Fujitsu Universal Power alkalická baterie LR20/D, blistr 2ks

Zobrazit katalog
Fujitsu Universal Power alkalická baterie LR20/D, blistr 2ks
Jednorázová baterie alkalická, blistr 2ks, typ D, vhodná pro dětské hračky, rádia, hodiny, dálkové ovladače, svítilny apod.
Kód:  XFJ020h Prod. číslo:  FU-LR20UP-2B Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Fujitsu Universal Power alkalická baterie LR20/D, blistr 2ks Prodej skončil

Fujitsu Universal Power alkalická baterie LR20/D, blistr 2ks

Pokud hledáte kvalitní alkalickou baterii typ D, použijte osvědčenou baterii Fujitsu Universal Power LR20/D. Baterie je vhodná do dětských hraček, pro elektroniku, ovladače televize či pro svítilny. Tedy všude tam, kde je třeba typ baterie D.

Výhodou značkové baterie je dlouhá výdrž, nejen v přístroji ale i při používání.

Hlavní přednosti

  • Dlouhá výdrž
  • Použití v mnoha přístrojích na baterie typu D
  • Výhodné balení
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se může vztahovat doba záruky v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Fujitsu Universal Power alkalická baterie LR20/D, blistr 2ks Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Universal Power alkalická batéria LR20 / D, blister 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Universal Power Alkaline-Batterie LR20 / D Blister 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Universal Power Alkaline-Batterie LR20 / D Blister 2 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Universal Power alkalická baterie LR20/D, blistr 2ks.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací