Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny

Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Vánoční trháky Do Vánoc zbývají 3 týdny

Recenze Sony MDR-EX110LP černá

Zobrazit katalog
Sony MDR-EX110LP černá - Sluchátka

Recenze Sony MDR-EX110LP černá

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-EX110LP černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 719 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-EX110LP černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-EX110LP černá i vy.

Uživatelské recenze

Petr 13.11.2015
Kdo má rád Metal a tvrdou hudbu, tak na to jsou tyhle sluchátka naprosto dokonalé. Díky basům je death metal ještě tvrdší :D
 
Matěj, Praha 8 24.12.2014
dobrý poměr cena/výkon pěkný design nejlepší kvalita v této cenové relaci v kombinaci s kvalitním a po zvukové stránce výkonným telefonem dokonalý zvuk Výdrž sluchátka minimálně 1,5 roku při každodenním využití. Pokud sluchátka neztratíte tak žádné zápory
Zakaznik 13.08.2015
daju sa pouzit ako stuple do ucha basy naozaj idu az po zarazeni sluchadiel az do stredneho ucha
Firma, Praha 5 - Smíchov 14.08.2015
Sluchátka mají fakt dobrý zvuk a rozhodně se vyplatí si trošku připlatit za lepší verzi jako je tahle. Sluchátka mají luxusní zvuk a s BoomSound je to slast. Sluchátka jsou dobře zpracovaný a něco vydrží. I když se zdá kablík že se hned přetrhne je vážně dobře udělanej. A sluchátka se ani moc nezamotávaj.
Zvuk! Basy Kabel Pozlacenej Jack Perfektní špunty Náhradní špunty Délka kabelu mohli by bejt o stovku levnější :D
Ondřej, Chrudim 07.06.2015
Čistý zvuk,výkonné basy a smartphone Sony úžasný poslech hudby
Zakaznik 28.12.2016
Za túto cenu bezkonkurenčné. Veľmi slušné basy, ale držia sa aj v ostatných polohách. Celkom dobre ale nie úplne izolujú vonkajší hluk.
David, Brno 22.06.2015
Zvuk Cena Náhradní špunty nic
Tomáš 18.05.2015
Dobre sedia v ušiach Pomer cena a kvalita ok Necitit ich ani v ušiach Žiadne
Danek 24.08.2018
Mám je už rok a pořád fungují velmi kvalitní sluchátka na poslouchání každé hudby metal,dnb,psytrance cokoliv.
Velmi silné basy Perfektně izolují Kvalitní zvuk Dlouhá životnost Až moc izolují pak moc venku neslyším co je kolem mě :D
Firma, Praha 8 15.08.2018
Příjemný zvuk, slušné basy, dobrá cena. Při každodenním používání se přibližně po roce zřejmě zlomil kablík a jedno sluchátko přestalo hrát, ale to asi odpovídá ceně.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi