AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcem s aplikací Alza

EarFun Free černá

Zobrazit katalog
EarFun Free černá
3,9 6 hodnocení
Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, True Wireless špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, certifikace IPX7 - voděodolná a potuodolná, výdrž baterie až 30 h (6 h+24 h)
Kód:  EARF003a1 Prod. číslo:  TW100B Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

EarFun Free černá

Bezdrátová ergonomická sluchátka EarFun Free byla navržena pro každodenní život

Vychutnejte si naprostou svobodu poslechu s bezdrátovými sluchátky EarFun Free. Ať už pracujete v kanceláři nebo sportujete venku, sluchátka EarFun Free se stanou skvělým doplňkem pro váš aktivní životní styl. Kromě dlouhé výdrže baterie a vodotěsného designu nabízejí špičkový zvukový výstup a vynikající ergonomii pro pohodlný poslech hudby po celý den. Bezpečné přenášení zajistí odolné pouzdro s funkcí powerbanky.


Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek EarFun Free (černá)

  • Bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.0
  • Voděodolný design (certifikace IPX7)
  • Vynikající ergonomie - 3 velikosti koncovek
  • Integrovaný mikrofon s technologií potlačení okolního hluku
  • Podpora hlasových asistentů
  • Intuitivní dotykové ovládání přímo na sluchátku
  • Ovládání hlasitosti po stranách sluchátek
  • Praktické dobíjecí pouzdro
  • Výdrž baterie až 30 hodin (6 + 24 při použití dobíjecího pouzdra)
  • Rychlé dobíjení - 10 minut nabíjení zajistí 2 hodiny poslechu
  • Kvalitní zpracování z ekologických materiálů
6mm grafenové měniče

EarFun Free mají špičkovou kvalitu zvuku

Se zabudovanými duálními 6mm grafenovými měniči nabízí bezdrátová sluchátka EarFun Free prvotřídní vyladěný zvuk s hlubokými basy a křišťálově čistými výškami. Díky tomu si vychutnáte vaši oblíbenou hudbu ve špičkové kvalitě, kdykoliv zrovna máte chuť.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 s automatickým párováním

Sluchátka EarFun Free spárujete s vaším chytrým telefonem přes pokročilé bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.0, které zajistí stabilní přenos signálu až na vzdálenost 15 metrů. Po jednorázovém nastavení se po vytažení z pouzdra sluchátka EarFun Free automaticky zapnou a spárují s vaším chytrým mobilním zařízením, takže jsou ihned připraveny k použití.

Výdrž až 30 hodin

Výdrž až 30 hodin přehrávání

Po úplném nabití nabízí sluchátka EarFun Free až 6 hodin poslechu. Dobíjecí pouzdro s funkcí powerbanky prodlouží výdrž o dalších 24 hodin, díky čemuž můžete poslouchat oblíbenou hudbu více než 30 hodin v kuse. Dobíjení pouzdra je řešeno přes moderní USB-C rozhraní. Nechybí ani podpora rychlého nabíjení, kdy stačí sluchátka EarFun Free vložit na 10 minut do pouzdra, kde načerpají energii na 2 hodiny poslechu.

100% voděodolná konstrukce

100% voděodolná konstrukce

EarFun Free disponují certifikací IPX7, takže bez problému odolají vodě a stékajícímu potu. Inovativní technologie SweatShield využívá hermeticky uzavřené obvody, díky čemuž zajistí poslech hudby během náročného tréninku, za všech povětrnostních podmínek a v jakémkoliv prostředí. Sluchátka EarFun Free tedy můžete bez obav nosit do bazénu, do sprchy nebo je omývat pod tekoucí vodou.

Podpora hlasových asistentů

EarFun Free nabízí podporu ovládání hlasem

Vestavěný mikrofon MEMS s technologií potlačení okolního šumu umožní pohodlně vyřizovat hands-free hovory v prvotřídní kvalitě. Sluchátkům EarFun Free nechybí ani podpora hlasových asistentů Siri, Google a Cortana. Stačí stisknout tlačítko na sluchátku a můžete zadávat příkazy bez nutnosti hledání telefonu v kapse či batohu.

Ergonomický design

Špičková ergonomie

Bezdrátová sluchátka EarFun Free vynikají propracovaným ergonomickým designem z kvalitních materiálů, který zajistí dlouhodobé pohodlí a stabilitu i při sportovních aktivitách. Součástí příslušenství jsou silikonové koncovky ve 3 velikostech, které dokonale padnou do každého ucha.


Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!
Provedení
Špunty Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!
Typ připojení
Bluetooth Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Typ sluchátek

Provedení
Špunty Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!

Připojení

Typ připojení
Bluetooth Hotovo!
Verze Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika mikrofonu

Konstrukce mikrofonu
Integrovaný Hotovo!

Baterie

Maximální výdrž baterie
30 h Hotovo!
Výdrž baterie (sluchátka)
6 h Hotovo!
Výdrž baterie (pouzdro)
24 h Hotovo!
Nabíjení akumulátoru
USB-C, Bezdrátové nabíjení, V pouzdře Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
5,5 g Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den. Rozhoduji se mezi těmito sluchátky, WoWME BTH108Q a JBL TUNE 115TWS. Jde mi hlavně o vyváženost zvuku a bassy.

Dobrý den, chci se zeptat. Uvažuji o koupi těchto sluchátek. Do teď jsem měl Niceboy Hive pods 2, jenže přestaly fungovat. Jsou tato sluchátka podobně velká jako ty od Niceboy? Bojím se aby nevypadávaly z uší.

Dobrý den, lze sluchátka používat i s notebookem? V popisu je zmíněno pouze mobilní zařízení. Děkuji.

Dobry den, maju sluchadla aj internu pamat a su vhodne na dlhodobe plavanie v bazene (1-2 hodiny)? Ak nie, ake sluchadla by ste odporucili na plavanie, idealne aj s vlastnou pamatou.

Dobrý den. Chci se zeptat jestli je výhodnější koupě těchto sluchátek oproti Intezze Studio, popř. jaký je u nich výrazný rozdíl( sluchátka Intezze Studio jsem dvakrát reklamovali a potřetí opět nefungují). Děkuji

Diskuze a poradna k EarFun Free černá
Příslušenství pro EarFun Free černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EarFun Free čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EarFun Free schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EarFun Free schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EarFun Free - fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací