AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

CONCEPT VR3510 2v1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care

Zobrazit katalog
CONCEPT VR3510 2v1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care
4,0 34 hodnocení
Robotický vysavač s mopem - pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na všechny druhy podlah, na vysávání, suché čištění, mokré čištění, HEPA filtr a HEPA H13 filtr, automatické dobíjení, senzor proti nárazu, pokračování úklidu po samostatném dobití, automatické vysypání, vysátí více místností, senzor proti pádu ze schodů, předvolba místností k úklidu, přizpůsobení povrchu podlahy, funkce odloženého úklidu, časový rozvrh úklidu, česky mluvící a slovensky mluvící, dálkové ovládání a odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, ovládání dálkovým ovladačem, hlasem, mobilní aplikací, objem nádoby na prach 0,3 l, plastová sběrná nádoba o objemu 0,3 l, 2 boční kartáče, překoná překážky do výšky 1,8 cm, laserová navigace, BLDC motor, Li-ion baterie, doba provozu 250 min, doba nabíjení 4 h, hlučnost 60 dB, kompatibilní s Amazon Alexa, Concept Home, Google Home, rozměry 10 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnost 3 kg, nabíjecí stanice součástí balení, bílá barva
Kód:  CONRV108 Prod. číslo:  VR3510 Stránky výrobce
CONCEPT VR3510 2v1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care Prodej skončil

CONCEPT VR3510 2v1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care

Parametry a specifikace

Způsob navigace
Laserová Hotovo!
Počet bočních kartáčů
2 Hotovo!
Překonání překážky do výšky
1,8 cm Hotovo!

Specifické vlastnosti

Způsob navigace
Laserová Hotovo!
Počet bočních kartáčů
2 Hotovo!
Překonání překážky do výšky
1,8 cm Hotovo!
Funkce
Automatické dobíjení, Senzor proti nárazu, Pokračování úklidu po samostatném dobití, Automatické vysypání, Vysátí více místností, Senzor proti pádu ze schodů, Předvolba místností k úklidu, Přizpůsobení povrchu podlahy, Funkce odloženého úklidu, Časový rozvrh úklidu, Česky mluvící, Slovensky mluvící Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládání
Dálkový ovladač, Mobilní aplikace, Hlasem Hotovo!
Kompatibilita
Concept Home, Amazon Alexa, Google Home Hotovo!
Vlastnosti
Dálkové ovládání, Odolnost kartáčů proti namotávání vlasů Hotovo!
Typ motoru
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všechny druhy podlah, Koberce, Tvrdé podlahy, Měkké povrchy, Čalounění, Lino, Dřevěné podlahy, Plovoucí podlahy, Hladké podlahy Hotovo!

Typ vysavače

Výbava a příslušenství

Nabíjecí výbava
Nabíjecí stanice Hotovo!
Kartáče
Na podlahu / koberce, Na zvířecí chlupy, Boční Hotovo!
Další příslušenství
Mopovací textílie, Filtr Hotovo!

Filtry

Typ filtru
HEPA filtr, HEPA H13 filtr Hotovo!

Hlučnost

Hlučnost
60 dB Hotovo!

Sběrná nádoba

Objem
0,3 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hloubka
35 cm Hotovo!
Hmotnost
3 kg Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!
Více parametrů

Česká značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost vlastní komplexní soubor pravidel, dohlížející na vysokou kvalitu a praktičnost všech produktů. Luxusní vzhled nové kuchyně za rozumnou cenu si nyní může dopřát takřka kdokoliv. Všechny čtyři designové linie zvané SINFONIA (nerez decentně kombinovaný černým proužkem), BLACK (černé sklo), WHITE (bílé sklo) a TITANIA (tmavý nerez s černým sklem) umožňují souhru velkých a malých spotřebičů, které kuchyňský prostor elegantně spojí do jednoho harmonického celku.

Poznámka:
» Všechny robotické vysavače

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny vysavače na čištění sedaček
» Všechny antibakteriální vysavače
» Všechny robotické vysavače s mopem
» Všechny podlahové vysavače
» Všechny vysavače na koberce
» Všechny vysavače pro alergiky
» Všechny vysavače na zvířecí chlupy
» Všechny vysavače s vytíráním

» Všechny akumulátorové vysavače

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.



» Všechny vysavače
» Všechny bezsáčkové vysavače

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

zdravím, robot při vysávání žádný problém, jezdi pěkně při stěnách a pak vnitřek místnosti, ale jakmile se nacvakne modul vytírání, úplně nesmyslně jezdí furt dokola, do stran, vůbec nejezdí nejprve při obvodu místnosti. úplně jak kdyby byl zmatený. Nechápu co je špatně. díky

Dokovací stanice stále svítí, v manuálu je uvedeno, že by měla kontrolka po nabití zhasnout, proč tedy pořád svítí?Děkuji za odpověď.

Dobrý deň Keď dám povysávať celý dom tak vysáva 2-3 minúty Alebo povysáva dve izby a viac nie Zahlási že sa nabíja a pritom nie je v dokovacej stanici Keď sa mu podarí povysávať všetko a má sa vrátiť domov tak blúdi a nevráti sa tam Viete mi poradiť čo s tým?Mám ho reštartovať?

Dobrý den, je možné objednat k tomuto modelu novou baterii? Děkuji

Dobrý den, rád bych si k tomuto vysavači pořídil náhradní sáčky na nečistoty. Kde je seženu? Děkuji, s pozdravem Měch Radoslav.

Zravím - automatické vyprazdňování sběrné nádoby probíhá při každém najetí do dokovací stanice, nebo to lze nastavit? Pokud je to stejnéjako u Roomba vysavače, tak je to neskutečný kravál...proto se ptám na možnost to vypnout/zapnout děkuji za odpověď

Dobrý den, můžu se zeptat, jak je to s ovládáním vysavače na dálku? Jeden recenzent uvádí, že přístroj je možné ovládat pouze tehdy, když jsou telefon i vysavač připojené ke stejné síti Wi-Fi. Znamená to tedy, že ho nemohu ovládat pomocí dat (například z práce)? Děkuji! <3

Dobrý deň,vo videu o tomto vysávaču som videla,že sa nedá spárovať s 5G wifi,je to pravda?

Používá se prosím na mopování nějaký čistící prostředek? Děkuji.

Dobrý den, lze robota použít i bez wifi?

123
Diskuze a poradna k CONCEPT VR3510 2v1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care
Příslušenství pro CONCEPT VR3510 2v1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VR3510 2in1 PERFECT CLEAN Vollständig saubere Pflege.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací