Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Monster High - Příšerka jako duch Porter Geiss

Zobrazit katalog
Monster High - Příšerka jako duch Porter Geiss
Figurka doporučený věk od 6 let
Kód:  HRAa3717d Prod. číslo:  ASRT0887961037562 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Monster High - Příšerka jako duch Porter Geiss Prodej skončil

Monster High - Příšerka jako duch Porter Geiss

Škola duchů je opět tady! Panáček Porter Geiss nenechá nikoho na pochybách, že mezi duchy patří. Vždyť je synem ducha Poltergeista a podle toho je také správně oblečený. Drsný vzhled odpovídá jeho původu a má
s sebou jako doplněk plechovku s barevným sprejem. Se svými kamarády se vydávají na záchranou výpravu do toho nejhrozivějšího hororu. Veselou partu duchů tvoří Vandala Doubloons, River STyxx, Kiyomi Haunterly a Porter Geiss. 


Postavička je naaranžovaná do průhledného stojánku a navozuje tak pocit, že se vznáší. Nezbytným doplňkem jsou řetězy kolem krku. Spolu s kartáčem pak můžete dotvořit hororový vzhled panáčka sami. Příšerka má navíc svůj deník, do kterého si zapisuje všechny strašidelné historky. 

Motiv:
Monster High

Doporučený věk:
od 6 let

Rozměry:
15 x 33 x 7 cm

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:
» Všechny panenky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Monster High - Příšerka jako duch Porter Geiss Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Monster High - Příšerka ako duch Porter Geiss. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster High - Kreatur wie ein Geist Porter Geiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster High - Kreatur wie ein Geist Porter Geiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Monster High - Příšerka jako duch Porter Geiss.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací