Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

PET PET

YAMAHA RX-V683 černý

Zobrazit katalog
YAMAHA RX-V683 černý
AV receiver 7 kanálů, 7x150W, 6+1 HDMI, Upscaling 4K,,HDCP 2.2, WiFi/LAN, Bluetooth, Dolby ATMOS, DTS:X, TrueHD, DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, MHL, DLNA 1.5, AirPlay, LAN, Internet Radio (vTuner), FM tuner s RDS, Zóna 2+ EXTRA Bass, ECO mode, NAS tuner, Tidal, Deezer
Kód:  YM100u1c2 Prod. číslo:  ARXV683BL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

YAMAHA RX-V683 černý

Receiver YAMAHA RX-V683 je skvělý pro zřízení domácího kina, kde na vás bude dělat dojem prostorový i stereo zvuk ve vysokém rozlišení. Černý receiver byl navržen s výrazným zaměřením na dosažení mimořádně vysoké čistoty zvuku. Využívá diskrétní konfiguraci zesilovače a PLL obvod, čímž dosahuje vynikajícího zvukového výkonu. Se CINEMA DSP, prožijete zvukovou reprodukci s akustikou známých míst z celého světa.

Klíčové vlastnosti černého receiveru YAMAHA RX-V683

  • Špičková konstrukce pro 7.2kanálový zvuk nejvyšší jakosti (Total Purity Concept)
  • Precizní reprodukce vysokého rozlišení ve stereu i prostorovém zvuku
  • Nejnovější filmový zvuk u vás doma (Dolby Atmos a DTS:X)
  • Kompatibilní s 4K Ultra HD s HDCP 2.2, s HDR, HLG, Dolby Vision a gamutem BT.2020
  • Vylepšená kalibrace YPAO R.S.C. podle akustiky místnosti
  • WiFi s portfóliem služeb (ovládání aplikací a přehrávání z nejrůznějších zdrojů)
  • Podpora AirPlay, DLNA, Spotify, Napster, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE…
  • Virtuální prostorový zvuk z předních reproduktorů
  • Pokročilé grafické rozhraní na televizi a USB / NAS přehrávání
  • Bluetooth vstup s obnovou komprimovaného zvuku
  • Gramofonový vstup + FM RDS tuner a internetová rádia
  • Multiroom pro bezdrátové spojení více jednotek a ozvučení celé domácnosti

Zvuk řízený nejnovějšími technologiemi YPAO a Virtual CINEMA FRONT

Každý pokoj je jiný, a proto byl vytvořen YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer). Ten analyzuje akustiku místnosti a upravuje různé parametry pro optimální zvuk během několika minut. Zaručí, že je poslechový prostor naladěný tak, aby poskytoval co nejlepší zvukový zážitek. I z malých reproduktorů vytáhne receiver YAMAHA RX-V683 bohaté basy díky sofistikovanému vylepšení nízkých frekvencí. Pokud nechcete nebo nemůžete instalovat zadní reproduktory, Virtual CINEMA DSP udělá věrohodný prostorový efekt i se 2 reproduktory. Virtual CINEMA FRONT pak virtuálně rozmístí 5 reproduktorů, i když jsou vyskládané jen vepředu.

Partner nejnovějších TV s HDMI 2.0

Tento přístroj podporuje nejnovější standardy HDMI včetně přenosu 4K videa při 60 snímcích za sekundu (pouze pass-through). Plně si rozumí i s HDCP 2.2, což je nejnovější standard pro ochranu autorských práv. Také zvládá širší barevný gamut BT.2020 (pass-through) a samozřejmě i 3D videosignál. Zpětný audiokanál (HDMI ARC) pak usnadňuje propojení receiveru YAMAHA RX-V683 s TV na jediný HDMI kabel, přes který jde zvuk z televizního vysílán do receiveru.

Hudební domácí centrum MusicCast

MusicCast lehce přinese hudbu do každé místnosti ve vaší domácnosti, a to bezdrátově a s přehráváním řízeným přehlednou aplikací. Receiver YAMAHA RX-V683 samozřejmě dáte do obýváků jako hlavní místnosti pro zábavu, a postupně přidejte MusicCast reproduktory, soundbary nebo HiFi komponenty v jiných místnostech. Díky bezdrátovému spojení si ušetříte tahání kabelů.

Parametry a specifikace

Šířka
435 mm Hotovo!
Výška
171 mm Hotovo!
Hloubka
378 mm Hotovo!
Hmotnost
10 kg Hotovo!
Barva
Černá Hotovo!

Rozměry

Šířka
435 mm Hotovo!
Výška
171 mm Hotovo!
Hloubka
378 mm Hotovo!
Hmotnost
10 kg Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro YAMAHA RX-V683 černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-V683 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V683 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V683 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-V683 fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací