Dvouletá záruka pro firmy MPLA321469

Lenovo Back Cover Grey pro S850

Zobrazit katalog
Lenovo Back Cover Grey pro S850
4,0 8 hodnocení
Ochranný kryt
Kód:  XXLE1100m5d Prod. číslo:  PG39A6MYHL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lenovo Back Cover Grey pro S850

Elegantní minimalistické pouzdro, které zpevní a ochrání především hrany chytrého telefonu Lenovo S850. Platový kryt se nasazuje na zadní stranu telefonu, který dostatečně ochrání a zároveň nebrání přístupu k žádným konektorům. Díky výřezu na fotoaparát vás nebude pouzdro omezovat ani v tomto směru. Jedinečnou funkcí tohoto pouzdra je navíc přítomnost vyklápěcího stojánku, který umožní postavit telefon do vertikální polohy, což se může hodit při sledování videa nebo videohovorech.

Parametry a specifikace

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Back Cover Grey pre S850.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací