Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Dvouletá záruka pro firmy Dvouletá záruka pro firmy

CELLY Gelskin pro LG K8 (2017) čirý

Zobrazit katalog
CELLY Gelskin pro LG K8 (2017) čirý
5 2 hodnocení
Ochranný kryt silikonový, TPU, flexibilní materiál, chrání před škrábanci a otřesy, protiskluzový, možnost nabíjení v krytu
Kód:  PP899va15 Prod. číslo:  GELSKIN652 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

CELLY Gelskin pro LG K8 (2017) čirý Prodej skončil

CELLY Gelskin pro LG K8 (2017) čirý

Chcete dopřát vašemu mobilnímu telefonu lepší ochranu a přitom nechat vyniknout jeho křivky? Vyzkoušejte přesný zadní kryt CELLY Gelskin pro LG K8 (2017) v čirém provedení. Gelové pouzdro je vyrobeno z TPU materiálu, který perfektně kopíruje boky a záda mobilního telefonu.

Díky speciální protiskluzové úpravě se dobře drží a neklouže v ruce. Kryt bezpečně ochrání před nechtěnými škrábanci, otřesy a nečistotami. Přesné výřezy na krytu vám umožní používat bez omezení sluchátka či dobíjet váš mobilní telefon.

Hlavní přednosti

  • Vyrobeno z protiskluzového materiálu
  • Určen pro LG K8 (2017)
  • Ochrání před poškrábáním, prachem a otřesy
  • Neomezuje v používání mobilního telefonu
  • Možnost dobíjení bez nutnosti sundání krytu
  • Snadná aplikace

Parametry a specifikace

Typ
Zadní kryt Hotovo!
Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadní kryt Hotovo!
Materiál
TPU, Guma Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, mám dotaz na Gelskin zadní kryt pro LG K8 - na obrázku je kryt čirý, bezbarvý. V popisu výrobku je však uvedeno, že je zadní kryt černý. Potřebovala bych vědět, jaká je tedy opravdová barva, chtěla bych si totiž objednat to bezbarvé na LG K8. Ale nevím, zda je na Alze k dostání. Předem děkuji za odpověď. Monika K.

Diskuze a poradna k CELLY Gelskin pro LG K8 (2017) čirý
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY Gelskin na LG K8 (2017) čirý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Gelskin für LG K8 (2017) Klar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Gelskin für LG K8 (2017) Klar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Celly Gelskin LG K8 (2017) mobiltelefonhoz, átlátszó.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací