AD květen univerzal Effaclar

Danish Design IQ12Q910

Zobrazit katalog
Danish Design IQ12Q910
Pánské hodinky kapesní
Kód:  KHO6250

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Danish Design IQ12Q910 Prodej skončil

Danish Design IQ12Q910

Pánské kapesní hodinky Danish Design IQ12Q910 jsou díky klasickému a minimalistickému designu vhodným doplňkem pro muže s vytříbeným vkusem. Precizní zpracování těchto hodinek připomíná práce starých mistrů, pro které výroba hodinek byla srdeční záležitostí. Větší ciferník s neodmyslitelným poutkem má pouzdro z oceli se stříbrnou povrchovou úpravou. Hodinky disponují nejen základními funkcemi, ale také stopkami a datumovkou, navíc jsou poháněny spolehlivým bateriovým strojkem. 

Ciferník je v decentním bílém provedení. Čas zobrazuje hodinová, minutová i vteřinová ručička. Hodinky jsou nádherným a nezapomenutelným dárkem k různým životním výročím. Skvěle také splní svůj účel jako odměna za ukončené studium, za hrdinský čin nebo třeba jen jako poděkování za cokoliv. Tyto vysoce spolehlivé hodinky možná jejich majitel nebude nosit s sebou každý den, ale o to více si vychutná jejich společnost při významnějších chvílích. Pořiďte originální dárek, který obdarovanému i okolí vyrazí dech a stane se rodinnou památkou!

Poznámka:
» Všechny kapesní hodinky

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Danish Design IQ12Q910. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danish Design IQ12Q910.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací