Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER S96

Zobrazit katalog
HOOVER S96
Filtr do vysavače předmotorový (pro model SC84DWB4) 1 ks
Kód:  CANVYP279 Prod. číslo:  35601177 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HOOVER S96

Originální příslušenství HOOVER.

Hoover, původem americká značka založená před více než 100 lety, patří mezi evropské lídry v péči o podlahy. V sortimentu značky je celá řada klasických sáčkových či bezsáčkových vysavačů, válcových, ručních i tyčových vysavačů, ale i robotické vysavače, parní mopy a jiné speciální produkty. Pod značkou Hoover se na českém trhu od podzimu 2015 prodávají i velké domácí spotřebiče, a to jak volně stojící, tak i vestavné. Všechny produkty Hoover se vyznačují vysokou mírou inovativnosti, nejmodernějšími technologiemi a originálním designem. Značka je určena náročnějším spotřebitelům, a nabízí velké portfolio tzv. smart výrobků. Toto umístění v prémiovém segmentu shrnuje slogan: „Born Innovative“ česky „Zrozen k inovaci“.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro HOOVER S96 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover S96. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover S96. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover S96. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover S96.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací