Dvouletá záruka pro firmy

Kensington ClickSafe Laptop pro notebooky

Zobrazit katalog
Kensington ClickSafe Laptop pro notebooky
Zámek pro notebook kombinační, kompatibilní se slotem Standard Kensington slot (T-Bar)
Kód:  NX507a Prod. číslo:  K64697EU Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Kensington ClickSafe Laptop pro notebooky Prodej skončil

Kensington ClickSafe Laptop pro notebooky

Se speciálním kombinačním zámkem jednoduše ochráníte na cestách svůj přenosný počítač, a zejména citlivé osobní informace v něm. Kompaktní design tlačítek zámku umožňuje pohodlné ovládání jednou rukou. Stejně jednoduše probíhá i samotné zamykání počítače. Zámek umožňuje nastavit jako kód libovolnou kombinaci čtyř čísel. To znamená více než 10 tisíc možných kombinací. Samonavíjecí lanko lze natáhnout až na délku 1,5 m a ukotvit k libovolnému pevnému podkladu, například ke stolu nebo pomocí patentovaného systému ClickSafe k bezpečnostnímu stolu Kensington.

Klíčové vlastnosti

  • Bezklíčová čtyřčíselná kombinace
  • Možnost snadného připojení k bezpečnostnímu stolu Kensington
  • Dlouhé bezpečnostní lanko

Parametry a specifikace

Typ zámku
Kombinační Hotovo!
Kompatibilní se slotem
Standard Kensington slot (T-Bar) Hotovo!

Typ zámku

Typ zámku
Kombinační Hotovo!

Kompatibilní se slotem

Kompatibilní se slotem
Standard Kensington slot (T-Bar) Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, půjde tento zámek k novým Notebookům DELL řad Latitude 5430, 5420, 7330, 7310 a 7390 Popřípadě jaká je kódová alternativa? Děkuji za info

Dobrý den, kdo tuto "inovaci" vymyslel? A kdo k produktům připojuje obrázky - ani z jednoho není zřejmé, že nejde o starý dobrý zámek, který chytnu, zacvaknu, otočím a případně snadno použiji na jiném notebooku. Při objednání jsem předpokládal, že jde o starou dobrou verzi, k jejímuž použití stačí nastavit kód. Nechci nic nosit s sebou, zejména nic takového, co se může ztratit! A co mi přijde? Tělo zámku s lankem - OK, ale k tomu přibalený jakýsi "čípek", který mám nejdřív připevnit k notebooku S POMOCÍ DODANÉHO IMBUS KLÍČE a pak jej teprve můžu použít s tělem (zámkem)!!! Takže když zrovna nechci mít uzamčený notebook, tak mám ten "čípek" zase odmontovat? Protože: a) je ohavný, b) překáží, c) je nebezpečný (při přejetí notebooku rukou předpokládáte hladkost), za d) nemáte zrovna čím a za e) se ten pidišroubek, který to celé jistí, pravděpodobně vibracemi uvolní a ztratí. Kdyby aspoň těch "čípků" bylo přibaleno víc... Prodává se ještě původní verze?

Diskuze a poradna k Kensington ClickSafe Laptop pro notebooky
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington ClickSafe kombinačný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington Lock ClickSafe Kombinationsschloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington ClickSafe kombinációs zár.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací