Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Recenze Asustor AS3102T

Zobrazit katalog
Asustor AS3102T - Datové úložiště

Recenze Asustor AS3102T

Zajímají Vás názory a recenze na Asustor AS3102T? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 6 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Asustor AS3102T. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Asustor AS3102T i vy.

Uživatelské recenze

Jan, Prahaflag
Hodnoceno 08.01.2017, varianta Asustor AS3102T
Ověřený nákup
Parádní výkon, zvládá streaming FHD z MKV do dvou zařízení najednou a pokaždé jiný film bez cukání. Možnosti nastavení všeho parádní, ale není to nic pro začátečníky (tohle má Synology zvládnuté o galaxii dál), ale nakonec to dáte a rozchodíte, Jen Vám to zabere mnohem více času než by jste byli rádi. Přístup přes web je parádní. NAS hezky vypadá, není moc nápadný a to je dobře.
Složité a oproti Synology málo intuitivní nastavení. Ne všechno vám začne fungovat hned, rozchodit všechno přes iCloud je docela fuška. Aplikace pro mobily nejsou zrovna nic moc, tohle má Synology zase úplně jinde.
Disky jsou spojené s plechovým šasi bez tlumicího mezičlánků. Celá krabice díky tomu vibruje a přenáší tak hluk do podstavy. Nutné uložit na miralonovou podložku (nebo podložku pod myš), pak je tichý.
0 ×Nahlásit
Pavelflag
Hodnoceno 07.03.2016, varianta Asustor AS3102T
Ověřený nákup
CZ lokalizace
HDMI připojení k TV
Software Kodi (XBMC)
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací