AD homeoffice AlzaBoxy Q1

ELCO Ordo - mix barev, 50ks v balení

Zobrazit katalog
ELCO Ordo - mix barev, 50ks v balení
Desky na dokumenty
Kód:  ELC020b Prod. číslo:  EO-MIX/50

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ELCO Ordo - mix barev, 50ks v balení Prodej skončil

ELCO Ordo - mix barev, 50ks v balení

Toužíte po pořádku ve svých věcech? Díky složkám švýcarské společnosti Elco se vaše přání může proměnit ve skutečnost. Zakládající složky Elco Odro o rozměru 220 × 310 mm a s oknem z průhledné fólie o rozměru 180 mm × 100 mm se stanou ideálním pomocníkem při uspořádání důležitých listin či učebních materiálů. Desky ve formátu A4 jsou vyhotoveny v 5 barevných kombinací (bílá, modrá, žlutá, zelená, oranžová). Balení obsahuje 50 ks těchto báječných složek, vždy po 10 ks od jedné barvy. Desky můžete dle libosti popsat či na ně přilepit papírek s popiskem, aby se dala složka využít variabilně. Srovnejte si věci do přehledných složek a z radostí sledujte váš uklizený stůl! 

Klíčové vlastnosti

  • zakládající složky s okénkem
  • různé barevné variace (5 barev)
  • v balení 50 ks
  • formát A4

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELCO Ordo - mix farieb, 50ks v balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELCO Ordo - eine Mischung aus Farben, 50-pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELCO Ordo - eine Mischung aus Farben, 50-pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELCO Ordo - a színek keveréke, 50-pack.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací