Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Kafe na Alzáka!

Recenze Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB modrá

Zobrazit katalog
Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB modrá

Mobilní telefon 6,3" IPS 2340 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 660 8-jádrový, RAM 4 GB, interní paměť 64 GB, Micro SD až 256 GB, zadní fotoaparát 48 Mpx (f/1,8) + 5 Mpx (f/2,4), přední fotoaparát 13 Mpx, elektronická stabilizace, GPS, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čtečka otisků, hybridní slot, neblokovaný, rychlé nabíjení, baterie 4000 mAh, Android 9.0 Pie

Skladem > 5 ks
a na 29 prodejnách
Cena s DPH 5 799,-
4,6
Hodnotilo 123 uživatelů
5 97x
4 14x
3 5x
2 3x
1 4x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Firma, Velké Poříčí 07.04.2019
Vlastnil jsem Xiaomi Mi A1 který lítal jak utržený, dobře fotil atd. neměl jsem s ním jediný problém. I přes to mě novinka Redmi Note 7 zlákala a musím říct že ten telefon je o velký kus dál. A zatím jsem na něm nenašel snad nic co bych mu vytkl. Jestli váháte jestli koupit či ne tak vám telefon můžu vřele doporučit. Předpovědi že to bude nejlepší telefon do 6 tisic pro rok 2019 byly pravdivé.
Skvělé zpracování Parádní foťák Velká výdrž baterie Rychlé nabíjení USB-c Silikonový obal v balení Opravdu rychlá a spolehlivá čtečka otisků prstů odladěný systém Musím říct že jsem doposud žádný zápor nenašel! :-)
Ondřej 27.03.2019
Výborný fotoaparát Žádné
Miroslav, Batelov 01.05.2019
Super telefon po windows mobilu :-)
Velké rozlišení foťáku , úložiště 128 GB Žádné !!!
Dana, Liberec 5 08.07.2019
skvělý telefon za rozumnou cenu všechny klady už jsou tady popsány malá dioda na upozornění a má jen jednu barvu (téměř si ji nevšimnete) chybí inteligentní WiFi, kterou jsem měla na Huawei (zapne se automaticky při známé WiFi síti a přepne se z mobilních dat) SMS bez diakritiky není v primárním nastavení, musí se stáhnout program
Vladimír 04.07.2019
Výborný foťák Suprová baterka velmi silný procesor 4GB RAM displej je krásně vidět na slunci Reproduktor slot je pouze pro nanoSIM
Radek, Praha 5 25.06.2019
Baterka vydrží v klidu 2 dny, pokud nehrajete intenzivně hry Dobrá čitelnost displeje i na slunci Ovládání ze začátku trošku nezvyk, ale během prvního dne jsem si zvyknul Hezké fotky, hlavně během dne Notifikační dioda není skoro vidět a má jen jednu barvu
David, Brno 22.06.2019
výborný
rychlý procesor
Zakaznik, Brno 3 19.06.2019
Rychly a pekny telefon Rychlonabijacka nie je v baleni S prilozenym puzdrom trci fotak
Matouš Zemek 12.06.2019
Jsem nenáročný uživatel a moje požadavky splňuje nadmíru. Řešil jsem pouze nekompatibilitu s Micro USB, ale tomu jsem se přizpůsobil. Taky je trochu těžší, ale nic, na co by se nedalo zvyknout. Celkově je skvělý a jsem velmi spokojen.
Výdrž baterie Dobrý foťák Velká vnitřní paměť Velký displej Trochu těžší, ale zvyknete si
Michal, Teplice 06.06.2019
Super foťák Dlouhá výdrž baterie Rychlé nabíjení Rychlí software Dobrý display Dostupnost příslušenství Trochu veliký, ale spíše je to nezvyk než mínus
Petr, Praha 3 29.05.2019
Velká paměť, dostatečná baterie 4000 mAh, v příslušenství dostatečný měkký plastový kryt, průhledný, proti rozbití i vyklouznutí z ruky. Telefon je svižný při použití ve všech běžnych aplikací (s hrami zkušenosti nemám). Chybí sluchátka, ale těch má jistě každý doma mnoho. Moc povedená krabička, v níž je telefon zabalen. Konektor má jiný malý USB port do telefonu. Některé aplikace modifikované výrobcem jako prohlížeč a pod. jsou otravné, některé jsou vymakané (galerie apod.). Kontakt-dobrá aplikace. řadu z těchto palikací jsem ještě nezkoumal, protože používám ty na které jsem zvyklý, ale dostanu s k tomu. Celkový dojem po 6 dnech používání je velmi dobrý (po 4 letech přechod z 5" Lenovo A5000 s baterií 4000 mAh).
Pavel 27.05.2019
Telefon mám a je super, luxus, prostě bezva.
Foto skvělé, výkon taky a Ohromeny display Žádný
Zakaznik, Brno 2 27.05.2019
Zatial mega, snad vydrzi Rychly, zatial mega spokojnost mohol by mat od vyroby daky screen proetctor
Emma 15.05.2019
Skvělý fotoaparát, obal přibalený, velká kapacita baterky Prostě skvělý mobil. Xd Foťák je až moc vystouplý.
Karel, Praha 6 04.05.2019
super mobil super foťák dlouhá výdrž krásný design USB-C 3.5 jack rychlonabíjení žádný jsem nenašel rychlá nabíječka není v balení
Aleš 08.04.2019
USB-C 4 GB RAM 128 GB úložiště baterie foťák notifikační LED Gorila Glass hodně vystouplý foťák notifikační LED má pouze jednuu barvu
Michal, Polička 07.07.2019
Výdrž baterie Cena/výkon Kvalitní foťák Chybí NFC Nemůžu si zvyknout na trend 2sim nebo 1sim1memory
Veronika, Zápy 19.06.2019
Výdrž baterie Vzhled úložný prostor hezké fotky za šera výrazně snížená kvalita fotek na dotyk poměrně málo citlivý a přesný display
Darja, Ostrožská Nová Ves 12.06.2019
Koupila jsem si 64GB verzi v barevném provedení Nebula red, ženy ocení nápadité provedení telefonu. Telefon je trochu větší ideální na hry, práci, dívání na videa atd.
průhledný obal zdarma běží jako hodinky mikrofon nahoře -> špatně směřuje zvuk do ucha
Jakub 07.06.2019
Xiaomi Redmi note 7 32gb
Displej Fotoaparát Citlivost displeje Rychlost A mnoho dalšího Nepřijde mi že baterie drží tak dlouho,jak se uvádí. Mám zaplou funkci šetření baterie a vydrží něco málo kolem 35 hodin. Nejsem na mobilu furt. Zvuk je mono...
Petr, Karlovy Vary 17 06.06.2019
zatím velká spokojenost, dělá hezké fotky a videa bojím se o zadní čočku k foťáku, je moc vystouplá, tak jí snad nerozbiju...
MatyasEs 06.05.2019
V cenové kategorii nejlepší telefon, jen zadní fotoaparát je příliš vystouplí, tudíž náchylný k rozbití, čehož jsem se obával od prvního dne. V balení je silikonový obal který je ovšem tak tenký, že už po prvním pádu se mé obavy stali pravdou a zadní sklo fotoaparátu mám rozdělené na dvě části. Naštěstí to nemá vliv na kvalitu focení která je na velmi slušné úrovni.
Velmi pěkný display, baterie vydrží klidně dva dny, příjemný a jednoduchý systém, dálkové ovládání IR. Vystouplí fotoaparát náchylný na pády.
Zakaznik, Děčín 18.04.2019
Cena-vykon, Pěkný displej s kapkou na přední kamerku, Foťák na danou cenovou třídu Top, Skleněná záda→ luxusnější vzhled oproti plastu. Rychlé dobíjení baterky+ vysoká výdrž. Foťák ve skutečnosti 12Mpx na 48 Mpx jsou fotky upraveny softwarově a je nutne nastavit režim focení, výsledná fotka může mít klidně 30Mb, Menší hlasitost reproduktoru.
Jenda 03.07.2019
Telefon splňuje vše co od něj očekáváte, skvělý displej, velká kapacita baterky, nestane se že by zamznul. Úžasné fotky.
Display Baterie MIUI Svižný Fotoaparát Vystouply fotoaparát přiložený silikonový kryt neuchráni. Lze vyřešit jiným ochranným krytem
Martin, Postoloprty 02.07.2019
Dnes mi přišel, vše v pořádku. Zatím spokojenost.
pěkný displej fotoaparát odemknutí obličejem čtečka otisků prstů dlouho jsem hledal drátek na vysunutí šuplíku na SIM kartu 😁
Dana, Praha 4 - Krč 24.06.2019
dobrý, velmi rychlý prozatím žádné
Lucie 20.06.2019
Velký displej Rychlost Zvládá v klidu i hry Skvělý foťák Velká rám Velká paměť Krásná barva Elegantní design Bytelná konstrukce Kryt v balení Možnost rozdvojené obrazovky Gesta pro rychlejší ovládání Možnost ovládání jednou rukou Ovládání televizoru Dlouhá výdrž baterie cca 2 dny při aktivním využívání Příjemné prostředí Vystouplý foťák Špatné držení v jedné ruce Možná až moc funkcí pro gesta a nastavení
Tomik 18.06.2019
Xiaomi redmi note 7
Dost levný a splňuje všechny mé podmínky - velká kapacita úložiště a dobrý fotoaparát Zatím žádné ať na vystouplý foťák, ale pořádný obal to vyřeší.
Řehoř, Horka 16.06.2019
Cena/kvalita - nemá prostě konkurenci, výkon, baterie, foťák...super
 
Pavel, Úvaly 10.06.2019
cena rychlost výbava foťák zatím nic
Michal, Ostrava 08.06.2019
  Nemá NFC
Václav, Hradec Králové 06.06.2019
Nádherně zobrazující displej Výdrž baterie Není to tak velké "pádlo" jak by se mohlo zdát jen na základě rozměrů Používán asi 2 týdny, za tu dobu nic, co by stálo za označení zápor...
Marek 01.06.2019
Telefon je cenová pecka
Výborně fotí, displej čitelný i na slunci. V této cenové hladině bez konkurence. Jsou vůbec nějaké zápory? 😁
Marek 31.05.2019
Telefon super
Telefon jede jak má i pro náročných aplikacích Žádné
Attilio Š 20.05.2019
Redmi note 7 je skvělý telefon a za ty dva dny používání je super
Fotoaparát Displej Baterie Reproduktory Bez výřezu V obsahu balení nejsou sluchátka
Zákazník, Praha 4 19.05.2019
Best you can buy for this money. The phone feels and looks more than you pay. Was considering mi9, but ended up buying this.
Zakaznik, Chomutov 14.05.2019
vse ok,funguje velmi dobre nic
Zakaznik, Mělník 10.05.2019
super mobil za dobrou cenu datový kabel dokoupit
Karolína, Ostrava - Dubina 09.05.2019
fantastický stroj, skvělá výbava, za ty peníze není co řešit snad ani nejsou
Karolína, Ostrava - Dubina 09.05.2019
fantastický stroj, skvělá výbava, za ty peníze není co řešit snad ani nejsou
Jan, Praha 10 07.05.2019
Rychlý systém Velký displej Reklamy o kterých píše hodně uživatelů, nejsou absolutně nijak v hrozné míře zobrazovány v systémových aplikacích Vypadá vcelku odolně Foťák není tak strašně vystouplý a obal Nilkin Nature TPU, který jsem koupil zde na alza.cz, foťák kryje Co se týče systému, tak jsem nový uživatel Xiaomi a zvykám si, ale rozhodně je to zvykání jen v kladném směru Silná dioda, která i ve tmě dokáže na krátkou vzdálenost focený objekt opravdu hodně osvítit, takže i noční fotky z blízka jsou pěkné Jediné co mi trochu vadilo, tak aplikace ohledně SMS, ale nahradil jsem jí jinou z Google Play a spokojenost. Ale to je vcelku individuální Telefonu nemám co vytknout
Alexander Maksimov, Horoměřice 04.05.2019
Dobrý telefon za dobrou cenu. Má ale svoje nevýhody.
Rozměr Rychlost USB type C Slabá baterie, vůbec necítím, že mám 4000 mAh Nejsou žádná pouzdra typu knížka, velký deficit
Radim, Brno 17.04.2019
ideální poměr cena výkon
Zakaznik 17.04.2019
cena fotaparát nevím o nničem
Lukáš Masař 16.04.2019
Supr foťák Nic
Jan, Opava 5 15.04.2019
Slušný telefon za slušnou cenu,jsem velmi spokojen,Gorila Glas 5,4000mh baterie,výborné zpracování,Snapdragon 660,výdrž baterie 2 dny,display je parádní,slušná čitelnost na slunci,gelový kryt v balení,pěkné fotky,modré provedení je parádní Rychlé nabíjení 4-musíte si koupit jinou nabíječku,ta v balení rychlé nabíjení nepodporuje,malá notifikační dioda
Roman, Ostrava - Bělský Les 13.04.2019
skvělý poměr cena/výkon
Jan, Přerov 2 17.03.2019
Super mašinka za dobrý peníz
LTE Gorilla Glass 5 45 MPX USB C
Jaroslav, Dolany 29.04.2019
zahřívá se při nabíjení. Výdrž závisí na používání 3 dny normal (sem tam net) a 1 den s filmy a surfem. Vystouplý foťák nezakryje ani přibalená guma (nepřesahuje přes displej. Opravdu opatrně zacházet pokud nemá ochranu.
Pěkné fotky při běžném používání vydrží 3 dny vystouplý foťák absence krytu displeje umístění repro
Jakub, Praha 5 - Motol 07.04.2019
Xiaomi Redmi Note 7
Fotoaparát Infraport Vzhled USB - C LTE Pam. Karty Rychlé nabíjení Chybí folie na displeji 3,5 mm jack nahoře
Vojtěch, Trpín 20.06.2019
Telefon jsem si pořídil po Huawei P8. Neměl jsem vysoká očekávání, ale chtěl jsem něco co bude fungovat, v aktuálním rozpoložení trhu jsem už raději nechtěl Huawei, ač fungoval po celou dobu výborně a nemohl jsem si na nic stěžovat. První dojem byl dobrý, fungoval svižně, design pěkný, ač jsem bojoval s vystouplou čočkou, která je opravdu zralá na poškrábání. Koupil jsem nějaký obal, ale stejně není čočka pořádně chráněna. První známka kvality byla při telefonování, kdy mi kolega říkal, co se děje, z čeho volám, když byl hlas hodně zkreslený. Drhý problém je při poslechu hudby, oproti mému P8 byla hlasitost poloviční, takže do hlučnějšího prostředí nedostačující a poslední záležitost se týká nejspíše nadstavby xiaomi, protože na ní standardně neběží aplikace jako sportstracker / Strava, zkoušel jsem i nastavovat, aby byly aplikace chráněné, ale mají nějaký problém stále - seknou se hned při načítání. Za mě tento telefon nedoporučuji, mám ho 4 dny a budu ho vracet.
Ostrý obraz Design "Asi" kvalitní fotoaparát (nebyl čas pořádně otestovat) Výdrž baterie (2 dny používání na jedno nabití) Hodně vystouplá čočka fotoaparátu Nekvalitní mikrofon Málo hlasitý zvukový výstup Nekompatibilita se sportovními aplikacemi
Šimon 12.06.2019
Mobil mám asi měsíc, celkově jsem spokojen, bohužel menší se už nedělají, a tak jsem nucen tahat sebou lopatu. Vybral jsem si jej kvůli dobrému fotoaparátu a v tom jsem se nezklamal, fotí bezva. Pro mne největší vadou je vzadu vyčnívající optika fotoaparátu, kdykoliv jej položíte tak vždy na to sklo a mobil se kýve. Mě už sklo prasklo, někde jsem ním asi trošku ťuknul, a tak mám starost s opravou a foťák kvůli kterému jsem mobil koupil mám víte na co. Proto bych si jej už příště nekoupil. Ale kdo je ochoten nosit sebou kus molitanu na který jej vždy položí tak tomu bude sloužit určitě dobře, mobil je opravdu kvalitní jen s tou jednou vadou.
Svižný Dobrý displej Bezva foťák Výdrž baterie vyčnívající optika fotoaparátu
Firma, Stod 30.05.2019
Velmi slušná výbava, audio Jack, usb-c, dobrý foťák, stabilizace... Výborná cena Solidní zpracování - telefon na úrovni Skleněná záda kloužou jako ryba, bez obalu v praxi nepoužitelné...fajn není první ani poslední se sklem. Vystouplá čočka foťáku tak, že je zralá na rozbití i v ochranném obalu, který je součástí balení, koupíte si pořádný obal - vyřešeno. Chybí NFC, ale to je vlastnost dost známá, jen připomínám. Obří kulaté rohy displeje a kapkovitý Notch znemožňují ovládání některých fullscreen aplikací pokud mají ovládací prvky umístěné až ke kraji a do rohů - dá se s tím žít. Nevím jestli jen chyba tohoto modelu nebo obecně Android 9 Pie, to je jedno, ale přístroj se nepravidelně odpojuje od WiFi ( buď usíná nebo se vypne klidně uprostřed stahování souboru) a nelze to nijak vyřešit, otestováno na různých wifi sítích, chyba je poměrně diskutovaná, takže zrovna jen o můj vadný kus snad nejde. Díky této chybě pro mne nepoužitelný telefon. Redmi4, 5 a 6 mi nic takového neudělá - mám k dispozici všechny. Nemohu doporučit koupi a divím se tolika pozitivním recenzím... každý kdo ten mobil používá v pracovním zápřahu déle než půl dne musí na podobné technické problémy narazit a to jsem vyjmenoval jen ty co mne opravdu ničí pracovní život.
Lucia Mikulová, Brno 15.04.2019
Mobil mám zatiaľ necelý týždeň a som s ním veľmi spokojná. Na to, ako dostáva zabrať niekedy, pretože ho používam na volanie, hranie, internet, tak sa drží skvele. Žiadne extrémne zahrievanie, je trochu teplejší, keď moc hrám, ale za to môže aj to sklo, a batéria vydrží tiež dlho, keď som nehrala a pracovala, tak som ho aj tri dni nenabíjala. Foťák je trošku vystúpený, ale s obalom sa to stratí. A čítačka otlačkov reaguje krásne rýchlo.
veľký displej pekné farby batéria foťák pamäť USB-C dizajn zatiaľ nič
Eriss 05.05.2019
když se neridite podle brožurky tak se nedivte
 
Vita 12.04.2019
Dobrý den, dost často slyším recenze podobné jako má Firma Úvaly, že se strašně rychle zahřívá a i přes větší kapacitu baterie se rychle vybije. Má tu někdo stejný problém? Telefon mám objednaný, ale po tom co o něm více čtu - tak úplně nevím. Děkuji
 
Vojtěch, Kostelec 17.04.2019
Systémová nadstavba MIUI je peklo. Nainstalovány aplikace, které nedou v ČR používat, ale nejdou odinstalovat, stejně jako plno dalších aplikací. Reklama v systémových aplikacích! Naprostá nepřehlednost a chybějící intuitivita ovládání. ~ Zlatý čistý android! Jinak poměrně slušný foťák, avšak pouze za plného světla, při nižším osvětlení výrazný šum.
Fotoaparát Čitelnost displeje MIUI 10.2 - Tragédie Reklamy v systémových aplikacích Velké okraje displeje
Firma, Úvaly 08.04.2019
Po plném nabití se za jeden den (bez přílišného používání, volání a dat) vybila baterie za současného nadměrného zahřívání (horní 1/3 telefonu je horká). Je to normální jev?
  velmi rychle se vybíjí (1 den) nadměrně se zahřívá
Zakaznik 21.04.2019
hezký design baterie display špatná kvalita fotografií velmi nepřátelské uživatelské prostředí nezvládnutá aktualizace nového výrobku(zařízení zapomene pin) android 9 velmi šmírácký vyžadující povolení šmírovat i tam kde není důvod nezvyklý systém alarmu nefunkční předinstalovaná aplikace videopřehrávače. pytel dalších drobných nevyhovujících software much
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi