PET AD homeoffice

40" Samsung UE40H5030

Zobrazit katalog
40" Samsung UE40H5030
4,8 24 hodnocení
Televize LED, úhlopříčka 101cm, 1920x1080, 100Hz, DVB-T/C, 2x HDMI, 1x Scart, 1x USB, repro 2x 10W, fotbalový mód, energ. třída A+
Kód:  WR445b32 Prod. číslo:  UE40H5030AWXBT Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

40" Samsung UE40H5030

Samsung UE32H5030

Příslušenství

Bonusové aplikace

Ovládání

Tenký design

rozlišení Full HD

Nová realita v rozlišení Full HD

Díky Full HD rozlišení vám televizor Samsung TV přináší neuvěřitelné zážitky ze sledování, se kterými proniknete za obrazovku do světa, jenž vás naprosto obklopí. Když spatříte bohatý a živý obraz v rozlišení Full HD, vaše oblíbené televizní pořady a filmy již nikdy nebudou stejné. Objevujte realitu se zážitky v rozlišení Full HD.

Maximální vzrušení s režimem Fotbal

Po zapnutí režimu Fotbal si budete připadat, jako byste byli skutečně na zápase. V tomto režimu ostře a živě vyniká zelený trávník na hřišti i všechny ostatní barvy stadionu. Díky výkonnému vícenásobnému prostorovému efektu uslyšíte nadšení všech diváků. Můžete si dokonce přiblížit vybrané oblasti na obrazovce, abyste je mohli lépe sledovat. Pouhým stisknutím tlačítka si tak budete moci maximálně vychutnávat svůj oblíbený sport se všemi svými přáteli.

režim Fotbal

Bonusové aplikace

Smart TV Gogen řady 248 je jako jiné smart televizory předurčen pro pohodové trávení volného času a snadný přístup k internetu, navíc v komfortu velké obrazovky. Jistě oceníte bonusové aplikace jako Skype, You Tube, Facebook, Twitter, RedBull, videopůjčovnu Topfun a mnohé další, kterými je televizor vybaven již z výroby.

Živější barvy

Živější barvy pro lepší obraz

Technologie Wide Color Enhancer Plus od společnosti Samsung, která využívá pokročilý algoritmus na zvýšení kvality obrazu, výrazně zvyšuje kvalitu každého obrazu a odhaluje skryté detaily. S technologií Wide Color Enhancer Plus uvidíte barvy přesně tak, jak to tvůrci obsahu zamýšleli.

Sledujte filmy ze zařízení USB

Díky funkci ConnectShare Movie stačí jednoduše připojit k televizoru paměťové zařízení nebo pevný disk USB a můžete si okamžitě začít vychutnávat filmy, fotografie nebo hudbu. Na televizoru nyní můžete sledovat nejrůznější obsah v pohodlí svého obývacího pokoje.

zařízení USB

Bonusové aplikace

Smart TV Gogen řady 248 je jako jiné smart televizory předurčen pro pohodové trávení volného času a snadný přístup k internetu, navíc v komfortu velké obrazovky. Jistě oceníte bonusové aplikace jako Skype, You Tube, Facebook, Twitter, RedBull, videopůjčovnu Topfun a mnohé další, kterými je televizor vybaven již z výroby.

Doplňující informace:

Vstupy/výstupy:
HDMI: 2
USB: 1
Komponentní vstup (Y/Pb/Pr):
Kompozitní vstup (AV): 1 (společné použití pro komponentní vstup Y)
Sluchátka: Ano
Digitální zvukový výstup (optický): 1
Vstup RF (pozemní/kabelový vstup): 1
Slot CI: 1
Scart: 1 

  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Multimediální funkce
    Světelný senzor Hotovo!
    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    40" (101,6 cm) Hotovo!

    Obrazovka

    Technologie
    LED Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    Světelný senzor Hotovo!

    Tunery

    Typ tuneru
    DVB-C Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    90,82 cm Hotovo!
    Výška
    57,82 cm Hotovo!
    Hloubka
    19,64 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    52,8 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    7,1 cm Hotovo!
    Hmotnost
    8,5 kg Hotovo!
    VESA uchycení
    200×200 Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro 40" Samsung UE40H5030 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40 "Samsung UE40H5030. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 "Samsung UE40H5030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40 "Samsung UE40H5030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40H5030.
    P-DC1-WEB17
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací