Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Nesem vám 15 000 Kč Křišťálová lupa

Recenze ADATA Premier Pro SP900 64GB

Zobrazit katalog
ADATA Premier Pro SP900 64GB

SSD disk 2.5", SATA III, čtení až 550 MB/s, zápis až 505 MB/s, MLC, Trim

4,7
Hodnotilo 119 uživatelů
5 91x
4 19x
3 6x
2 1x
1 2x
500+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 5 06.12.2012
levnější ssd, dobře funguje ve starších počítačích se sata II i sata I! nevidím
Josef, Rabyně 04.10.2012
Rychlý a kvalitní disk za přijatelnou cenu. S redukcí na 3,5 pozici a s softwarem na klonování disku v ceně. Ideál jako systemový disk pro kancelářské PC.
Milan, Liberec 12 06.05.2016
Parádní rychlost Na systém super Nic
Jan, Velké Přílepy 19.01.2016
funguje
Jiří 24.08.2015
opravdu neskutečná rychlost startu win,doporučuji. nic
Firma, Telnice 28.04.2015
chodí naprosto spolehlivě rychlost zatím žádné z 20ti zakoupených kusů
Peter 18.03.2015
rýchly, pribalený Acronis True Image Home
Alžběta, Kněževes 26.02.2015
Splnil očekávání - opravdu zrychlil chod staršího stolního PC a to znatelně. Na systém (W7-64) + další kancelářský software naprosto dostačující. Velké plus je rámeček 3.5 do stolního PC v balení. Zatím nic
Miroslav, Považská Bystrica 02.10.2014
rychlost dizajn váha to ticho pořád vysoká cena za SSD i malé kapacity
Zákazník 21.05.2014
s diskem sem maximálně spokojený
super rychlý,mnohonásobně rychlejší chod systému
Miloslav, Štětí 05.03.2014
zvýšení rychlosti počítače
Martin, Říčany 28.01.2014
Zaručená rychlost..... Nenašel jsem.
Ilona, Praha 27.01.2014
rychlost ----- podstatné zrychlení systému a všech programů hlavně načtení systému, www stránek, vše je téměř okamžitě omezený počet zápisů celkových (životnost buněk), ale jako systémový disk to není třeba řešit (životnost je stejně v řádu let) //dle zdrojů z www// pokud se vrátíte k pc s klasickým hdd tak se vám zdá, že u načítání čehokoliv obrůstáte mechem tzn. budete chtít ssdčko do každého používaného stroje stéle ještě celkem vysoká cena
Zákazník 21.01.2014
Spokojenost
Rychlost
Jakub, Praha 05.01.2014
Extrémně rychlí Vůbec nic
Pavel, Drásov 01.01.2014
cenová výhodnost rychlost bezproblémovost nejsou
Martin, Kolín 29.12.2013
výhoda ssd disku v rychlosti stačí na MAC OSX + Aplikace bohužel jsou ssd disky drahé ke své kapacitě
Firma, Rychnov nad Kněžnou 29.12.2013
splnil to co jsem očekával
Michal, České Budějovice 07.12.2013
Rychost blesku :D (Tak jako Alza v dodání ) Jsou docela drahé :-(
Zákazník 29.11.2013
viborny
super rychlost nic
Daniel, Sadská 09.07.2013
  zadne
Tomáš, Malá Skála 08.07.2013
zajímavý poměr cena vs. výkon , rachlost čtení i zápisu jsou za tuto cenu velice dobré
poměrně rychlý SATA 3 W7 naběhnutý do 15 s. _kapacita 64 GB cena oproti hdd ale s tím se nedá nic dělat :D
Jaroslav, Rakovník 1 15.05.2013
Rychlost nic
Firma, Praha 1 14.05.2013
ten chudák starý notebook po přeinstalaci bootuje za 12 s :-) nic
Jiří, Praha 29.03.2013
Rychlost Cena Redukce na 3,5" SW na prevod OS Win 7, Ubuntu jedou bez problemu Zatim zadny
Lukáš, Proseč 13.03.2013
koupil jsem před půl rokem a nemužu si ho vynachválit funguje jak má
rychlost je to jen 64 GB ssdéčko tak proč taková cena
Pavel, Černošice 24.02.2013
dodává se s úchytem do pozice 3.5" dostačující paměť vysoká rychlost přenosu žádné
Martin, Teplice 30.01.2013
No nema uplne ty rchlosti co pisou ale oproti normalnimu HD hodne rychli :) cena :)
Jiří 26.12.2012
je to fofr
Firma, Turnov 04.01.2015
Funguje tak, jak potřebuji, bez komplikovaných instalací, prostě dám do PCV a jedu. Systém jsem na něj nekopíroval, používám na ukládání různých temporary dat a ukládá rychle. Zatím nic negativního.
Zákazník, České Budějovice 14.02.2014
Potřeboval jsem kromě herního PC ještě jeden PC, na kterém bych mohl prohlížet internet a dělat kancelářskou práci. Pro tyto účely jsem použil tento disk, je jako jediný v PC a zatím je dostačující a bez problémů. Nechtěl jsem moc investovat a chtěl jsem PC, které se rychle spustí a tento disk mi přišel jako rozumná volba a zatím se to potvrdilo. Existují zřejmě ještě rychlejší disky ale pro mé účely je i tento dostačující. Zatím jsem na nic nenarazil.
Jan, Pardubice 3 03.11.2013
Rychlost Cena 64 GB na systém stačí Po 1 měsíci používaní odešel
Petr, Praha 03.06.2013
Funguje bez problémů. Obsahuje i rámeček pro instalaci. Není uvedeno, že obsahuje i rámeček. Musel jsem si tedy koupit ještě ten a nyní mi zbyl.
Michal, České Budějovice 4 12.08.2012
Zrychlení startu systému.Rychlé kopírování.Dodávaná 3,5" pozice. Na pomalejším PC nijak zvlášť velké zrychlení spuštění aplikací.
David, Doksy u Kladna 27.10.2015
Po roce odešel - reklamace.
 
Dan P. 30.06.2015
Instalováno do notebooku (Acer aspire 5349).
Rychlost bootování - Ubuntu 5-6 sekund (plotnový disk 16 sek.) Celkové zvýšení rychlosti OS Spotřeba (výdrž nb se zdvojnásobila) Klasický problém SSD přeplnění (smazaná data v blocích s daty platnými) - jednou za čas nutno přeformátovat pomalu (všechna data se přepíší na 0, rychlost je pak stejná jako původní rychlost nového disku)
Firma, Brno 20.12.2014
cena rychlost zatím žádné
Martin, Říčany 02.11.2014
Rychlý!!!
Tomáš, Bělá pod Bezdězem 05.06.2014
Rychlost Jednoduchost Nic mě nenapadá
Lubomír, Staré Město u Bruntálu 01.04.2014
Zatím paráda. Účel zrychlit počítač byl naplněn (Start Win7 -40s, vypínání 4s) Náběh aplikací bleskový, snadná montáž. Rozhodně doporučuji. Uvidíme co to bude dělat za tři roky?! absence české mutace QUICK START GUIDE (pro začátečníky a domácí kutily)
Tomas K. 26.02.2013
Najlepsia pomer cena/vykon! V Serveri je 24/7 a no problem...
Brutal Brutal Brutal...
Igor, Praha 6 - Ruzyně 07.09.2014
rychlý
Peter 13.01.2013
Kupil som disk koli presvedceniu, ze zrychli system teraz beziaci na ATA disku... Zial, sposobuje problemy na starsej Intel DG41TY doske. Pocitac sa po zapnuti vypne a po chvili sa opet zapne a vypne. Bol potrebny reset biosu. Na Aceri AOD257 funguje perfektne.
papierovo vysoka prenosova rychlost na windows s aplikaciami a page-filom uplne staci mozno kompatibilita so starsimi doskami mozno je potrebny vykonnejsi PSU
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi