PET Dvouletá záruka pro firmy

ECG RK 1795 ST Chocco

Zobrazit katalog
ECG RK 1795 ST Chocco
4,8 4 hodnocení
Rychlovarná konvice 2100W, objem 1.7l, 360° otočná základna, odnímatelný a omyvatelný nerezový filtr proti vodnímu kameni, ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody
Kód:  EAN1237x2 Prod. číslo:  341112374958 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ECG RK 1795 ST Chocco

Hledáte konvici, která bude nejenom funkční, ale hlavně osobitá? Tento model od značky ECG vás očaruje svými promyšlenými detaily a krémově matnou barvou čokolády. Nechte se už při pohledu na ni uklidnit a naladit na vaši chvíli zaslouženého odpočinku. Nerezové provedení je velmi odolné a spolu s kvalitním středovým konektorem STRIX se postará o dlouhou životnost konvice. Komfortní objem 1,7 litru v kombinaci s vysokým příkonem zajistí, aby ani případná návštěva nečekala na horký nápoj zbytečně dlouho. 

Klíčové vlastnosti

  • Velký objem konvice 1,7 l
  • Kvalitní nerezové provedení 
  • Vysoký příkon 1850 až 2100 W 
  • Vyjímatelný filtr proti vodnímu kameni
  • Stylový design v barvě čokolády

Propracované detaily

Elegantní křivky konvice budou slušet nejedné kuchyni, připočtěte k tomu netradičně řešené designové ucho a máte kousek, který s radostí vystavíte na kuchyňské lince. K tomu jemné, čokoládové provedení konvice spolu s decentní modrou indikací provozu vaši kuchyň zútulní. 

Krása není všechno

Konvice pracuje s vysokým příkonem, díky kterému budete mít kávu rychle připravenou. Aby se tato síla neobrátila proti vám, je zároveň konvice vybavená mnohými bezpečnostními prvky. Samozřejmostí je skryté topné těleso, konvice však má i ochranu proti přehřátí. Nemusíte se tak obávat neštěstí, pokud omylem zapnete konvici bez vody uvnitř. 

Parametry a specifikace

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkce
Automatické vypnutí, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti přehřátí, Kontrolka provozu Hotovo!
Příkon
2 100 W Hotovo!
Typ filtru
Vyjímatelný Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ECG RK 1795 ST Chocco Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG RK 1795 ST Chocco. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG RK 1795 ST Chocco. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG RK 1795 ST Chocco. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG RK 1795 ST Chocco.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací