Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Playmobil 9145 Bagr

Zobrazit katalog
Playmobil 9145 Bagr
doporučený věk od 2 let
Kód:  HRAif7009 Prod. číslo:  4008789091451 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Playmobil 9145 Bagr

Nová kolekce Playmobil Sand přináší barevné hračky na písek vhodné pro děti již od 2 let. Multifunkční bagr ve žlutomodrém provedení disponuje pohyblivou a zároveň odnímatelnou lopatou, která může samostatně sloužit jako lopatka pro hraní na písku. Postavíte-li z písku hrad nebo pevnost, odnímatelná vlajka v zadní části bagru může být umístěna na její vrchol. Nebojte se, celou stavbu budete řídit společně s vaším novým kamarádem - panáčkem bagristou. 

Playmobil Sand Bagr a jeho vlastnosti

  • multifunkční bagr určený pro hraní na písku
  • má pohyblivou lopatu (nahoru i dolů)
  • lopatu lze oddělat a jednoduše tak vytvořit lopatku na písek
  • bagr má také odnímatelnou vlajku
  • součástí balení je i panáček bagrista
  • bagr Playmobil v roztomilém žlutomodrém provedení

Playmobil pro nejmenší

Playmobil 1.2.3 nabízí bezpečné hračky bez hran, v mnoha barevných kombinacích, plných fantazie. Multifunkční a všestranné užití napomáhá dětem rozvíjet jejich motorické vlastnosti. Hračky Playmobil neobsahují malé díly, které by děti mohly spolknout. Navíc jsou absolutně hygienické, lehce omyvatelné a nepouštějí barvu.

Rozměry:
38 × 12,5 × 14,5 cm

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Playmobil 9145 Bagr Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 9145 Bager. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playmobil 9145 Schaufelbagger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playmobil 9145 Schaufelbagger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil Sand 9145 Kotrógép.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací