Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Nillkin Frosted Shield pro Asus Zenfone 2 ZE551ML černý

Zobrazit katalog
Nillkin Frosted Shield pro Asus Zenfone 2 ZE551ML černý
4,5 19 hodnocení
Ochranný kryt odolný proti opotřebení, protiskluzové, prachotěsné, snadno se čistí
Kód:  SB802v Prod. číslo:  F-HC AS-Zenfone 2 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nillkin Frosted Shield pro Asus Zenfone 2 ZE551ML černý Prodej skončil

Nillkin Frosted Shield pro Asus Zenfone 2 ZE551ML černý

Pouzdro určené pro Asus Zenfone 2 je vyrobeno z vysoce kvalitního polykarbonátu, jenž mu  propůjčuje skvělé vlastnosti. Kryt je bytelný, odolný vůči škrábancům a zároveň poddajný. Překvapí i designově povedený matný povrch, který nejen dobře vypadá, ale také umožňuje uživateli telefon pevně uchopit. Zařízení vám tak z ruky nikdy nevyklouzne. Kryt vyniká odolností vůči otiskům prstů a lze jej též snadno čistit. Samozřejmě nechybí ani přístup ke všem portům a tlačítkům smartphonu, a to včetně fotoaparátu a blesku. V neposlední řadě vás jistě potěší fakt, že je pouzdro vytvořeno z materiálů šetrných k životnímu prostředí. 

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nillkin Frosted Shield pre Asus Zenfone 2 ZE551ML čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nylkin Frosted Shield für Asus Zenfone 2 ZE551ML Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nylkin Frosted Shield für Asus Zenfone 2 ZE551ML Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nillkin Frosted Shield Asus Zenfone 2 ZE551ML fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací