AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Demeliss 3994

Zobrazit katalog
Demeliss 3994
Kulma na vlasy trojkulma, průměr 28 mm, materiál keramika a turmalín, max. teplota 210 °C, automatické vypnutí, studený hrot, cestovní taška a lcd displej, počet teplot 5, délka přívodního kabelu 2 m, barva černá a zlatá
1 719,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  DEMKV946 Prod. číslo:  3994
Demeliss 3994 1 719,- Momentálně nedostupné

Demeliss 3994

Konečně ty pravé vlny téměř bez práce. Trojkulma Demeliss je tradičním a nepostradatelným pomocníkem žen všech věkových kategorií, které chtějí dát košem rovným vlasům a vyměnit je za přirozené lokny a kudrny doma i na cestách. Tato užitečná parťačka vám pomůže ovládnout nejen vlny, ale k dispozici má i několik nástavců, se kterými lze vytvářet různé účesy. Rozměr hlavice 28 mm ji řadí mezi široké kulmy, které jsou optimální hlavně pro úpravu dlouhých vlasů. Srdcem kulmy je kvalitní povrch z keramiky s turmalínovou vrchní vrstvou, který je ideální pro úpravu hrubších či krepatých vlasů. Je totiž jedničkou v hydrataci vlasů během jejich natáčení, takže ty se pak nevysušují. Zároveň redukuje nežádoucí statickou elektřinu ve vlasech. Aby byl výsledný efekt co nejlepší, je dobré zregulovat teplotu kulmy nejen podle aktuálního stavu vlasů, ale i jejich typu. Kulma na vlasy Demeliss vám nabídne 5 teplotních stupňů, které dosáhnou až 210 °C. Pro jemnější vlasy použijte nižší teplotu, kdežto hustší a nezkrotné vlasy potřebují teplotu vyšší.

Kulma na vlasy Demeliss 3994 Screen
Kulma na vlasy Demeliss 3994 Vlastnosti/technologie

Rozhodující vlastnosti kulmy na vlasy Demeliss 3994

  • Trojkulma na vlasy Demeliss pro vytvoření dokonalých vln
  • Kvalitní materiál: keramika a turmalín
  • Studený hrot pro pohodlnou a bezpečnou práci
  • Jednoduchá regulace teploty do 210 °C
  • Celkem k navolení teplot: 5
  • Pojistka ve formě automatického vypnutí při nečinnosti
  • Velmi jednoduché ovládání
  • Přívodní kabel má délku 2 m
  • Průměr kulmy: 28 mm

Další skvělé funkce kulmy Demeliss 3994

Příjemným překvapením kulmy je rovněž studený hrot, díky kterému je špička hlavice studená, zabraňuje tak popálení a kulmu tak můžete bezpečně uchopit. S pomocí pojistky automatického vypnutí krásně předejtete špatnému scénáři, že ve shonu opomenete kulmu vypnout. Pokud zůstane v nečinnosti delší dobu, vypne se již sama. Samozřejmou komponentou je rovněž přívodní kabel s mírou 2 m, což umožňuje relativní volnost pohybu. Loknovačka je uschována v praktickém pouzdře, takže ji s kidem můžete vzít s sebou na cesty. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak už jen povedený design loknovačky, díky kterému bude kulma ozdobou každé koupelny. LCD displej vám podá informace o teplotě kulmy.

Kulma na vlasy Demeliss 3994 Obsah balení

Parametry a specifikace

Porovnat
Typ
Trojkulma Hotovo!
Materiál
Keramika, Turmalín Hotovo!
Počet teplot
5 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Délka přívodního kabelu
2 m Hotovo!

Typ

Typ
Trojkulma Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika, Turmalín Hotovo!
Počet teplot
5 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Délka přívodního kabelu
2 m Hotovo!
Průměr
28 mm Hotovo!

Funkce a příslušenství

Funkce a příslušenství
Automatické vypnutí, Studený hrot, Cestovní taška, LCD displej Hotovo!

Barva

Barva
Černá, Zlatá Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Demeliss 3994 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Demeliss 3994. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Demeliss 3994. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Demeliss 3994. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Demeliss 3994.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací