Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI Back Cover Dark Grey pro P8

Zobrazit katalog
HUAWEI Back Cover Dark Grey pro P8
4,8 8 hodnocení
Ochranný kryt
Kód:  XXHU9541a2b Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HUAWEI Back Cover Dark Grey pro P8 Prodej skončil

HUAWEI Back Cover Dark Grey pro P8

Huawei Shop in Shop

HUAWEI Back Cover je speciální zadní kryt, který slouží jako ochranná bariéra zadní části telefonu. Kryt je vyroben z moderních materiálů a telefon je tak chráněn proti poškození při pádu nebo proti prachu. Obsahuje přesné výřezy pro zachování veškerých funkcionalit. Snadno se nasazuje a stejně jednoduše a rychle ho také sundáte. Tvarování pro konkrétní model zase zaručuje, že určenému přístroji dokonale padne.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Back Cover Dark Grey pre P8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Back Cover Dunkelgrau für P8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Back Cover Dunkelgrau für P8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HUAWEI Back Cover Dark Grey a P8.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací