Strong televize - fandíme sportu

40" Samsung UE40ES5500

Zobrazit katalog
40" Samsung UE40ES5500
4,7 62 hodnocení
Televize LED, úhlopříčka 101 cm, 16:9, 1920x1080, 100Hz, DVB-T/C, 3x HDMI, SCART, 2xUSB, DVI, LAN, SMART TV
Kód:  WR330b2 Prod. číslo:  UE40ES5500WXXH Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

40" Samsung UE40ES5500

Televizor Samsung UE40ES5500W zaujme na první pohled štíhlým a dokonale elegantním designem. Využívá pokročilých algoritmů Wide Color Enhancer Plus, které signifikantně zlepšují obrazovou kvalitu a oživují veškeré barevné detaily. Bezproblémové sledování akčních filmů a rychlých sportovních přenosů podporuje technologie 100 Clear Motion Rate, které efektivně eliminuje jakékoli rozostření obrazu. Pro hraní na moderních konzolích pak nabídne televizor speciálně přizpůsobený obrazový režim.

Inovovaná služba Smart Hub a tři zbrusu nové služby vám zpřístupní svět sociálních sítí a domácí zábavy. Služba Family Story vám umožní sdílet důležité fotografie, zprávy a události s vašimi blízkými. Se službou Kids se zase mohou bavit a vzdělávat děti. S pomocí služby Fitness pak budete cvičit a plánovat svůj trénink. Díky přístupu ke skvělému obsahu a také výběru z mnoha aplikací, procházení webu, aplikaci Skype a dalším možnostem si můžete vychutnávat ideální domácí zábavu. Pro plnohodnotné využívání aplikace Skype je pouze nutné dokoupit speciální kompatibilní kameru.

Vestavěný modul pro připojení k domácí síti LAN zjednodušuje připojení televizoru do domácí sítě. Volitelně si rovněž můžete dokoupit bezdrátový WiFi adaptér do USB portu a užívat si internetové konektivity a spojení s domácí sítí zcela bezdrátově.

S funkcí AllShare Play můžete streamovat filmy, fotografie a hudbu z jakýchkoli zařízení v blízkém okolí televizoru, včetně počítačů. Cloudová technologie a podpora ukládání dat na webu společně přinášejí ještě větší svobodu a mobilitu, protože vám umožňují získat přístup ke svému multimediálnímu obsahu a sdílet ho, bez ohledu na to, zda jste před televizorem doma, nebo sedíte u kamaráda na gauči.

S funkcí ConnectShare Movie můžete přehrávat filmy, fotografie nebo hudbu z flash disků nebo přenosných pevných disků. Kromě toho můžete na připojená USB zařízení zaznamenávat televizní vysílání a využívat je pro funkci časového posuvu (TimeShift). Jako další vstupní zařízení vám poslouží trojice moderních digitálních rozhraní HDMI. S jejich pomocí si vychutnáte hry z nejnovějších herních konzolí, i filmy z vašeho Blu-ray přehrávače. Přičtěte k tomu ekologický senzor, který se postará o optimální nastavení podsvícení na základě jasu v místnosti, a máte ideálního kandidáta pro jakoukoli moderně založenou domácnost.

Parametry a Specifikace:

Vlastnosti displeje:

Úhlopříčka obrazovky: 40“ (101 cm)
Rozlišení: 1920 x 1080 bodů
Typ panelu: LCD
Podsvícení: LED
Zobrazovací frekvence: 100 Hz - Clear Motion Rate
Další: Wide Color Enhancer Plus

Příjem TV signálu:
Analogový tuner
DVB-T tuner pro příjem digitálního pozemního vysílání / HD DVB-T tuner pro příjem digitálního pozemního vysílání ve vysokém rozlišení (MPEG-4)
DVB-C tuner pro příjem kabelové televize / HD DVB-C tuner pro příjem kabelové televize ve vysokém rozlišení (MPEG-4)

Video vstupy a výstupy:

3x HDMI
1x Komponentní (sdílený kanál Y pro kompozitní video)
1x Kompozitní
1x SCART

Zvukové vstupy a výstupy:
Výstup na sluchátka
Digitální optický výstup
DVI audio vstup

Další výbava:
2x USB (audio/video/foto/WiFi adaptér/záznam TV vysílání)
Časový posun na připojení USB flash disk
Slot pro karty CI+ (Common Interface)
Ethernetový vstup (Podporuje DLNA (Allshare))
WiFi ready (je nutné dokoupit USB WiFi adaptér)
Světelný senzor (Eco sensor)

Ozvučení:
Výkon reproduktoru 2x 10 W
Technologie: Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD, dts 2.0+, automatické vyvážení hlasitosti

Další technologie:
Samsung Apps / Samsung SMART TV / Family Story / Search All / Fitness / Kids / Skype na TV Samsung / Smart Hub / Social TV / webový prohlížeč / Your Video / automatické vypnutí / hodiny / časovač vypnutí / ovládání prostřednictvím smartphone / herní režim / PIP / EPG a Teletext

Údaje o spotřebě:
Spotřeba ve Stand-by: 0,3 W

Provedení televizoru:
Barva: černá
Rozměry (Se stojanem): 927,4 x 605,5 x 184,1 mm (Š x V x H)
Rozměry (Bez stojanu): 927,4 x 554,7 x 46,9 mm (Š x V x H)
Hmotnost: (Se stojanem): 12,5 Kg
Hmotnost: (Bez stojanu): 10,3 Kg
VESA uchycení: ano

Dodávané příslušenství:
Dálkový ovladač
Přečíst více
  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!
    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    SMART funkce
    Webový prohlížeč Hotovo!

    Tunery

    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    92,7 cm Hotovo!
    Výška
    60,6 cm Hotovo!
    Hloubka
    18,4 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    55,5 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    4,7 cm Hotovo!
    Hmotnost
    12,5 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Další informace

    WiFi ready direct

    WiFi neboli bezdrátové připojení do sítě promění vaši televizi v plnohodnotné multimediální centrum s přístupem do internetu a množstvím interaktivního obsahu.

    Fitness, Family story, Kids

    Sada aplikací v chytrých televizích Samsung, která vám umožní přístup na sociální sítě pro rodinu, vzdělá a zabaví vaše děti a pomůže vám při různých formách cvičení.

    SRS TheaterSound, Dolby Pulse

    Speciální hudební technologie SRS TheaterSound a kodek Dolby Pulse vám přinesou tu nejvyšší možnou kvalitu zvuku, která vám zaručí lepší prožitek ze sledování vašich oblíbených filmů a z poslechu hudby.

    ConnectShare Movie

    S funkcí ConnectShare Movie si přehrajete multimediální obsah z flash disků, připojíte si přímo k televizoru fotoaparát nebo digitální kameru a budete mít také přístup k souborům uloženým na počítači.

    Allshare Play

    Služba, která vám umožní sdílet a přehrávat multimediální obsah na inteligentních a chytrých televizích Samsung. 

    PIP

    PIP (picture in picture neboli obraz v obraze) je speciální funkce televizí Samsung SMART TV, která vám umožní sledovat obraz ze dvou zdrojů na jedné obrazovce.

    Skype

    Aplikace Skype vám umožní komunikovat s vašimi přáteli a rodinou přímo přes chytrou televizi Samsung SMART TV včetně podpory videokonverzace.

    Clear Motion Rate

    Parametr Clear Motion Rate vám udává, s jakou rychlostí je televize schopna překreslovat vysílaný obraz v rychlých scénách.

    Wide Color Enhancer Plus

    Pokročilá technologie zaručující intenzivnější a živější barvy u všech filmů, které vás tak doslova vtáhnou do svého děje a nedovolí vám od televize odtrhnout oči.

    Samsung Smart TV

    Samsung SMART TV jsou chytré televize se špičkovými funkcemi, které vám otevřou bránu do světa internetu, zábavy, hraní her a neomezeného výběru kanálů.

    Recenze 40" Samsung UE40ES5500
    Příslušenství pro 40" Samsung UE40ES5500 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" Samsung UE40ES5500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40ES5500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40ES5500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40ES5500.
    P-DC1-WEB04
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací