AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AQ M4

Zobrazit katalog
AQ M4
5 3 hodnocení
HiFi zesilovač 2x50W, 4 vstupy, dva multifunkční ovládací prvky, prosvícený displej, výrazně zvětšený odstup signálu od šumu, ideální k TV, k počítači, do škol, restaurací, jednoduchá obsluha
Kód:  AQU010b Prod. číslo:  AQ M4 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

AQ M4

Pokud si nejvíce ceníte spolehlivosti a funkčnosti, pak zesilovač AQ je pro vás správnou volbou. Celkový výkon 2× 50 Wattů a elegantní minimalistický design z něj dělají favorita v této cenové třídě. Reproduktory je možné připojit přes klasické čtyři RCA (cinch) vstupy, nacházející se na zadní straně. Pasivní chlazení prostřednictvím hliníkového dna znamená absolutně tichý provoz. Redukce ovládacího panelu na dva multifunkční prvky, umístěné na přední straně zesilovače, přinášejí příjemné zjednodušení, aniž by uživatel byl ochuzen o možnost přizpůsobit si zvuk zesilovače dle svého přání.

Klíčové vlastnosti

  • Výkon 2× 50 Wattů
  • 4 vstupy RCA (cinch)
  • Minimalistický design se zjednodušeným ovládacím panelem
  • Pasivní chlazení
  • Vysoký odstup signál / šum - 86 dB
  • Impedance 4 Ohm

Reproduktory, které budete k zesilovači připojovat by měly mít minimální impedanci určenou na výstupu ze zesilovače. Používání reproduktorů s nižší impedancí může vést poškození zesilovače.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, má prosím tento zesilovač možnost připojení přes bluetooth? Mám na mysli, lze-li se k němu připojit např. z iPhonu a pouštět hudbu přes bluetooth? Děkuji, Jáchym.

Jaké jsou prosím rozměry zesilovače ? Dík

Diskuze a poradna k AQ M4
Příslušenství pro AQ M4 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AQ M4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M4 Verstärker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M4 Verstärker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ M4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací