Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Recenze AVermedia Live Gamer HD (C985)

Zobrazit katalog
AVermedia Live Gamer HD (C985)

Střihová karta - pro streaming a záznam až do rozlišení HD 1080p, DVI, HDMI, PCIe

4,2
Hodnotilo 43 uživatelů
5 23x
4 12x
3 3x
2 3x
1 2x
100+ zákazníků již zakoupilo
81 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

TORTERAjirka 05.05.2014
Recenze
Bez Ztráty FPS Full HD Hot button Výborně Zapadne Málo Možností Konverze
Lukáš 03.03.2013
Velmi kvalitní střihová karta chválím chválím chválím
To co jsem hledal, bylo zde nejlevnější Skvělá cena za dopravu Rychlost dodání Příjemná cena Sortiment Komunikace Nic
Jan, Klobouky u Brna 27.01.2016
Má vlastní dekoder. Ulehčí při nahrávání a hraní na jednom PC. Tlačítko pro rychlé spuštění Možnost nahrávat z kozolí tabletů či smartphonů Pokud chcete použít HW enkoder v kartě ke streamování online, tak je to možné pouze přes vlastní program od AVerMedia RECentral nebo přes XSplit.V OBS pouze jako zařízení pro snímání obrazu, což je nevhodné protože dochází k větší zátěži procesoru než bez použití karty.Navíc kvalita obrazu při použití enkoderu v kartě k streamování online, není tak dobrá, jako když se použije OBS či XSplit ale jako enkoder je použit procesor.Takže pokud chcete kvalitu a ne jen ulehčit procesoru, tak pořiďte radši lepší procesor nebo druhý PC jen na streamování a kartu použikte k jejich propojení:D Špatná kompatibilita s Win10.Tlačítko fungovalo asi jen jednou.Při první použití to zhodilo program RECentral pak to jednou fungovalo.A Od té doby tlačítko při zapnutí PC jen problikne jinak vůbec už nereaguje nesvítí,nespustí nahrávání ani RECentral nic.
The Korrax, Napajedla 26.10.2014
V rychlosti - Karta super. Software nepoužitelný, RECentral je jeden velký omyl, ani se neobtěžujte jej instalovat. Kupte si Lite verzi a za ušetřené peníze pořiďte Xsplit Gamecaster, nebo tak něco. Velký červený gay red button je Vám proto na prdy. Po 6ti měsíčním užívání si nedovedu představit nahrávat jinak než s hardware encoderem. Diskuze Hardware vs Software capturing jsou zbytečné, vyzkoušejte, uvidíte.
Kluci z AverMedia karty prostě umí. Kluci z AverMedia software prostě neumí.
Jiří, Vejprnice 12.01.2016
V podstatě od doby, kdy jsem si jí pořídil nastává jeden pbolém za druhým. Ovladače jsou extrémně nedodělané a chybové. Pokud nahráváte zvuk mikrofonu mimo video záznam (do MP3 souboru), vůbec nesedí s video záznamem. Pokud jej chcete nahrát přímo do video záznamu, vždy po chvíli program spadne a RECentral neodpovídá. Nevíte někdo co s tím?
Hezká krabice Otřesný software Nic moc kvalita nahraného videa Problémy se zvukem
Zákazník 14.01.2014
PRO+PROTI- Dodám k PROTI, při aktualizaci ovládacího SW RECENTRAL byl doplněn další výstupní formát, nějaká mp2, nepamatuji si přesně, takže PROTI je spíše dočasně a následné aktualizace SW ke kartě toto dořeší. Tedy snad dořeší. Uvedu příklad : Při zachytávání videa přes FRAPS bylo průměrem u dané hry 70FPS, s použitím Avermedia stejná hra, stejně nastavená kvalita detailů apod bylo 150 FPS. Další výhoda je v tom, že narodíl od různých software zachytávačů je avermedia schopna zachytit opravdu vše, takže se hodí i k videím, kde prezentujeme návod na správu OS, nebo nějakého specifického Softwaru. Avermedia zaznamená prostě vše co je na obrazovce, ne jen ohraničený výřez videa. Ovládací soft Recentral je hezky graficky zpracovaný a přehledný, umožňuje zálohovat/exportovat nastavení profilů, které si uživatel vytvoří a ty pak následně v jiném PC, nebo jiném OS na stejném PC imporuje a šetří tak mnoho času. Taky musím pochválit stabilitu, ještě se mi nestalo, že by program přestal pracovat v době nahrávání (ani mimo něj). Nahráno cca 70hod videa. Potěší taky kompletní nutná kabeláž, která je dodávána ke kartě. V režimu zachytávání z jednoho PC, tzn ze stejného na kterém běží to co se má zaznamenat není žádná možnost jak informovat/indikovat proces nahrávání (ikona, nějaký znak apod), ale toto ukazuje dodávané tlačítko, takový "fire buton" , který při nahrávání efektně " dýchá" rudým světlem. Při nenahrávání svítí konstatně červeně.
Díky HW zachytávání/převodu nezatěžuje CPU počítače, když napíšu 5% bude to asi moc. SW zachytávání je PC zatěžován tak 5-6x víc. Možná by se hodila širší paleta možných výstupních formátů a nastavení a to i co se týká "profi" profilu v možnostech nastavení.
Rostislav, Jablonec nad Nisou 20.04.2016
Nevytěžuje CPU Jednoduchá instalace HOT Button FullHD pouze ve 30FPS
Marcel 22.05.2014
Ja mám Lite verziu tejto karty, ale výkonovo je rovnaká, len má iné príslušenstvo. Na začiatku som mal naozaj problém sťiahnúť driver, keďže priamo z hlavnej stránky produktu to nešlo. Môj PC nezvladá softvérové nahrávanie gameplay a streamovanie kvalitnejších PC hier a dúfal som, že s touto kartou to bude malina, no streamovanie a hranie na jednom PC je stále nedokonalé. Nahrávanie konzoly s programom RECcentral je bezproblémové, len mne tam chýba možnosť nahrávať webku. Tu je moje skúšobné video na maximálnych nastaveniach: http://youtu.be/Cxf0rCbx_90
nepotrebuje silnú mašinu nahrávanie XBOX 360 vo FULL HD bez najmenších problémov program RECentral je jednoduchý možnosť priameho streamovania očakával som lepšie fungovanie s OBS a Xsplit (streamovanie pc hier jej robí problém pri použití jedného PC) v programe RECentral mi chýba možnosť webky trošku problém stiahnúť driver
Zákazník, Havířov 16.01.2014
Naprosto zanedbatelné vytížení HW při zachytávání videa. Jednoduchá instalace Stabilní chod HW a SW Velmi příjemně graficky provedený ovládací SW Pro někoho možná chudší nabídka nastavení a výstupních formátů. Ale to je možno řešit updatem ovládacího sw RECENTRAL ze strany výrobce. Vyloženě nevýhody jsem po cca měsíci žádné zásadní neobjevil.
Jaroslav, Praha 10.10.2015
Po roce používání musím říct, že karta mě dost zklamala. Zakoupil jsem jí aby si procesor s pevným diskem odpočinul a nebyl tak zatěžován. Při nahrávání problém není, vše jede jak má, ale u slibovaného streamování je to horší, karta v podstatě nevyužívá nic co by pomohlo ke streamu... Počítač vytěžuje úplně stejně jako by jste ji neměli, jediné + je streamovat z konzole... Pro zapnutí softwaru, například stiskem tlačítka, se tlačítko jednou rozsvítí, jednou vůbec a nereaguje do dalšího restartu počítače. Propojení přes hdmi a to včetně zvuku pro začátečníky asi nebude nic lehkého, řekl bych že pro kartu by mohl být jiný software a ne REcentral, který je prostě nepovedený...
Možnost zaznamenat obraz z konzole Malá velikost záznamu Separátní rozdělení mikrofonu a zvuku ze hry Možnosti voleb bitratu videa i zvuku, různá nastavení, profily Možnost nahrávek kdykoli s malým vytížením CPU a HDD Ovkadače na střihovku Svítící tlačítko nefunguje vždy 720p60fps je celkem fajn, ale v dnešní době kdy je 1080p téměř standart umí jen 30fps
Pavel, PRAHA 4 24.03.2017
Karta má poměrně nepříjmený problém se synchronizací videa/zvuku a také problém s capture při nižším rozlišení a 50/60 FPS. Pokud zaznamenáváte video a komentujete pomocí mikrofonu, tak po 30 min. videa je komentář z mikrofonu 3-6 sekund opožděný. To je v případě zaznamenávání do separátního MP3. Pokud komentáře mixujete přímo do videa záznamu, tak je celý zvuk videa pozadu. Při záznamu videa 720p při 60fps vzikají ve videu nepříjmené zadrhávání. To samé se děje při 50fps a zvuku 192bitrate a více. = video je nepoužitelné. Zdá se, že HW karty prostě není na 50/60 fps dostatečný. 1080p videa umí jen při 30fps - to je pochopitelné. V době vydání karty to bylo ok. Co jsem problémy karty různě studoval po fórech, tak jeden z daších poblémů je ten, že karta zaznamenává video ve variable video bitrate a to je pro některé střihové SW jako Premiere a možná i Pinnacle Studio noční můra -> vzniká tam opět problém se synchro video/zvuk. Pokud máte štěstí, tak se vám to podaří trochu napravit pomocí SW Handbrake. Problém údajně nemají karty Elgato, které zaznamenávají v konstatním frame rate. Na stole mám poměrně solidně vybavenou herní mašinu s i7 na 4.4Ghz, 16GB RAM a solidní grafiku. Video zaznamenávám na 4 HDD v režimu raid 10 (2 ve stripu + další 2 ve stripu jako zrcadlo). V HW PC bych jako úzké hrdlo neviděl. Za sebe dávám pouze dvě hvězdy, protože co je platné, že má karta HW encoder, když z ní vypadne nepoužitelný výsledek a nebo něco co musíte ještě x hodin různě přetvářet, než z toho vypadne něco použitelného.
HW encoder - capture nezatezuje CPU Velké problémy se synchronizací videa/zvuku.
Goxu, Praha 20.07.2013
Great product and work perfectly with Windows 8. I am capturing Playstation 3 and Xbox 360 without any problems. Just don't forget for Playstation 3 you need to have a HDMI Splitter.
Works smoothly Easy Installation USB record button is great Audio and HDMI doesn't relay passively, which means that you have to run the computer even if you are not recording.
Jevgen 10.01.2013
Prostě super jen bych doporučil jakož i ostatní lidé v recenzi
Poměr/Výkon Cena
Tomáš, Otvovice 08.05.2013
Nenarušuji chod a plynulost hry Jednoduchá instalace Pohotové tlačítko po zapnutí a vypnutí nahráváni Při používání kvalitnějších sluchátek je slyšet pískání, bzučení, praskání a podobně, ale při hraní her nebo jaké koliv jiné zvukové činosti si toho člověk nevšimne Přiložený program neni v češtině, ale myslím si že je dost jednoduchý pro nastavení vlastnich potřeb
Ondřej 10.01.2013
Doporučuju prostě coolDoporučuju prostě coolDoporučuju prostě coolDoporučuju prostě cool
Zachytávání a nahrávání záznamů z hraní počítačových a konzolových her až do Full HD rozlišení 1080p@60 Minimální zatížení CPU Podpora širokého spektra grafických rozlišení Součástí balení je i externí tlačítko pro okamžité spuštění nahrávání Možnost nahrávání doprovodného komentáře Živé streamování videa přes službu TwitchTV Zachytávání jednotlivých snímků obrazovky Tříměsíční licence na streamovací software XSplit součástí balení Cena
Iveta 10.01.2013
prostě super jen bych doporučila díky za super servis alza.cz ;))))
Vše Nic
Tomáš, Hovorany 29.11.2012
Kartu bych určitě doporučil těm, kteří mají problém nahrávat hry ve vysoké kvalitě bez lagů. Karta vám dovolí nahrávat bez ztráty jediného fps ve hře a zároveň video komprimuje, takže se nemusíte obávat, že po nahrání několika minutového videa budete mít z poloviny zaplněný disk jako například u programu Fraps. Jen bych vám chtěl říct, že je karta na internetu všude strašně přechválená a sám jsem byl překvapen co všechno je potřeba nastavit, aby to fungovalo tak jak má. Zvláště se zvukem to velmi složité, když máte např. domácí kino nebo sluchátka zapojené jinde než ve zvukové kartě (např. v klávesnici). Dále si určitě říkáte, že je karta výborná na Livestream. To je bohužel jen představa. I při správně nastaveném streamu vás čeká kostičkované dobodružství. Než kartu koupíte, tak zvažte všechny okolnosti, protože si myslím, že cena není zrovna nízká a aby jste pak zjistili, že s tím máte problémy za to opravdu nestojí.
Nahrávání ve full HDNezatěžuje vůbec procesorTlačítko na nahráváníVelikost nahraného videa (2GB na 15 minut videa ve full hd) Cena !!Špatná kvalita LivestreamuDrobné chyby v grafice (barevný text v chatu hry je skoro nečitelný)Složité nastavení softwaru.Problémy s nahráváním zvuku
Karel 10.01.2013
kartu bych doporučil všem kdo mají o trochu slabší počítače a nezvládá jim natáčení
super dodrý zvuk 0% pokles FPS cena
Budha 10.01.2013
jen doporučuji karta je výborná a pomáhá proste jeden velký palec nahoru
Výkon PCI Cena
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB19
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi