonale rovnoměrné zastřižení

Zastřihovač vousů Remington MB6550 obsahuje jedinečnou tvarující sadu na bradku s odsavačem vousů. S kvalitními titanovými čepelemi dosáhnete bez námahy přesně takového vzhledu, který očekáváte. Vestavěná vakuová technika efektivně odsává odstřižené chloupky. Vaše umyvadlo tak zůstane čisté a chloupky nezůstávají v těle zastřihovače.


2 výměnné hlavy s odsáváním

Pomocí širokého planžetového zastřihovače s nastavitelným přídavným hřebenem zastřihnete délku vousů, upravíte šířku střihu nebo vystřihnete konkrétní tvar. Detailní zastřihovač je ideální pro konkrétní partie nebo tvarování bradky a knírku.


Nastavitelný hřeben

K dispozici je nastavitelný hřeben, který vám umožní zastřihnout bradku do různých stylů a délek. Pro bezpečné přenášení je součástí balení praktické pouzdro. V balení naleznete hřebeny pro zastřižení v délkách 3, 6, 9 a 12 mm.


Dobíjecí baterie s výdrží 60 minut

O pohon zastřihovače se stará lithiová baterie, která poskytne až 60 minut provozu bez kabelu a její dobití zabere necelých 5 hodin. Jakmile je strojek nabitý, můžete ho použít prakticky kdekoliv, kde nemáte přístup k síťovému napájení. Bez kabelu je navíc manipulace se strojkem o mnoho snadnější.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobry den. Aka je sirka zaberu strihu ? teda ako siroke su cepele ?

Diskuze a poradna k Remington MB6550
Příslušenství pro Remington MB6550
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington MB6550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MB6550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MB6550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací