Dvouletá záruka pro firmy AP+ plus nový vizuál

Riwall PRO RPPW 207 SET

Zobrazit katalog
Riwall PRO RPPW 207 SET
Vysokotlaký čistič benzínový, přenosné, 5100 W, max. tlak 207 bar, průtok 600 l/h, délka hadice 8 m, s kovovým čerpadlem, se samonasáváním, variabilní tryska, vodní filtr a tlaková pistole
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  RIWnar08 Prod. číslo:  EP25A2401110B
Riwall PRO RPPW 207 SET 7 519,- Momentálně nedostupné

Riwall PRO RPPW 207 SET

Tlaková myčka Riwall PRO RPPW 207 SET najde své uplatnění na zahradě, u domu, na zemědělské farmě, ve stavební firmě i servisu. Umožní účinné čištění všech tvrdých povrchů, příjezdových cest, nádvoří, zídek, zahradního nábytku, vozidel, zemědělských strojů i lodí. Disponuje silným motorem o výkonu 7 HP a je nezávislá na elektrickém zdroji. Vybavená je profesionálním kovovým čerpadlem s mosaznou hlavou, která je odolná proti korozi. Čerpadlo nabízí tvrzené mosazné písty a jeho konstrukce zajistí pravidelný průtok kapaliny. Motor čerpadla je chlazený vodou. Nechybí ani samonasávací funkce, díky čemuž lze myčku připojit nejen na zdroj tlakové vody, ale dokáže také nasávat vodu z nádrží, kbelíku, sudu a vodních toků.

Klíčové vlastnosti tlakové myčky Riwall PRO RPPW 207 SET

  • Tlaková myčka s multifunkčním využitím
  • Umožní účinné čištění všech tvrdých povrchů, příjezdových cest, nádvoří, zídek, zahradního nábytku, vozidel, zemědělských strojů i lodí
  • Disponuje silným motorem o výkonu 7 HP
  • Vybavená je profesionálním kovovým čerpadlem s mosaznou hlavou
  • Myčku Riwall PRO RPPW 207 SET lze připojit nejen na zdroj tlakové vody, ale dokáže také nasávat vodu z nádrží, kbelíku, sudu a vodních toků
  • Nabízí průtok 600 litrů za hodinu
  • Zajistí důkladné čištění i velmi znečištěných povrchů a rozsáhlých ploch
  • Integrovaný vodní filtr zamezí vniknutí nečistot do čerpadla
  • Tlaková pistole s kovovým nástavcem disponuje bezpečnostním zámkem a rychlospojkou na trysky
  • Pohodlnou manipulaci zajistí 28cm pojezdová kola a vysoké madlo
  • Barevné provedení: žluto-černé

Tlaková myčka Riwall PRO RPPW 207 SET nabízí průtok 600 litrů za hodinu

Tlaková myčka Riwall PRO RPPW 207 SET nabízí průtok 600 litrů za hodinu, což umožní důkladné čištění i velmi znečištěných povrchů a rozsáhlých ploch, jako jsou zdi či dlážděné plochy. Integrovaný vodní filtr zamezí vniknutí nečistot do čerpadla. Tlaková pistole s kovovým nástavcem disponuje bezpečnostním zámkem a rychlospojkou na trysky. Náhradní trysky, tlakovou pistoli i 8m hadici je možné uložit přímo na myčce. Tlaková myčka je opatřená objemnou nádobou na saponát, která je integrovaná v pevném rámu a pracuje s nízkým vstřikovacím tlakem. Pohodlnou manipulaci zajistí 28cm pojezdová kola a vysoké madlo. Pomocí tlakové myčky Riwall PRO RPPW 207 SET precizně vyčistíte nejrůznější vybavení.

Hmotnost:
35 kg

Průtok:
600 l/H

Parametry a specifikace

Více parametrů
Poznámka:

Přečtěte si více informací o tlakových myčkách.

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Riwall PRO RPPW 207 SET Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Riwall PRO RPPW 207 SET. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Riwall PRO RPPW 207 SET.
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací