AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz

Zobrazit katalog
Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz
Operační paměť PC3-12800
Kód:  NT423l4b Prod. číslo:  0B47379 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz Prodej skončil

Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz

Spolehlivý a rychlý nízkonapěťový paměťový modul DDR3 SO-DIMM od společnosti Lenovo je určen pro rozšíření operační paměti notebooků ThinkPad nebo pracovních stanic ThinkCentre. Disponuje kapacitou 2 GB a frekvencí 1600 MHz. Nízké napájecí napětí ve výsledku znamená vyzařování malého množství tepla a celkové zvýšení energetické úspornosti, což se pozitivně projeví na výdrži notebooku na baterii. Kompatibilita je zaručena pouze s modely, které podporují nízkonapěťové moduly operační paměti.

  • Pokud dokupujete operační paměti jako rozšíření ke stávajícím, pak by měly mít stejné parametry - frekvenci, latenci, časování i kapacitu. V opačném případě nemusí fungovat správně.

Parametry a specifikace

Určení
Pro notebook Hotovo!
Provedení
SO-DIMM Hotovo!
Typ paměti
DDR3 Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
2 GB Hotovo!
Počet modulů v balení
1 ks Hotovo!

Určení a typ

Určení
Pro notebook Hotovo!
Provedení
SO-DIMM Hotovo!
Typ paměti
DDR3 Hotovo!

Kapacita

Velikost operační paměti RAM
2 GB Hotovo!
Počet modulů v balení
1 ks Hotovo!

Frekvence a časování

Frekvence paměti
1 600 MHz Hotovo!
Více parametrů

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Poznámka:

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo SO-DIMM 2 GB DDR3L 1600 MHz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo SO-DIMM 2GB DDR3L 1600MHz.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací