Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Kafe na Alzáka!

Kyselina askorbová v kosmetice

Kyselina askorbová je označována jako vitamin C. Funguje jako antioxidant, používá se ke zlepšení suché a poškozené pokožky, snižuje loupání a zlepšuje pružnost pleti. Přispívá k procesu regenerace, díky čemuž je oblíbenou látkou v kosmetických produktech.

0
Vytisknout

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi