Ať to sviští! Cashback až 500 Kč

Recenze Crefit DBT-ET1 červený

Zobrazit katalog
Crefit DBT-ET1 červený - Fitness náramek

Recenze Crefit DBT-ET1 červený

Zajímají Vás názory a recenze na Crefit DBT-ET1 červený? U nás má zatím hodnocení 2,5 z 5 hvězdiček od 55 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Crefit DBT-ET1 červený. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Crefit DBT-ET1 červený i vy.

Uživatelské recenze

Michal, Hradec Králové 18.06.2020
Nekupovat
Hezký vzhled Přepínání ikon na hodinkách je krásné plynulé Vydrž baterie Chybně měří tep, ekg Z kovové přasky na řemínku mám vyrážku Samovolně měří tlak a tep i když je nemám na ruce a ukládá do výjimek v aplikaci Rozvěcení displeje otočením zápěstí funguje asi tak 1x ze 30 pokusů Měření všech údajů pouze manuálně nebo hodinově sami měří pouze kroky a spánek a to také špatně V této ceně se dá koupit mnohem lepší náramek a přesnější
Ondřej, Ostrava - Moravská Ostrava 26.08.2020
Za ty peníze v pořádku
Spousta funkcí EKG funguje když se postupuje podle návodu Displej Baterie Nekvalitní aplikace pro Android
Věra, Praha 4 - Lhotka 02.07.2020
Náramek jsem si vybrala kvůli možnosti měření EKG, jsem důchodkyně a chci si sledovat své zdraví, i když nesportuji. Ráda jezdím na kole a zklamalo mě, že náramek nepoznal množství ujetých km, tzn. doma, při chůzi v bytě jsem snadno splnila ke zdraví požadovaných 8000 kroků za den, kdežto při 30 km výletu na kole nikoliv. Pro sportovce chybí detailnější měření podle druhu zátěže. Je možné, že jsem se dosud neseznámila se všemi funkcemi náramku a už ani nemohu. Při mytí rukou či nádobí jsem náramek namočila, po vysušení ještě fungoval, ale po včerejší cykloturistice na slunci již nelze dokonale nabít, má rozmazaný displey.
Vynikající orientační pomocník stálého sledování zdraví v hodinových intervalech i pro ty, kteří nesportují. Odpovídající hodnota naměřeného krevního tlaku, EKG měří. Nedostatečné množství kyslíku v krvi se naměří v nevyvětrané místnosti. Není vodotěsný, nesnese pár kapek vody. Výdrž baterie je kratší než 24 hodin.
Petra, Praha 12.11.2020
Kdyby vše fungovalo, nebyl by špatný. Rozpojuje se řemínek. Nutnost povolit o dírku. Třetí den přímo na ruce, přestože povolený, praskl řemínek v půlce.
Kateřina, Kladno 24.09.2020
Tuhle hrůzu si snad nekupujte. Nevydrží nabitý ani 24h, připojíte ho k aplikaci od které se zanedlouho odpojí a aplikace ho není schopná nalézt. Měření neodpovídá realitě, nebo neměří vůbec. Ovládání tlačítkem na kterém je nakreslené ekg, jde velmi těžce a díky tomu, že displej není dotykový, je to velmi nešikovné řešení. O nějakém, byť minimálním nastavení náramku, nemůže vůbec být řeč. Myslela jsem, že někdo vymyslel levnější verzi dobré monitorace, ale ani základ neodpovídá ceně. Jiné náramky sice neměří ekg (tenhle teda většinou také ne), ale alespoň vydrží delší dobu nabité, jsou lépe ovladatelné a nějaké to nastavení tam také najdete... Tohle se krutě nepovedlo. A nabíjení je také hodně zvláštní a nikde není napsané, kam tu věc strčit, kdyby mi to neporadil AlzaBoy, tak bych si ho strčila leda víte kam a možná jsem to měla udělat a měla bych klid. Vrátila jsem ho. Na toto fakt člověk potřebuje být zřejmě cyborg...
 
Vladimír, Plzeň 20.10.2020
příjemně se nosí mnoho funkcí dobrá cena snadná obsluha a nastavení příjemná aplikace odolné vodě hodinové měření všech funkcí 3 displeje po čase v aplikaci reklamy údaje v aplikaci až po aktualizaci na přítomnost vody-reaguje displej
Raicu Alexandru, Planá u Mariánských Lázní 19.12.2020
náramek se chová neslušně zajímavými vlastnostmi, ale s mnoha nevýhodami vás pás nedrží, aby se mi snadno zlomil
příjemný vzhled snadné načítání zajímavé funkce odvezen do práce, pás se rychle zlomil řemínek vůbec nedrží, snadno se odlepuje pouze pro domácí použití \Nedoporučuji
Martin, Náchod 30.10.2020
cena měření teploty nabíjení bez kabelu snadné ovládání reklamy v aplikaci
Firma, Pardubice 08.09.2020
měření teploty
Marek, Ostrava - Kunčice 01.01.2021
Našel jsem nějaké ty mouchy ale za ty peníze nečekám žádnou spívajici fontánu.
Cena Material Nedari se mi odstranit nekake drobné softwarové chybky
123
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací