Dvouletá záruka pro firmy

CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený

Zobrazit katalog
CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený
4,5 21 hodnocení
Datový kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, délka 1 m
Kód:  JD651z5c Prod. číslo:  CI-570 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený Prodej skončil

CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený

Datový kabel CONNECT IT Colorz Micro USB je určen pro nabíjení a přenos dat. Využijí ho všichni uživatelé mobilních telefonů s micro USB konektorem v okamžiku, kdy potřebují synchronizovat data mobilu s PC či dobíjet.

Vyberte si z řady barev podle svého zařízení, stylu a nálady!

Je součástí ucelené barevné řady "COLORZ" zahrnující celkem 8 barevných variant (modrá, zelená, žlutá, bílá, červená, růžová, fialová, černá).

Délka kabelu:
1 m

Barva:
Červená

Kompatibilita:
se všemi mobilními telefony s Micro USB portem (Samsung, Lenovo, Huawei, Sony, Microsoft atd.)

Značka CONNECT IT se zrodila v roce 2010 v samém srdci Evropy jako reakce na zvyšující se poptávku po cenově dostupném a zároveň kvalitním příslušenství pro každodenní práci i zábavu při užívání moderní techniky.

Žijeme ve světě, kde „spojení“ hraje zásadní roli téměř v každé situaci. Pro značku CONNECT IT je posláním spojovat lidi a techniku, usnadňovat život a svým zákazníkům nabídnout kvalitní technické zázemí, rozmanitou produktovou nabídku a lokální podporu.

CONNECT IT si zakládá na co nejlepším poměru ceny a výkonu, tedy aby cena odpovídala skutečné hodnotě výrobku. Designérské a testovací centrum produkuje ročně desítky nových výrobků, u kterých je nejdůležitější praktičnost, spolehlivost a životnost.

 Produkty CONNECT IT prochází důkladným testováním v průběhu celého výrobního procesu. Předtím, než jsou nabídnuty zákazníkům, podstupují finální předprodejní testy v České republice a Německu.

Během velmi krátké doby se značka CONNECT IT vyprofilovala mezi vedoucí a nejrychleji rostoucí značky na trhu a je synonymem moderního designu, kvality a vynikajícího poměru cena/výkon.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, je možno tento kabel použít na telefon Samsung Galaxy note 3? Děkuji Dawe

Diskuze a poradna k CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený
Příslušenství pro CONNECT IT Colorz Micro USB 1m červený Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT Colorz Micro USB 1 m červený. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Colorz Micro-USB 1 m rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Colorz Micro USB 1 méteres, piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací