Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Alza pro firmy

Recenze Canon PowerShot SX510 HS

Zobrazit katalog
Canon PowerShot SX510 HS

Digitální fotoaparát CMOS 12.1 Mpx DIGIC 4, 30x zoom, 3" LCD, Li-Ion, SDHC/SDXC, Full HD video, mini HDMI, podpora GPS, WiFi, stabilizace obrazu

4,7
Hodnotilo 56 uživatelů
5 39x
4 14x
3 3x
2 0x
1 0x
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Teplice 02.02.2014
příjemné ovládání wifi sdílení optický zoom, fotky do 30x pěkné dobře padne do ruky zatím nenalezeno
Pája 23.05.2014
Velmi jednoduchý foťák jak pro začátečníky i pokročilé který splňuje kritéria dražších fotoaparátů,vřele doporučuji!!!!!!!!
Snadné ovládání "Zatím žádné"
Milan, brno 22.01.2015
intuitivní ovládání super fotky zoom baterka vydrží mín
Kryštof Susa 16.11.2014
S fotákem jako takovým jsem spokojen i když ho mám teprve 4 dni.Velké skušenosti s tím že jsem nafotil 300 fotek.
30x optický zoom 12.1 megapixel 60x zoom plus zlněný režim fotek! prostě úža foták na běžné focení a umělecké focení. Nic supr canon.
Zákazník 04.06.2014
Líbí se mi velikost fotoaparátu, výdrž baterie, makrofotky, fotky v přírodě, ještě jsem pořádně nevyzkoušela. Zatím jsem spokojena.
 
David, Praha 10 25.02.2015
hezký vzhled příjemný tvar dobře umístěný blesk pěkný ZOOM nízké ISO obraz vypadá rozmazaný nepřesvědčil mne, koupím jiný
Ondřej, Obec Hořátev 06.10.2016
parádní fotky,spusta režimů nic
Jaroslav, Zaječí 09.04.2016
Ultra zoom Malá výdrž baterie
Kryštof Susa 16.11.2014
dobře padne do ruky mám nafoceno 300 fotek.
30x optický zoom 60x zoomplus 12.1 megapixelů mi stačí dobrý na běžné focení a umělecké focení nic supr canon doporučuji.
Zákazník 11.11.2014
jednoznačně ano
výborný zatím nic nenalezeno
Milan, Hostouň u Prahy 07.09.2014
za ty peníze velice slyšný foťák, hromada uživatelských nastavení, kdo chce hned fotit, tak auto programy, zoom moc povedený
cena není na tužkovky zoom
Lucie, Praha 7 - Holešovice 20.05.2014
Nemám ho sice dlouho, ale na to jak je malý tak jsem spokojena. Dělá hezké, ostré, dobře nasvícené i probarvené fotky. Super ultrazoom, který opravdu parádně přibližuje. Baterka má dlouho životnost, jen ta karta co k tomu dávají v ceně není dostatečně velká a stejně vás nemine nákup větší no a pokud máte rádi zábavu při focení tak si jistě užijete funkci rybí oko
krásně ostré fotky dobrá barevnost rychlý výdrž baterie jednoduchá manipulace příjemný do ruky slušný ultrazoom přímo k fotoaparátu jako takovému asi ne, jen karta jako dárek zdarma k němu je malé kapacity
Milan, plzeň 10.04.2014
Fotoaparát bez chyby, alespoň v této cenové hranici si myslím že nic lepšího nejde pořídit, jsem velmi překvapen vydrží baterie a kvalitou fotek které i mé jako laikovi přijdou velmi kvalitní. Zatím mám krátce, takže bez závad. Vše už ukáže jenom čas,.
Zákazník 12.07.2014
k zrcadlovce je naprosto suepr
lehkýlehce ovladatelnýkvalitní fotky
Firma, Týniště nad Orlicí 04.11.2014
Za ty peníze hezky fungující.
Zákazník 10.10.2014
Hodně dobrý ultrazoom v kompaktním těle. Bohužel proti konkurenci je hodně tlustý a tak se nedá nosit po kapsách. Je dostatečně rychlý, chybí některé funkce, které mají konkurenti. Trochu hůře se drží, ale mám hodně velké ruce. Srovnával jsem fotky s má mým starým Panasonic Lumix DMC-TZ3 a v šeru je Canon lepší, ale jinak je spíše horší. Samozřejmě zoom má Canon lepší. Nakonec jsem Canon vrátil a budu hledat plošší. Ale za tu cenu to určitě není špatná koupě, fotky (až na barvy a ostrost) byly pěkné.
nízká hmotnostkompaktníhodně funkcísuper zoom barvy nejsou věrnédost často jsou fotky rozmazanéproti konkurenci hodně tlustý (nejde nosit pod bundou)má horší ISO 3200 (dnes se již běžně používá 6400)
Miška 02.06.2014
snadné ovládání wifi spousta funkcí vysoká kvalita malá výdrž baterie nejsou na tužkovky
Firma, Roztoky 19.11.2014
Fotky průměrné, odpovídající ceně Kdo čeká, že fotoaparát se připojí k telefonu a dotáže se na polohu z GPS v něm, může se uklidnit. Toto je realizováno dost krkolomně, v telefonu vám musí běžet stále apka, která pořád polohy zaznamenáva a pak se to složitě páruje :-(
Zákazník 05.08.2014
Za tuto cenu je tento přístroj kvalitní.Je lechký,dobře padne do ruky asnímky sou pro amatera viborné včetně videa.Mužu ho všem doporučit.
Zatím ho mám krátce a jsem velmi spokojený.Dobře sedí vruce a je lechký.Prozatím jsem ještě nevyskoušel fšechny funkce.Vlasním podobnej přístroj od jiného vírobce,ale stohoto přístroje jsou fotky kvalitnější.Jsem sním spokojen a mohu ho každému doporučit
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB9
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi