AlzaBoxy Q1 LRP protiplnění

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny

Zobrazit katalog
CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny
Make-up dlouhotrvající, voděodolný a bez parfemací, v odstínu Light, vhodná je atopická a ekzematická, mastná, smíšená a suchá pleť, vydrží až 24 hodin, objem 30 ml, účinek: sjednocení pleti, hydratační a regulace tvorby mazu - 24 633,33 Kč/1 l
Kód:  DEKO5551 Prod. číslo:  192333074664 Stránky výrobce
CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny Prodej skončil

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny

Při líčení sázíte na přirozenost? A hledáte make-up, který na vaší pleti nevytvoří neprodyšnou masku, která zvýrazní každý pór a zamaže vám límeček u kabátku? Tak doplňte svou kosmetickou sbírku o make-up CLINIQUE Superbalanced, který nadchne i velmi náročné ženy. Hedvábně lehká textura přilne k pleti jako druhá kůže a jemně překryje nedokonalosti. Pokud si přejete vyšší krytí, tak můžete make-up snadno navrstvit. Je vhodný jak pro suchou pleť, tak i mastnou. Mastné pleti pomůže redukcí přebytečného mazu, suchou naopak hydratuje a rozzařuje. Make-up CLINIQUE je navíc voděodolný a pleť chrání před UV zářením. Řada Superbalanced nabízí velké množství odstínů, vybere si tak vskutku každý. 

Klíčové vlastnosti make-upu CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny 

  • Lehoučký make-up pro všechny typy pleti 
  • Sjednocuje tón pokožky 
  • Kryje nedokonalosti 
  • CLINIQUE Superbalanced redukuje tvorbu mazu 
  • Hydratuje a vyživuje
  • Ochranný faktor SPF 15 
  • Odolný proti vodě a nepříznivým vlivům 
  • Bez obsahu oleje 
  • Make-up CLINIQUE Superbalanced jemně pleť rozjasní a dodá zdravý vzhled 

Krytí: 
Středně-silné

Použití: 
Aplikujte po použití vašeho 3krokového režimu péče o pleť. Začněte malým množstvím ve středu obličeje. Dobře rozetřete a podle potřeby vytvořte krytí. Odličte pomocí svého oblíbeného odličovače. 

Složení

Dimethicone, Water\Aqua\Eau, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Peg-10 Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Isododecane, Isodecyl Isononanoate, Alcohol Denat., Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dimethicone Silylate, Laminaria Saccharina Extract, Silk Powder\Serica\Poudre De Soie, Sodium Hyaluronate, Triethoxycaprylylsilane, Sorbitan Sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Polysilicone-11, Lecithin, Laureth-7, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Silica, Xanthan Gum, Tetrasodium Edta, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Zinc Oxide (Ci 77947)] <ILN42345>.

Parametry a specifikace

Specifikace
Dekorativní Hotovo!
Typ balení
Pumpička Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ
Make-up Hotovo!
Specifikace
Dekorativní Hotovo!

Specifikace

Specifikace
Dekorativní Hotovo!

Balení

Typ balení
Pumpička Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!

Typ

Typ
Make-up Hotovo!

Specifikace

Specifikace
Dekorativní Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná, Smíšená, Suchá Hotovo!
Výdrž
24 hodin Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dlouhotrvající, Voděodolný, Bez parfemací Hotovo!
Účinek
Sjednocení pleti, Hydratační, Regulace tvorby mazu Hotovo!

Odstín

Odstín
Light Hotovo!

Vlastnosti

Specifikace
Dekorativní Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 72 Sunny.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací