Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020

Zobrazit katalog
AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020
4,5 2 hodnocení
Pouzdro na tablet Apple iPad Pro 12,9" (2020), plast a umělá kůže, zavírací, tvrdé, ochrana displeje proti poškrábání, zavírání na magnet, výřezy pro konektory a tlačítka a kompatibilní s funkcí Sleep and Wake
Kód:  AGDTCF0007 Prod. číslo:  AGD-TCF0007B Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020 Prodej skončil

AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020

Toto pouzdro není kompatibilní s Apple Pencil.

AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020 dokonale splyne s tabletem

S naším ochranným pouzdrem nemusíte mít obavu, že by váš tablet nabyl extrémních rozměrů. Je navrženo tak, aby bylo ultra tenké, nenápadné a dokonale se zařízením splynulo.

Zvyšuje odolnost

Udělejte vše pro to, abyste váš tablet ochránili před poškozením. Aplikace tvrzeného skla na displej a uložení tabletu do odolného pouzdra je jednoduché. A vám to v případě nehody ušetří spoustu problémů a nečekaných nákladů souvisejících s opravou.

Materiál příjemný na dotek

Protože nám záleží na tom, aby bylo používání ochranného pouzdra pohodlné, věnujeme speciální pozornost výběru takových materiálů, které budou nejen odolné a funkční při ochraně tabletu, ale také příjemné na dotek a manipulaci.

Chrání čočky fotoaparátu

Při navrhování pouzder jsme věnovali zvláštní pozornost i ochraně čoček fotoaparátu. Kolem fotomodulu jsou záda pouzdra lehce vystouplá, aby se čočky nikdy nedotýkaly povrchu, na kterém leží. Je to drobný detail, ale jeho funkčnost oceníte každý den.

Elegantní na první pohled

Pouzdro si nemusíte pořizovat jen proto, aby byl váš tablet chráněn před poškozením. Spojte příjemné s užitečným a vyberte si takové, které mu zároveň dodá šmrnc a punc elegance. A to nemluvíme o tom, že jej navíc hned na první pohled poznáte.

AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020 chrání displej mírným přesahem

Ochranné pouzdro s mírným přesahem nad displej tabletu je drobnost, za kterou budete vděčni každý den. Díky přesahu se displej nedotýká povrchu a tento detail ho při pádu dokáže lépe ochránit před případným prasknutím.

Stále jako nové

Díky dlouhodobému a pečlivému testování našich ochranných pouzder vám můžeme zaručit, že i po několika měsících používání budou stále vypadat jako nová. Rozhodně nezískají nevzhledný žlutý nádech a nebudou se loupat.

Kompatibilní s bezdrátovým nabíjením

Moderním technologiím jdeme naproti. A to i při navrhování ochranných pouzder. Vybrat si tedy můžete nejen takové, které bude váš tablet chránit před poškozením, ale bude i kompatibilní s pohodlným a stále oblíbenějším bezdrátovým nabíjením.

Produkty rodiny AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zajistí vaší elektronice bezpečí. Odolná japonská skla, kvalitní fólie, privátní filtry a chytře řešená pouzdra ochrání mobilní telefony, tablety nebo chytré hodinky před poškozením. Sluchátka uložíte do stylových pouzder a jako praktické doplňky poslouží pestrý výběr poutek na AirTagy nebo MagSafe peněženek.

Před koupí si pečlivě zkontrolujte, zda je vybrané pouzdro kompatibilní s vaším tabletem.

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!
Typ pouzdra
Zavírací pouzdro Hotovo!
Použití
Každodenní Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Umělá kůže, Plast Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Typ a materiál

Typ pouzdra
Zavírací pouzdro Hotovo!
Použití
Každodenní Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Umělá kůže, Plast Hotovo!

Rozměry

Velikost tabletu
12,9" Hotovo!

Další vlastnosti

Vlastnosti a funkce
Ochrana displeje proti poškrábání, Zavírání na magnet, Výřezy pro konektory a tlačítka, Kompatibilní s funkcí Sleep and Wake Hotovo!

Modelová řada

Modelová řada
Apple iPad Pro Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den Jde tento obal na model 2021 Děkuji Jan

Diskuze a poradna k AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020
Příslušenství pro AlzaGuard Protective Flip Cover pro iPad Pro 12.9" 2020 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard Protective Flip Cover pre iPad Pro 12,9" 2020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Protective Flip Cover für iPad Pro 12.9" 2020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Protective Flip Cover für iPad Pro 12.9" 2020. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaGuard védőborító iPad Pro 12,9" 2020.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací