Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

CELLY KARAOKE černý

Zobrazit katalog
CELLY KARAOKE černý
Mikrofon bezdrátový, ovládání přehrávače přímo na reproduktoru, speciální zvukové efekty vylepšující zpěv, USB port pro připojení přehrávače
Kód:  JS267c9a26 Prod. číslo:  KARAOKEBK Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

CELLY KARAOKE černý

Oživte rodinnou oslavu či párty s kamarády báječným karaoke, s bezdrátovým mikrofonem CELLY KARAOKE to bude hračka! Je vybaven dostatečně silným reproduktorem, který ozvučí venkovní i vnitřní prostor - stačí zapnout hudbu a začít zpívat vaše oblíbené hity. Svůj hlas můžete navíc ozvláštnit pomocí speciálních zvukových efektů. Užijte si skvělou zábavu díky CELLY KARAOKE.

Přednosti bezdrátového mikrofonu CELLY KARAOKE

  • Bezdrátový karaoke mikrofon
  • 3W reproduktor
  • Ovládání přehrávače přímo na těle mikrofonu
  • Speciální zvukové efekty vylepšující zpěv (ozvěna/ basy/ výšky)
  • USB port
  • Nabíjení pomocí micro USB
  • Ozvučí venkovní i vnitřní prostor 
  • Kapacita baterie 1200 mAh
  • Hmotnost 405 g

Je libo bezdrátový reproduktor?

Ruční mikrofon CELLY KARAOKE funguje skvěle také jako samostatný reproduktor. Lze jej bezdrátově propojit s chytrým telefonem, mp3 přehrávačem nebo PC pomocí technologie Bluetooth a spustit vybraný playlist. Intuitivní ovládání zajistí tlačítka umístěná přímo na mikrofonu. K přehrávacímu zařízení je možné mikrofon připojit i pomocí USB portu.

Parametry a specifikace

Hmotnost
405 g Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
405 g Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro CELLY KARAOKE černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY KARAOKE čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY KARAOKE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY KARAOKE schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY KARAOKE fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací